Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpionnn

hesap kartıla alabiliyormuyuz

Alıntıları Göster
    Sadece 1 oyun sipariş etsek 60 dolarlık gmrüüğe takılma ihtimali var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

söylediğin bu tehlike bence kol veya aksesuar alımlarında olabilir, sadece oyun alındığında herhalde çok büyük bir kutu içerisinde gelmedğiniden çok dikkat çekmez.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kargo olarak neyi seçeceğiz bir şey alırken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Alıntıları Göster
    Yahu arkadaşlar abartmayın ve kurcalamayın işte. Tıkır tıkır işleyen siteye nazar değdireceksiniz.

Yukarıda arkadaş 4 oyun getirtmiş sorun olmamış 1 oyun niye olsun. Bu kadar insan referans vermiş 16 ayfadır hala aynı sorular. Tamam yardım ediyoruz elimziden geldiğince de biraz güven olsun di mi:

'International Fedex Europe, Asia, Australia, NZ, Mexico, Canada, Mid-East.:16.00$ İlk mesajda herşey detaylı bir şekilde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

Gümrük sınırı 75 euro = 100 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yahu arkadaşlar abartmayın ve kurcalamayın işte. Tıkır tıkır işleyen siteye nazar değdireceksiniz.

Yukarıda arkadaş 4 oyun getirtmiş sorun olmamış 1 oyun niye olsun. Bu kadar insan referans vermiş 16 ayfadır hala aynı sorular. Tamam yardım ediyoruz elimziden geldiğince de biraz güven olsun di mi:

'International Fedex Europe, Asia, Australia, NZ, Mexico, Canada, Mid-East.:16.00$ İlk mesajda herşey detaylı bir şekilde yazıyor.

Benim sorunum siteyle değil ben türk gümrüğüne güvenmiyorum hobbyking'den 500 dolarlık siparişimiz takılmadan geldi ama daha önce internette 100 dolarlık ürünü takılanlar da var neyse artık faturayı 90 dolardan kesitiririz gümrükdeki adama kaldık artık

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

Gümrük sınırı 75 euro = 100 dolar.

Aynen site bunu bildiği için faturamın yarısını gösteriyor asıl değerine göre bende pazartesi günü 2 oyun sipariş edeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Defalarca yazdım. Ilk sayfayı okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun mail ile ulaştım kendilerine..

Sorum Ds4ün stok durumuyla ilgiliydi. Şuan stok konusunda net birşey olmadıgını ve dagıtımcı firmadanda bu konuyla ilgili pek parlak haber almadıklarını söylediler.

Bilginize..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçiniz rahat olsun.4 oyunda sorun çıkmadı..Ayrıca kargo ücretinden dolayı en az 3 oyun sipariş vermeniz daha mantıklı gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresi türkçe mi yazdınız ingilizce mi street falan yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

adresi türkçe mi yazdınız ingilizce mi street falan yani

Aynen bende onu düşünüyorum şuan
  • 257 dolar kargo içinde mi bu fiyatın ? Ben 3 oyun almak istiyorumda 180 dolar, 365 tl ye geliyor oyunlar, + 16 dolarda kargo ekleyince 196 dolar yani 397 tl ye geliyor. Hangi fiyattan almış olacağım ben bu 3 oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

257 dolar kargo içinde mi bu fiyatın ? Ben 3 oyun almak istiyorumda 180 dolar, 365 tl ye geliyor oyunlar, + 16 dolarda kargo ekleyince 196 dolar yani 397 tl ye geliyor. Hangi fiyattan almış olacağım ben bu 3 oyunu ?

397 lira olarak alacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

257 dolar kargo içinde mi bu fiyatın ? Ben 3 oyun almak istiyorumda 180 dolar, 365 tl ye geliyor oyunlar, + 16 dolarda kargo ekleyince 196 dolar yani 397 tl ye geliyor. Hangi fiyattan almış olacağım ben bu 3 oyunu ?
    Kargo dahil 257 dolar a aldım hocam....
  • 2 oyun siparişi verdim 280 lira çekti garanti bankası dolar kuru yüksek galiba 8 lira fazla kesti bilginiz olsun arkadaşlar geldiği zaman ss koyarım ;) konuyu açan ve bana yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 17 Kasım 2013; 21:23:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcao1905

Kargo dahil 257 dolar a aldım hocam....

Alıntıları Göster
    Adresi Türkçe karakter kullanmadan Türkçe yazmalısınız. Yani A Mahallesi B Caddesi C Sokak gibi. Çünkü kargo Türkiye'ye geldikten sonra onu dağıtacak adam Hasan, Hüseyin, Ahmet, Mehmet, Sen ben... Önemli olan İl İlçe Ülke anlaşılır şekilde olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Killzone: Shadow Fall, DS4 ve kamera stokta kalmamış. Merak edenler için söyleyeyim PS4 oyunlarının spot satış fiyatı 160 TL'den başlıyor 200 TL'ye kadar çıkıyor.

spotta kill zone 160 bulsam hemen alıcamda yok adamlar 210 tl den bahsediyor shoptoda 180 tl geliyor fifa da 165 Aralık 13 de konsol gelicek oyun yok cod la btf 4 kutulu aldım update var ama herbiri 40 gb 3 gün sürer indirmesi kill zone mutlaka bir yerden bulmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Killzone: Shadow Fall, DS4 ve kamera stokta kalmamış. Merak edenler için söyleyeyim PS4 oyunlarının spot satış fiyatı 160 TL'den başlıyor 200 TL'ye kadar çıkıyor.

spotta kill zone 160 bulsam hemen alıcamda yok adamlar 210 tl den bahsediyor shoptoda 180 tl geliyor fifa da 165 Aralık 13 de konsol gelicek oyun yok cod la btf 4 kutulu aldım update var ama herbiri 40 gb 3 gün sürer indirmesi kill zone mutlaka bir yerden bulmalıyım.

Alıntıları Göster
    Killzone ne çabuk bitmiş,oyun stokları yavaş yavaş eriyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Killzone ne çabuk bitmiş,oyun stokları yavaş yavaş eriyor sanırım.

Alıntıları Göster
    Bir spotçu arkadaşım 150 tl olcak bende ps4 oyunları dedi. Onu bekliyorum. Eğer 150 tl olursa burdan alacağım. 20-10 tl için yurtdışı ile uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

2 oyun siparişi verdim 280 lira çekti garanti bankası dolar kuru yüksek galiba 8 lira fazla kesti bilginiz olsun arkadaşlar geldiği zaman ss koyarım ;) konuyu açan ve bana yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
    arkadaslar pekı kendı adımıza degıl de baska bırının adına aıt kredı kartı ıle alısverıs yapabılıyor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.