Şimdi Ara

NFS shift için direksiyon almaya değermi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xboxı bilmem de sırf yarış oyunları için ps3+hd televizyon+sağlam bi direksiyon seti alacam.
  • 4850'ye laf atmışsınız ama, sorun e7200 işlemcinde olmasın? Zira oyun işlemciye yükleniyor diye duydum.

Edit: Ha bu arada, Driving Force GT + Shift = her kuruşuna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 6 Ekim 2009; 12:10:13 >
  • @rextr

hd4850 ye laf attıgım yok hocam. aksine kartımdan cok memnunum. fakat sadece bu oyuna özel bir durum.

hd4850 ile oyunu sadece oynayamayan ben degilim.
    hd4870 - 90 la ile de oynayamayan bir çok kişi var.
    alttaki bi konuda bununla ilgili bir tartışma mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canok -- 6 Ekim 2009; 18:53:02 >
  • Bende 8800gt amp! var ve herhangi bi takılma yok.

1280x1024@75Hz highda oynuyorum.Sırf bu oyun için direksiyon alıcam.Şuanda oyun kulo ile oynuyorum ve ciddi ciddi ben böyle bir oyun görmedim.Özellikle driftlere aşık oldum diyebilirim.Oyun gerçekten çok süper.Oynamayanlara kesinlikle ama kesinlikle tercih ediyorum...
  • direksiyon bencede alma ama özellikle shift için al alırsan oyun keyfi ve heyecanı 2 katı değil 4-5 yada 10 katına çıkar ama şuna dikkat et oyun oynarken sakın direksiyonu kırma tmmm yoksa direksiyon elinde kalır XDDDD
  • Daha ilk mesajında konu hortlattın yav arkadaş tercihi yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 1 Aralık 2009; 17:38:36 >
  • Arkadaşlar hortlamış konuya devam edeyim dedim hali hazırda duran bir konu varken ve konu kirliliği yapmamak için...

Benim sorum ise şu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

"Logitech Driving Force GT" Yi PC'de kullanabiliyormuyuz ? Sitesinde ps3 için yazıyordu sanırım? Kullanabiliyorsak eğer alacağımda Yoksa Momo'yu mu tavsiye edersiniz ? Fiyatına dayanarak Force GT herhalde daha iyidir diye bir karşılaştırma yapma gereği duydum onun için soruyorum..

Şimdiden teşekkürler..
  • evet PC'de çalışıyor DFGT, son sürücüleri kurarsan..
  • Bu oyunun ati kartlarla problem yaşadığını sağır sultan bile biliyo ama neden arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlamış değilim. Bendede 4850 var ve oyun akıcı başlayıp daha sonra fps 15 e kadar düşüyo. Biraz araştırın sonra makara yapın. Yoksa kimse 2. yamayı beklemezdi. Ati kartlarda sürünüyo bu oyun. Sürünmediğini idda edende ya fps farkını anlayamıyo yada ati fanlığı yapıyo bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

evet PC'de çalışıyor DFGT, son sürücüleri kurarsan..

O zaman gönül rahatlığı ile alabilirim anladıığım kadarı ile ...Çok teşekkür ederim cevabınız için
  • Bence almalısın çünkü direksiyon gerçeklik hissi verir
  • Bence kullanmaya değer , farklı bir his
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.