Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmirde olup bu siteden alan hic oldumu arkadaslar kac gunde getiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu siteden ps4 oyun siparişi vereceğim ama aklıma kurcalayan konu dlcleri indiremeyecek olmamız. Bu çok büyük bir sorun yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkyaz

Arkadaşlar ben bu siteden ps4 oyun siparişi vereceğim ama aklıma kurcalayan konu dlcleri indiremeyecek olmamız. Bu çok büyük bir sorun yaratır mı?

İkinci bir Amerikan adresli hesap alıp dlc'leri alabilirsin. Hesaba para yüklemek için de US psn card alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkyaz

Arkadaşlar ben bu siteden ps4 oyun siparişi vereceğim ama aklıma kurcalayan konu dlcleri indiremeyecek olmamız. Bu çok büyük bir sorun yaratır mı?

İlk mesajı okursanız bütün sorularınızın yanıtlarını alabilirsiniz. Oraya kocaman yazdım. Bu kadar insan alışveriş yaptığını gore sorun yasamazsiniz. Aklinizdaki soruların cevaplarını düşündüm ve yazdım. Lütfen ilk mesajı dikkate alın. Kafanizdaki soru işaretine yanıt alamazsaniz sorun böylece konuda mesaj kirliliği oluşmaz.

• beyler kullanıcagım kart alişverişte ininal kart banka numarasına ve bankaya ne yazacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

beyler kullanıcagım kart alişverişte ininal kart banka numarasına ve bankaya ne yazacağım?

Paypal hesabı al bir tane. Ininal kartı ona tanıt. Alışverişi de paypal ile yap. Ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

beyler kullanıcagım kart alişverişte ininal kart banka numarasına ve bankaya ne yazacağım?

Paypal hesabı al bir tane. Ininal kartı ona tanıt. Alışverişi de paypal ile yap. Ben öyle yaptım.

zaten paypal hesabım var dostum ordan alıcam ama benden kredı kartının bankasını ve bankanın numarasını ıstıyo konunun ılk sayfasındada yazmıslar
  • Benim siparisleri yanlis adrese goturmusler nasil olduysa artikneyse adresi tekrar yazdirdim yarina getirecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Benim siparisleri yanlis adrese goturmusler nasil olduysa artikneyse adresi tekrar yazdirdim yarina getirecekler

Mng zaten cins banada birkere getirmediği halde getirdik bulamadık demişti. Gidip şubeden kendim aldım neyse sağlık olsun yarın elinizde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Benim siparisleri yanlis adrese goturmusler nasil olduysa artikneyse adresi tekrar yazdirdim yarina getirecekler

İlginç. Getirdiklerinde sorarsın nesi yanlış ne yanılttı diye bir dahaki siparişte düzeltirsin.
  • Ben evdeyken gelirlerse soracagim cidden nasil yanlis adrese gidiyorlar cok ilginc

• Benim ürünler Türkiye'ye gelmiş, gittim aldım gümrükten. DS4 + FİFA 14 + Battlefield 4 410TL tuttu.

• Beyler arkadaşımın babası yurtdışında. Kamera ve 2. gameped için söyledim getirebilir. İkisi 260 tl tutuyor. 130 tl 1 adet gameped ve kamerada yine 130 tl sizce değermi almaya ? 350 tl de oyun parası kalacak bana 3 oyun alacağım. 2 tane bu tronixden 1 tanede mario128 den alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beFurtholus

Benim ürünler Türkiye'ye gelmiş, gittim aldım gümrükten. DS4 + FİFA 14 + Battlefield 4 410TL tuttu.

Tronix kaç para göstermiş? ''Commercial Invoice'' diye bir belge var onda yazıyor? Invoice Total?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    49.99$ yazmışlar :)

• quote:

49.99$ yazmışlar :)

Bu rakama rağmen gümrükte ekstradan vergi ödediniz mi? Neden takıldığına dair birşey dediler mi?
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe takılmadı hocam, gidip aldım. Beklemeyi sevmem :P

• quote:

Gümrüğe takılmadı hocam, gidip aldım. Beklemeyi sevmem :P

Dağıtıma çıkmadan önce nasıl yakalamayı başardınız? :)
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş vereli baya oldu, SS atayım inanmıyorsanız?

• quote:

Ben sipariş vereli baya oldu, SS atayım inanmıyorsanız?

bayaa oldu derken herkese maximum 3 günde geliyor ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 14 Kasım 2013; 19:23:10 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.