Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gelmeye başlar siparişleriniz arkadaşlar. Artık SS bekliyoruz sizlerden.
  • Ödeme yaparken 3D Secure şifresi soruyor mu ? Telefonunuza şifre gönderiyor mu ?

Alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ödeme yaparken 3D Secure şifresi soruyor mu ? Telefonunuza şifre gönderiyor mu ?

Alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

3D secure sistemi yok. Bilgiler sitenin kendi posunda işleniyor.

EnPara'dan %20 iade alamıcaz o zaman..
  • 3D secure ile alakalı 7-8 tane özel mesaj aldım. Bu konuda pek emin değildim ve yanlis bilgilendirmek istemediğimi belirttim ve sistemin olmadıgını söyledim. Arkadasımız doğru bilgiyi söylemiş tesekkur ederim dostum. Ben de yanilmamisim. :)

• Ödediğim ücret yapı kredi tarafından 5 taksite bölünmüş.Bu iyi oldu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Ödediğim ücret yapı kredi tarafından 5 taksite bölünmüş.Bu iyi oldu işte

Taksit secenegi var mi hocam hic bir bilginiz var mi ? 5 e bolunuyor demissinizde

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Taksit secenegi var mi hocam hic bir bilginiz var mi ? 5 e bolunuyor demissinizde

Taksit seçeneği yok ama yapı kredi yurt dışı 100tl ve üstü alışverişleri 5 taksite bölüyormuş otomatik

• quote:

quote:

quote:

Taksit seçeneği yok ama yapı kredi yurt dışı 100tl ve üstü alışverişleri 5 taksite bölüyormuş otomatik

Saolun hocam garantide 100 dolar uzeri alisverislerde 5 taksit yapiyor. Bu guzel oldu direk kartmi kullaniliyor yoksa sanal kart falan mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saolun hocam garantide 100 dolar uzeri alisverislerde 5 taksit yapiyor. Bu guzel oldu direk kartmi kullaniliyor yoksa sanal kart falan mi

Sanal kartta taksit olmaz

• Yok mu arkadaşlar PS4 oyunları gelen. 'Anbaksing' istiyoruz. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 14 Kasım 2013; 12:35:41 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    dün gece 11 gibi fransa dan çıkmıştı oyunlar ama 13 saat oldu fedex te tık yok.yeni bir bilgi girilmedi
  • quote:

dün gece 11 gibi fransa dan çıkmıştı oyunlar ama 13 saat oldu fedex te tık yok.yeni bir bilgi girilmedi

Tamam bugün gelir. Birkaç saate İstanbul gümrük serbest bırakma yazısını görürsün takipte.
    eyvallah.umarım bugün gelir ki gelse bile birazdan işe gideceğim gece 12 gibi anca elime alabilirim dualshock 4 ü
    şimdi baktım evet gelmiş istanbul'a

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yukaridaki arkadasin 5 taksit yaptirmis. Yani ben neyle almaliyim 5 taksit olsun diye garantide kampanya var cunku. K.kartigecmiyor mu

• quote:

Hocam peki yukaridaki arkadasin 5 taksit yaptirmis. Yani ben neyle almaliyim 5 taksit olsun diye garantide kampanya var cunku. K.kartigecmiyor mu

Bahsettiğiniz arkadaş yapıkredi bankasının visa kartı ile almış sizde garanti bankasının kartı ile alabilirsiniz, kredi kartı geçiyor ;) fakat taksit olayını bilmiyorum garanti yapıyormu yapmıyormu ben sanal kart ile alacağım );

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Bahsettiğiniz arkadaş yapıkredi bankasının visa kartı ile almış sizde garanti bankasının kartı ile alabilirsiniz, kredi kartı geçiyor ;) fakat taksit olayını bilmiyorum garanti yapıyormu yapmıyormu ben sanal kart ile alacağım );

Saolun hocam. Bende garantinin k.kartiyla alicam ve var garantinin sitesine baktim mesajla kampanyaya katildim hatta 100 $ uzeri alisverise 5 taksit

• beyler bugun ps4 ıcın fifa 14 siparişi vermeyi düşünüyorum ılk şiparişim olucak sıkıntı yasarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

beyler bugun ps4 ıcın fifa 14 siparişi vermeyi düşünüyorum ılk şiparişim olucak sıkıntı yasarmıyım?

Hicbir sikinti yasamazsin benim siparisler 41 saatte abd den istanbul a geldi bugun getirirler heralde eve.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.