Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 kameram yolda perşembe aldım pazartesi teslim yazıyor,4 günde gelirmi harbiden.teslim adresimde karakterler gaip garip gelmez diyede tırsmıyor degılım
  • o değil de kutular çok sexy olmuş
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Türkçe karakter kullanmadıysanız garip garip gelmez ben zaten Aliexpress'te yazmış olduğum Türkçe karaktersiz adresi kopyaladım oraya. :) Birde Adres bölümü çok kısa geldi bana uzun adres dolayısıyla yetmeyince kısaltarak sıkıştırdım. Not bölümüne (AddCart sonraki sayfa) Full Adress açıklamasıyla tamamını yazdım umarım bende de sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayBartowski

Türkçe karakter kullanmadıysanız garip garip gelmez ben zaten Aliexpress'te yazmış olduğum Türkçe karaktersiz adresi kopyaladım oraya. :) Birde Adres bölümü çok kısa geldi bana uzun adres dolayısıyla yetmeyince kısaltarak sıkıştırdım. Not bölümüne (AddCart sonraki sayfa) Full Adress açıklamasıyla tamamını yazdım umarım bende de sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun bu arada.

teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun umarım kavusuruz... ı harfi kullandımda inşallah bulurlar aralarda ? olarak çıkmış

Sağolun..

• siz ne aldınız bu arada
    FIFA14 sipariş ettim, DS4'te alacaktım ancak stokta kalmamış.

• ne zaman aldınız ve ne zaman teslim gözüküyor fedex te?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

5 günde geldi ilk oyunum.

Bölge kodu all mu ?
    1-2 saat önce sipariş ettim, 24 saat içinde onaylanmasını bekliyorum yazdıklarına göre, Cumartesi - Pazar & tatil günleri çalışmıyorlarmış. Açıkçası acelem yok haftaya Cuma'ya kadar gelir sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Bölge kodu all mu ?

Evet bölge all.

• Abd den aldigimiz oyunun bolge kodu all olursa dlc leri tr psn den indirebilir miyiz ?

• Bölgenin All yazması tüm PS4'lerde oynanabileceğini anlatmak için yazılıyor sanırım yeni nesilde. DLC olayında yine bölgeye dikkat etmek gerekebilir. Bekleyip göreceğiz onu. Ücretsiz içeriklerle falan denenebilir.
  • Ayrıca China Rising DLC kodu içeren kağıtçık da çıktı içinden. Bu kodu da us psn e girip indirmeliyim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

ps4 kameram yolda perşembe aldım pazartesi teslim yazıyor,4 günde gelirmi harbiden.teslim adresimde karakterler gaip garip gelmez diyede tırsmıyor degılım

Hic bir sorun olmuyor izmir-karabağlar yazdim ben hic bir sorun olmadi sokak mahalle cadde ve no duzgun olsun yeter Turkiyeye girince duzeltiyorlar zaten baska etiketler yapistiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

ps4 kameram yolda perşembe aldım pazartesi teslim yazıyor,4 günde gelirmi harbiden.teslim adresimde karakterler gaip garip gelmez diyede tırsmıyor degılım

Hic bir sorun olmuyor izmir-karabağlar yazdim ben hic bir sorun olmadi sokak mahalle cadde ve no duzgun olsun yeter Turkiyeye girince duzeltiyorlar zaten baska etiketler yapistiriyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Bölge kodu all mu ?

Evet bölge all.

gozun aydin erkan:) ps4 de yanina koydunmu Voltran olusmus oluyor:)

• delioglan77 kullanıcısına yanıt
    @delioglan77 sağol abi, sizde alırsınız inş. biran önce:)

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bölgenin All yazması tüm PS4'lerde oynanabileceğini anlatmak için yazılıyor sanırım yeni nesilde. DLC olayında yine bölgeye dikkat etmek gerekebilir. Bekleyip göreceğiz onu. Ücretsiz içeriklerle falan denenebilir.

DLC için sormuştum bende. Eğer sıkıntı çıkarmazsa bu site bizim için nimet olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

shipping adres 1 kısmına ilçe ve il olmadan yazdım state e izmir ve city e ilçeyi yazdım.Sorun olurmu.Örnek bir adres verebilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.