Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PokemoN__

Bende Başladım Vortex ' e ....

Alıntıları Göster
    @RapidLy
    Valla Magmar'ım zaten 65 level. Riolu'yu bulana kadar canım çıktı. Ama Dark Poliwag'a verebilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Noldu la herkes Deluge'ye düşman kesilmişti =)

Alıntıları Göster
    Bu oyunu duymuştum güzel birşeye benziyor deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

@RapidLy
    Valla Magmar'ım zaten 65 level. Riolu'yu bulana kadar canım çıktı. Ama Dark Poliwag'a verebilirim. :)

Tamam arayışlara başlıyorum. İstersen 2 Riolu verebilirim 1 Dark'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepquad

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

@RapidLy

Tamam arayışlara başlıyorum. İstersen 2 Riolu verebilirim 1 Dark'a

Alıntıları Göster
    Oyun Süper Ama Açılmıyor

• quote:

Oyun Süper Ama Açılmıyor

Alıntıları Göster
    @WindowsLive
    Evet şu an açılmıyor. Nedenini bilmiyorum ama bi güncelleme sanırım.

@RapidLy
    İşte Dark olunca ayrı. Ama Dark Poliwag'e kesin veririm. :)
  • quote:

Oyun Süper Ama Açılmıyor

Alıntıları Göster
    Dün akşam da böyle oldu akşamları çalışma yapıyorlar herhalde... Bu arada oyunla ilgili bilgileri kısaca bir blogda toplıycam kendi bildiklerimi isterseniz arada bir göz atabilirsiniz...http://pokevortex.blogspot.com 1 tane trainer biliyorum onu ekledim.

• quote:

Dün akşam da böyle oldu akşamları çalışma yapıyorlar herhalde... Bu arada oyunla ilgili bilgileri kısaca bir blogda toplıycam kendi bildiklerimi isterseniz arada bir göz atabilirsiniz...http://pokevortex.blogspot.com 1 tane trainer biliyorum onu ekledim.

Alıntıları Göster
    Eline sağlık. :)
    O trainer'i biliyorduk zaten. Valla gayet rahat kasıyorum. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: CrimeanBt

Alıntıları Göster
    Ah bide oyun açılsa. Bunla sadece ateş pokelerimi kasabiliyorum ben sen nasıl kasıyorsun diğerlerini? Başka trainer mı var?

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet az önce baktım açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Ah bide oyun açılsa. Bunla sadece ateş pokelerimi kasabiliyorum ben sen nasıl kasıyorsun diğerlerini? Başka trainer mı var?

Yoo. Valla Tyranitarı'da kasıyorum. Ateş kadar olmasa da gayet iyi vuruyor. :))
  • quote:

quote:

Yoo. Valla Tyranitarı'da kasıyorum. Ateş kadar olmasa da gayet iyi vuruyor. :))

Alıntıları Göster
    Biran önce açılsın da Dark Poliwag ile Rouluyu alayım senden. Hep de akşamları kapanıyor kesin çalışma/güncelleme yapıyorlar

• quote:

Biran önce açılsın da Dark Poliwag ile Rouluyu alayım senden. Hep de akşamları kapanıyor kesin çalışma/güncelleme yapıyorlar

Alıntıları Göster
    Vortex. İsim ''Vicues'' Evet dün akşamda aynısını yaptılar. Büyük ihtimal host makinalarında proglem var veya güncelleme. : ) Aslında bu tarz oyunlarda örneğin; 5'er kişilik takımlar kurabilsek. : ) Ve takımlar arası vs olsa. Bunlara ''lonca'' ismide güzel yakışır idi. : ) Neyse, bekliyelim de açılsın. Vortex'ede şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicues -- 6 Kasım 2009; 20:32:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicues

Vortex. İsim ''Vicues'' Evet dün akşamda aynısını yaptılar. Büyük ihtimal host makinalarında proglem var veya güncelleme. : ) Aslında bu tarz oyunlarda örneğin; 5'er kişilik takımlar kurabilsek. : ) Ve takımlar arası vs olsa. Bunlara ''lonca'' ismide güzel yakışır idi. : ) Neyse, bekliyelim de açılsın. Vortex'ede şükür.

İyi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

İyi fikir.

Alıntıları Göster
    Malum oyunda çok eklenecek şey var Live battle bilmemne vs... O yüzden akşamları güncelleme yapıyorlar.

• quote:

Malum oyunda çok eklenecek şey var Live battle bilmemne vs... O yüzden akşamları güncelleme yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    Artık açılınca tekrar akıyoruz. :))
  • quote:

Artık açılınca tekrar akıyoruz. :))

Alıntıları Göster
    international ranking'de 61. idim oyun açılınca bakalım düşmüşmüyüm

bu arada 100 lwl d/s/mys. poke alınır cinsi ve türü fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: catres

international ranking'de 61. idim oyun açılınca bakalım düşmüşmüyüm

bu arada 100 lwl d/s/mys. poke alınır cinsi ve türü fark etmez

Alıntıları Göster
    Az önce açıldı sanki, geri kapandı...

• quote:

quote:

İyi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

quote:

quote:

İyi fikir.

Alıntıları Göster
    Benim için TT vs. hiç birşey önemli değil zevk için oynuyorum. Şimdilik takımımı kuruyorum live battle gelince coşacaz.

• quote:

Ek Olarak

Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok.

quote:

Dark: Atağı %25 daha fazla.
    Shiny: Canı %25 daha fazla.
    Metal: Oyunda Yok.
    Mystic(Ghost): Flinch edebilir.

Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.