Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul da olan arkadaşlara 3 günde teslim ediliyor ben pazar günü siparişimi verdim 19 kasımda kargoya verdiler 22 kasımda ise elinizde olur denmiş kargoya verildikten 3 gün sonra elinizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

İstanbul da olan arkadaşlara 3 günde teslim ediliyor ben pazar günü siparişimi verdim 19 kasımda kargoya verdiler 22 kasımda ise elinizde olur denmiş kargoya verildikten 3 gün sonra elinizde

size bir sorum daha var,orada bir sürü kargo secenegi var,hangisinin secili olması gerekiyor acaba.(en hızlı ve takip nolu olanı)
    yanıtlarsanız sevinirim:)

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasında yazıyor gerekli bilgiler yanlış birşey söyleyip yanıltmıyım sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Konunun ilk sayfasında yazıyor gerekli bilgiler yanlış birşey söyleyip yanıltmıyım sizi

ilginiz için tesekkurler
  • adres bilgilerimde türkçe karakter kullanmalımıyım bunu sormayı unuttum:?
  • Arkadaşlar ben adreste ş harfi kullandım ve sonra adres bilgilerinde o harfin yerine saçma sapan numaralar harfler falan gelmiş sizce bi sorun olurmu ?
  • adreste türkçe karakter kullanılıyormu acil cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

adreste türkçe karakter kullanılıyormu acil cevap.

Hayır

• :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 21 Kasım 2013; 17:14:03 >
  • Tabii ki kullanmayacaksın.
  • turkce karakter kullanmadıgım halde yaptıgım alısverıs sonrasında gelen emaıl de ev adresim sacma sapan sembollerle gozukuyor hadı bırde burdan yakın:(

I harflerim sacma sapan cıkmıs.i kullanmadıgım halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 21 Kasım 2013; 17:10:56 >
  • Ben mariio128 den paypalla fifa 14 aldım ödeme yaparken direk paypala yönlendirdi.
    Burada paypalla ödeme yaparken yöneldirmiyor.banka adı kart no falan istiyor nasıl yapcaz?
  • quote:

turkce karakter kullanmadıgım halde yaptıgım alısverıs sonrasında gelen emaıl de ev adresim sacma sapan sembollerle gozukuyor hadı bırde burdan yakın:(

ı harflerim sacma sapan cıkmıs.i kullanmadıgım halde

ı harfi türkçe karakterdir.. I > i sorun olmaz... İ > ı sorun olur ;)
  • ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FR

Kargom burda dün gece 11 den beri sanırım tr giriş yapacak artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş vermiş bulunmaktayım bende.
    Camera ve Call of Duty
    137.90Dolar
    280TL yansıdı garantiye flexiye

Paypal ile almayı denedim fakat yapamadım düz kart numarasıyla aldın inş bi aksilik olmaz.

Sakarya ya istedim kargoyu bakalım kaç günde gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukupcu -- 21 Kasım 2013; 16:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

turkce karakter kullanmadıgım halde yaptıgım alısverıs sonrasında gelen emaıl de ev adresim sacma sapan sembollerle gozukuyor hadı bırde burdan yakın:(

"ı" Türkçe karakterdir. Sipariş verirken ı, İ , ü, ö, ş, ç, ğ gibi harfleri kullanmayın.

Yandık.gelmesi için dua etmekten baska çarem yok mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

"ı" Türkçe karakterdir. Sipariş verirken ı, İ , ü, ö, ş, ç, ğ gibi harfleri kullanmayın.

Yandık.gelmesi için dua etmekten baska çarem yok mu?

Gelir ya telaş yapma. İl Ülke doğru yazdıktan sonra Türkiyeye giriş yapınca fedex i arayıp bilgilendirme yaparsın ben adreste Türkçe karakter kullandım onlar düzgün çıkmamış diye.

• peki,benim gibi adres mağduru olma potansiyeli taşıyan arkadaşlar için gelişmeleri yazarım
  • Bir tronixweb siparişinin macerası.. =)

http://cl.ly/image/3X0f2b0K4513

Not: Paket 2 oyun içeriyor.
  • Eskiden Newark Paris İstanbul üzerinden gelirdi, şimdi Indianapolise uğruyor. Toplama merkezleri falan değişti sanırım. :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.