Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krosty88

quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Ek Olarak

Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok.

quote:

Dark: Atağı %25 daha fazla.
    Shiny: Canı %25 daha fazla.
    Metal: Oyunda Yok.
    Mystic(Ghost): Flinch edebilir.

Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın

Var ama onlar LAFTA var. Hiçbir + sı yok... Örneğin bir darkın metallicin shinynin shadowun vs. vs... normal'den hiçbir farkı yok...

• quote:

quote:

quote:

Ek Olarak

Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok.

quote:

Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın

Var ama onlar LAFTA var. Hiçbir + sı yok... Örneğin bir darkın metallicin shinynin shadowun vs. vs... normal'den hiçbir farkı yok...

o özelikler bir süre önce eklendi

metallic = asleep flinched vb olmaz
    ghostly = scared (korkutur)
    shiny = %25 can
    dark = %25 vuruş gücü
    shadow = 525 savunma gücü

bonusları var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ek Olarak

quote:

o özelikler bir süre önce eklendi

metallic = asleep flinched vb olmaz
    ghostly = scared (korkutur)
    shiny = %25 can
    dark = %25 vuruş gücü
    shadow = 525 savunma gücü

bonusları var

Alıntıları Göster
    Ben oynadığım zaman yoktu sonradan eklemişseler bilemem ama ben fark etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepquad

Ben oynadığım zaman yoktu sonradan eklemişseler bilemem ama ben fark etmedim.

Alıntıları Göster
    international ranking'de:66. lığa düşmüsüm

s.sableye 3,464,765exp satılır

d/s/mys. 100 lwl poke alınır

• Bence Vortex ilk önce şunları yapsın :

*Adam gibi domain alsın.
    *Kullanıcısını fazlalaştırsın. (Reklam iyi yapılırsa herkes oynar, çünkü Crater'in tıpa tıp aynısı.)
    *Üstteki reklam kutusunu biraz daha küçültsün.

Bunları yapabilirse, (en azından ilk ikisini) gün boyu Vortex'te olan kullanıcıları olur.(başta ben)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci ilyas

Bence Vortex ilk önce şunları yapsın :

*Adam gibi domain alsın.
    *Kullanıcısını fazlalaştırsın. (Reklam iyi yapılırsa herkes oynar, çünkü Crater'in tıpa tıp aynısı.)
    *Üstteki reklam kutusunu biraz daha küçültsün.

Bunları yapabilirse, (en azından ilk ikisini) gün boyu Vortex'te olan kullanıcıları olur.(başta ben)
    Domain'inde ne var?www.pokemonvortex.com o seni ip adresine yönlendiriyor aynı şey ne fark eder? Ayrıca bu oynamana engel değil...
    Kullanıcısı zaten şuanda çok kötü değil.. Fazla olması sana bir + kazandırmaz aksine oyunu yavaşlatır...
    Üsteki reklam kutusunun zararı yok oyun java yöntemiyle çalışıyor yani her seferinde tüm sayfayı yenilemiyor...

P.S: Konu kapandı artık farklı konuya geçiyoruz!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 7 Kasım 2009; 14:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepquad

quote:

quote:

Ek Olarak

quote:

Alıntıları Göster
    Ya kasılırken neden hata veriyor ? Şansımada savaşıyorum en sonuncu pokémonda hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci ilyas

Ya kasılırken neden hata veriyor ? Şansımada savaşıyorum en sonuncu pokémonda hata veriyor.

Alıntıları Göster
    2 gün önce 250 online... Dün 280 online. Bu gün 340 online gördüm. Gün geçtikçe zaten online sayısı arttıkça artıyor. :)
  • quote:

quote:

Ek Olarak

quote:

Süper vortex herkese tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Şöyle bir öneride bulunayım. Şimdi Trainer'a girerken, Java ve Javascript'i kapat. Sonra gir. Eğer hata gelirse sayfayı yenile, tekrar kaldığın yerden devam edersin. :))

Not: Bu arada Trainer yapmayı düşünüyorum. Su pokemonları mesela. Geliştirmek zor oluyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeanBt

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Şöyle bir öneride bulunayım. Şimdi Trainer'a girerken, Java ve Javascript'i kapat. Sonra gir. Eğer hata gelirse sayfayı yenile, tekrar kaldığın yerden devam edersin. :))

Not: Bu arada Trainer yapmayı düşünüyorum. Su pokemonları mesela. Geliştirmek zor oluyor. :)

Alıntıları Göster
    Bende beğendim delugeden güzel başlıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Hoş geliyorsunuz. :))
  • quote:

Hoş geliyorsunuz. :))

Alıntıları Göster
    Bir sorum olacak pokeleri sadece gymdemi kasabiliyoruz?
  • quote:

Bir sorum olacak pokeleri sadece gymdemi kasabiliyoruz?

Alıntıları Göster
    @krosty88
    Hayır tabiki de. Trainer var ama bu trainerda sadece ateş, uçuş pokemonları kasılıyor. Ama ben şimdi Su ve Taş pokemonlarının kasılabileceği bir trainer hazırlıyorum. 15 dk ya o da hazır olacak.

Not: Bu arada Trainerın adı "Training". :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

@krosty88
    Hayır tabiki de. Trainer var ama bu trainerda sadece ateş, uçuş pokemonları kasılıyor. Ama ben şimdi Su ve Taş pokemonlarının kasılabileceği bir trainer hazırlıyorum. 15 dk ya o da hazır olacak.

Not: Bu arada Trainerın adı "Training". :))

çok saol zaten bende şuan shiny magby ve shiny natu yakaladım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Başlayanlar nicklerinide yazarsa birbirimize ulaşmamız daha kolay olur
    benim nick:pro_catres

bu arada tradede mystic mewtwo var 10 tane 100 lwl (dark,shiny,mystic olmak şartıyla) karşılığında satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Başlayanlar nicklerinide yazarsa birbirimize ulaşmamız daha kolay olur
    benim nick:pro_catres

bu arada tradede mystic mewtwo var 10 tane 100 lwl (dark,shiny,mystic olmak şartıyla) karşılığında satılır

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Su ve Kaya Pokémonlarınızı kasabileceğiniz trainer'ı hazırladım. Buyrun.

Nick: watra

Kolay gelsin arkadaşlar. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimeanBt -- 7 Kasım 2009; 18:49:31 >
  • quote:

Arkadaşlar. Su ve Kaya Pokémonlarınızı kasabileceğiniz trainer'ı hazırladım. Buyrun.

Nick: watra

Kolay gelsin arkadaşlar. :))

Alıntıları Göster
    Scarlite döktürmüşsün. :D Arkadaşlar trainerları ilk mesajda topluyorum. Benim trainerımda geliyor yakında Çimen ve Elektrik pokemonları için... Su pokeleri olacak trainerda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 7 Kasım 2009; 19:16:00 >

• Konu Çok Güzel Kolay Gelsin Sana İnşallah Sabit Olur Konu
  • quote:

quote:

Ek Olarak

quote:

trainerde son pokemondayken

We are currently having some problems with the server, and we apologize but it will be down for a while until we can resolve the problem.

yazıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.