Şimdi Ara

digitürk bağlattım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Tr de genel bir sorun yaşanmış olduğu c.tesi günü digitürk ekospor paketi bağlattım.
    ve doğru duzgun izleyemeden digiturk ile tanışmış olduk

pazar gunu ise fener macını izlemek için actıgımda surekli takilmalar oluyordu ve windows. serisinden alisik oldumuz
    mavi ekran cikip sinyal seviyesi dustunu soyluyor, tekrar kolay kurulum yapmam gerektini belirtiyordu.
    sorunun devam ettini dusundum fakat digiturk u aramadanda edemedim çunku ilk gunden boyle sorunlar digiturk den soguttu
    neyse genel sorun giderilmiş, yasadigim sorun bunla ilgili deilmiş. p.tesi servis gelecek dediler ve geldi

surekli sinyal seviyesi dusuk kolay kurum yapin hatası ekrana geliyor + olarakda bozuk vcd seyredermiş gibi ekranda takilmalar goruntu bozuklukları olusuyor.
    Binada merkezi sistem oldugundan bi alt katımızdaki kutudan bir seyler denediler ama hiç bir duzelme olmadi.
    digiturk kutum yeni model ufak tefek bisey menuden girip sinyal seviyesine baktılar %44 gosteriyordu yukseltici takip deneme yaptılar buseferde %45 oldu.
    cihazin verdigi sinyal degerinin hatalı olabilecegini soyleyip, kendi aletleriyle olcum yaptilar sinyal 70 e yakınmış..
    sorun duzelmeyince eski bi dekoder taktılar whs video playerler ebatlarında takoz bi alet. ekrandaki bozuk vcd deki gibi bozulmalar devam etti
    bu arada binamızdaki çanak son model ve hd yayınlara uyumluymus fakat bu modeller cok hassas oldugundan elektirikli ev aletlerinde etkilenebiliyormuş, özellikle telsiz telefonlardan :/
    her 2 kutuyuda denerlerken evdeki ve odadaki bi cok elektirikli aleti iptal ederek denemeler yaptik. sorun hiç bir şekilde düzelmiyor
    yarın vakit li bi saatte gelip sorunu çozeceklerini soyleyip izin istediler.

+ olarak bilgisayarimda sky star 2 kart ve binada turksat var hiç bi kanalda boyle bozulmalar ve sinyal kaybı yasamıyorum eutelsattaki bu sorun neden olabilir
    bir baska sorunda turksatdan pc de örnegin show tv seyrederken supere yakın bi goruntu aliyorum fakat digiturk dekoderine gectigimde ise ekranın yanlarından 2 ser parmak ust ve alttanda 1 er parmak zoom yaparak aciliyor
    TV modelim sony 32w4000 hem pc de hem digiturkde kullanıyorum digiturk scartdan bağlanıyor pc ise dvi hdmi donusturucu ile her iki baglantidada tv ayarlari aynı
    fakat pc den digiturke gectigimde ekrana 3cm'e yakın zoom yapıyor bu olay scart kablo kullanıldıgındanmı oluyor
    sizce almış oldugum paketi iptal ettirip ( boyle bi hakkım varsa )
    pc den sky star 2 vasitasiyla sadece lig tv alsam? digital uydu kartimda digiturkkun kartini takabilecegim yer yok
    yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk e göre dsmart
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.