arkasaşlar bu konuyu araştırdım ama istediğim sonuçlara ulaşamadım.Kullanıcı formdaki bilgileri girdikten sonra submit'e basıcak ve formun içeriği asp kodları içinde yazılı olan bir e-maile gidicek,yani kullanıcı e-mail adresi falan girmiycek.Bununla ilgili bilgisi olan,ya da döküman bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?bu arada Cdonts.dll dosyasını bilgisayara yükledim.
başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: altincit
arkasaşlar bu konuyu araştırdım ama istediğim sonuçlara ulaşamadım.Kullanıcı formdaki bilgileri girdikten sonra submit'e basıcak ve formun içeriği asp kodları içinde yazılı olan bir e-maile gidicek,yani kullanıcı e-mail adresi falan girmiycek.Bununla ilgili bilgisi olan,ya da döküman bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?bu arada Cdonts.dll dosyasını bilgisayara yükledim.
başarılar.
<% Set objMessage = Server.CreateObject("CDO.Message")
With objMessage .To = "John <john@some_domain.com>" .To = "Gary <gary@some_domain.com>" .From = "Sender <sender@some_domain.com>" .Subject = "Message Subject" .TextBody = "Message Body" .Send End With
Set objMessage = Nothing %>
Bu kod Multiple mail yollayabiliyor Bu CDO objesini kullanarak gönderim yapıyor bunun yanında Jmail,ASPEmail Vb daha bir çok component bulabilirsin bu hususta...