Şimdi Ara

En az 50000:1 ve 100 hz özelliğe sahip en hesaplı tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de son anda fikir değiştirip 40b650 aldım. iyi ki unu tercih etmişim. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. sd kalitesi mükemmel. pc'den görüntü aktarımı pürüzsüz, tekleme duraklama philipsteki gibi dikine mavi tonlar, sn'lik ekran kapanması kararması gibi olaylar yok.
    usb uygulamaları çok güzel. altyazılarda farklı codeclerdeki filmleri oynatmada sıkıntısı yok. tek aradığı şey filmle altyazı dosyası aynı isimde olsun.
    100 hz motionplus varsayılan olarak kapalı geliyor. henüz nasıl açacağımı çözemedim. bu konuda fikir bekliyorum.
    samsungtan şaşmayın derim. parlak ekran olması eksi bir avantaj derseniz ayarlardan sıkıntıyı giderebilirsiniz. saygılar
  • TV alırken enerji tüketim değerlerinide hesaba katmak lazım.. Kaç watt ? .. bence çok önemli
  • arkadaşlar hayırlı günler.
    Ben istoç 4.adadan beyaz eşya merkeziden aldım.sirkecide de mağazası var.isterseniz bir inceleyin.nette beyazesyamerkezi.com.bütün markaları aralştırdım.samsungu mu deses plipmi desem sony 40w 5500 desem hiç bakmadığım bir lcd aldın.40" 40lv 685 d tosh.hiç anlamadım.yukarıda arkadşn dediği gibi sırf dvx için alınmaz .bu bana yeterKafam çok karıştı kesemede bu uygun geldi.hayırlı günler.bilginize
  • pardon watt tüketimi 183 göstriyor.güörüntü çok güzel.bana çok kötülemişlerdi.ama öyle değilmiş.
    50,000:1 kontras 4 hdmi meta brai.usb.50 hz ben anlamadım o kadar uzun emelli değilim.yoktan geldiğim için bu bana yeter + ıvır zvır vs işte
  • Sayın akbatu ben 40lv 685 yi MM de gördüm görüntüsünü epey begendim. 1777 Tl idi, siz kaça aldınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Sayın akbatu ben 40lv 685 yi MM de gördüm görüntüsünü epey begendim. 1777 Tl idi, siz kaça aldınız .

Sayın unpop:ben aslında peşin 1550 ytl ye alabilirdim ama işte heyecan 1,650 8 tk aldım maxımum um var 2 taksit yaptılar banka + 6 verdi internette beyazesyamerkez. ne gir ORADAN SELİM LE GÖRÜŞ benim ismim recep karaoğlu en azından bir fikir edin toptancı bunlar.orjin tosh servisi geldi.bilişimden az biraz ucuz alabilirdim .ama servislerli kendileri oldupu için birazda şikayet ver .bilgine
  • unpop kardeş ordamısın:
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 40"(102cm) Ekran Genişliği ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD- KONTRAST: 50.000:1 Kontrast PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 50.000:1
    Renk PAL,SECAM,NTSC
    İzleme Açısı 178 derece
    Panel LCD Panel Technologie
    Tepki Süresi 8 ms.
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080
    PC Sinyal Algılama 1920x1080
    Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p,1080i,1080p
    High Definition FULL HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Scart Var (2 Adet)
    Component Var
    USB Var(JPEG)
    DVB Tuner Var (DVB-T,DVB-C)
    Composite Video Var
    HDMI Var 3 Adet (Ver. 1,3)
    PC Girişi Var
    Ses Var, Stereo
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm
    Ses Var
    SubWoofer Out Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    Full HD, HD Ready 1080p Var
    Pixel Processing IV Var
    100 Hz Yok
    SRS Wow Surround Var
    Slim Speaker Var
    24p Processing Var
    1080p Processing Var
    Regza Link (HDMI CEC) Var
    Progressive Scan Var

DCDi Faroudja Var
    Real Digital Picture Var
    10 bit İşlemci Var
    3D Colour Management Var
    Digital CombFilter Var
    Panel Overdrive Var
    Active Backlight Control Var
    Digital Noise Reduction Var
    MPEG Noise Reduction Var
    Cross Col. Noise Suppression Var
    Chroma Bug Correction Var
    Adaptive Color Enhancement Var
    Program hafizası 100 + 5 AV + PC
    Active Contrast Enhancement Var
    Black Stretch Var
    Color Temp. Selection Var
    Teletext 500 Pages
    Picture In Text Var
    Intelligent Tuning System Var
    Electronic Programme Guide Var
    Still Picture Var
    On-Off/Timer Var
    Front Panel Lock Var
    Parental Control Var
    SES
    Hoparlör 50 W (25W+25W) (L,R)
    SRS WoW Surround Var
    Auto Volume Leveller Var
    Slim Speakers Var
    ENERJİ
    Stand by 0,3 W
    Çalışırken minimum 88W maximum 183W
    Voltaj 220-240 V
    AĞIRLIK
    Ağırlık 17,4 kg
    BOYUTLAR
    Genişlik 694 mm
    Yükseklik 310 mm
    Derinlik 101 mm
    Renk Siyah
    AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Var
    Koaksiyel Kablo Var
    GARANTİ
    Garanti 2 Yil

bu da telefonları ilgilenmen menfeatinedir.

520 01 81 sirkeci tel
    sen istocu iste selimle görüş

• BEN VESTEL SUPERSLIM 42850 SUPERSLIM SAHİBİYİM VE ÇOK MEMNUNUM
    GEREK YERLİ BİR ÜRETİME SAHİP FİRMA OLMASI.GEREKTE VESTELE OLAN GÜVENİMDEN DOLAYI TERCİH ETTM.LCD TV MDEN ÇOK MEMNUNUM.

ÖZELLİKLER;

PİXELLENCE GÖRÜNTÜ TEKNOLOJİSİ
    FULL HD
    80:000:1 KONTRAST ORANI
    100 HZ MOVIE SENSE TEKNOLOJİSİ
    SRS TRUSURROUND SES TEKNOLOJİSİ
    4 ADET HDMI GİRİŞİ
    OYUN MODU
    DOKUNMATİK TUŞ TAKIMI
    USB ÖZELLİĞİ(RESİM-VİDEO-MÜZİK)
    VE EN GÜZEL OLANIDA TELEVİZYONUNUN KALINLIĞI 33 MM İNCECİK STANDART BİR LCD KALINLIĞI 74 MM
  • BEN VESTEL SUPERSLIM 42850 SUPERSLIM SAHİBİYİM VE ÇOK MEMNUNUM
    GEREK YERLİ BİR ÜRETİME SAHİP FİRMA OLMASI.GEREKTE VESTELE OLAN GÜVENİMDEN DOLAYI TERCİH ETTM.LCD TV MDEN ÇOK MEMNUNUM.

ÖZELLİKLER;

PİXELLENCE GÖRÜNTÜ TEKNOLOJİSİ
    FULL HD
    80:000:1 KONTRAST ORANI
    100 HZ MOVIE SENSE TEKNOLOJİSİ
    SRS TRUSURROUND SES TEKNOLOJİSİ
    4 ADET HDMI GİRİŞİ
    OYUN MODU
    DOKUNMATİK TUŞ TAKIMI
    USB ÖZELLİĞİ(RESİM-VİDEO-MÜZİK)
    VE EN GÜZEL OLANIDA TELEVİZYONUNUN KALINLIĞI 33 MM İNCECİK STANDART BİR LCD KALINLIĞI 74 MM

FİYAT 2.333 TL 12 ay takstile
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowon

TV alırken enerji tüketim değerlerinide hesaba katmak lazım.. Kaç watt ? .. bence çok önemli

2500 - 3000 lira verip watt hesabı yapmak enteresan olur.. tv yi uzun süre kullanacaksanız günde 10 - 12 saat gibi o zaman belki watt hesabına girebiliriz.. ancak kendimden örnek verirsem hem ben hem eşim çalıştığımız için evde ortalama 4 saat tv izliyoruz max. 6 saat belki.. sonuç olarak lcd tv alacaksan elektrik faturanda mutlaka yükselme olacaktır. kimisinde 10 olur kiminde 15..
  • Ben 1500 TL ye 32pfl7404 almaya karar verdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Ben 1500 TL ye 32pfl7404 almaya karar verdim..

hayrını gör kardeş.Herkesin aldığı en iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: han83

Amaçlar uydudan tv izleme (sd yayın), dizüstünün tv ye bağlanmasıyla NFS carbon gibi oyunlar oynamak, usb'den divx izlemek vs. (başka ne amaç olabilir ki zaten)

Ustat Philips 42PFL7674 guzel cihaz. LG disinda diger televizyonlarda olmayan on panel koruma bu modelde var. USB2den sorunsuz ve hizli bir sekilde film, muzik vb islevleri rahatlikla yaparsiniz. Fiyat 2400 civarinda. Ayni ozellikler sahip LG'de var. 4-5 ayri yerle konustum. LG Philips icin parca uretimi yapiyormus. Ancak montaj avrupada oluyormus. Bu yuzden de genelde LG ve philips TV'lerin ozellikleri ayni. Ayni ozelliklerde LG TV Teknosa da 2390 TL idi. Bonusunda da varsa subat 2010'dan baslayarak 10 ay taksit yapiyorlar. Samsung TV'lerde ekran cok fazla parlaktir. Analog yayinlarda da basarili oldugu soulenemez. Analog yayinlarda en iyisi Philips. Bizzat 3 ayri markayi ayni ortamda denedim.

Bu çerçevede

42'' bir TV'nin;

50000:1 olması ile 30000:1 olması arasında çok fark var mı,
    100 hz yerine 50 hz olması insan gözünün seçebilirliği açısından çok şey ifade eder mi?

Eğer ederse,
    Asgari bu özellikte (50000:1 ve 100 hz) ve usb'den divx (özellikle Türkçe karakterli altyazı destekli) oynatabilme yeteneğine sahip en makul cihaz hangisidir?

Eğer etmezse;
    2000 tl ye alınabilecek en güzel cihaz hangisidir?

O kadar çok yorum var ki, okuya okuya kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

Dostum ben de senin kriterlerinde bi tv arıyordum....Cok ince eledim sık dokudum ve Philips 42PLF8404 aldım.... Sanada tavsiye ederim çünkü;

4HDMI grişi
    3 ms tepkime süresi
    100 Hz
    80000:1 Kontrast
    FULL HD
    Ablight 2 ile işıklandırılımıs arkaplan cok hoş seyir zevki
    Parlama yapmayan ekran
    Ethernet girişi sayesinde kumanda ile nette sörf ayrıcalıgı
    Ve şık ince çerçeve .....

+1903
  • Samsung 40b650 serisi bence en ideal ve en iyi özelliklerde LCD tv veya LG 42lh4000 serisi olabilir ama aralarında cok bi fiyat farkı yok bne yinede 40b650 serisinden yanayım. hatta bir atrenatif olarak philips 7000 serisnden hangisi olursa olsun. incelemeni tafsiye ederim...
  • Philips PFL7864 ü tavsiye ederim.

Yeni ev kran bir arkadasım rica etti yaptıgım arastıma sonucunda bu tv tavsiye ettim ve sonucu gidip gördüm harikaydı.
    Ben sony ve toshiba lcd tv kullanıyorum evde gayet memnunum ama bu tv nin 80000:1 kontrastı ve ambilight özelliği gercekten fark yaratıyor.
    Özellikle evinin salonu arkadasımın ki bol ısık alıyorsa bu tv yi tercih etmelisin
    Ayrıca aşağıdaki fiyat uygun ve yanında bluray player hediye ediliyor.

http://www.insertbak.com/dt07.html
  • 32LH5000 TERCİH EDERİM AL KAFAN RAHATLASIN...........BAK SANA Bİ İYİLİK DAHA 444 0 912 Yİ ARA SOR YARDIMCI OLURLAR SANA .........
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.