Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ozimozi_

Arkadaşlar kullandığımız serial key ölmüş malesef :S

yapma yavvv
  • linki pm den atar mısınız arkadaşlar
  • Arkadaşlar gerçekten de kullandığımız seriial kara listeye düşmüş. Çünkü oyun update aldı. Oyunun kutulu çıkış tarihi 25 martmış. O tarihe kadar sabredip daha sonra da cracklenmesini bekleyeceğiz galiba :S
  • quote:

Arkadaşlar gerçekten de kullandığımız seriial kara listeye düşmüş. Çünkü oyun update aldı. Oyunun kutulu çıkış tarihi 25 martmış. O tarihe kadar sabredip daha sonra da cracklenmesini bekleyeceğiz galiba :S
    Bende update falan olmadı keyde sorunsuz.Aerosoft launcheri açıptamı oynuyorsunuz?Ben sadece ilk aşamada iken onu açmıştım(3gün önce)sonra kapattım gerek kalmıyor diye oyuna girerken OMSİ.exe den giriyorum update falanda yapmıyor direk oyuna giriyor şimdi denedim sorunsuz girdi oyuna.
  • benim oyun sorunluydu zaten bi kaç yeri çalışmıyordu. Belki Aerosoft launcheri'den açarsam düzelir falan diye karıştırdım oraları. En son böyle kaldı. Mutluyum :) Aerosoft launcheri açmadan oynamaya devam edebilirsiniz belki...
  • Silip tekrar kuruluyorsa (mail ve keyle) kurduktan sonra Aerosoft Launcher den değilde direk kendi exesiyle açarsanız sorun çözülebilir . Kaldırırken deactive etmeyip denemek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TollyBlackeye

Silip tekrar kuruluyorsa (mail ve keyle) kurduktan sonra Aerosoft Launcher den değilde direk kendi exesiyle açarsanız sorun çözülebilir . Kaldırırken deactive etmeyip denemek gerekir

yine açılmıyor sanırım 25 mart'ta kadar bekliyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha_Eko

quote:

Orijinalden alıntı: TollyBlackeye

Silip tekrar kuruluyorsa (mail ve keyle) kurduktan sonra Aerosoft Launcher den değilde direk kendi exesiyle açarsanız sorun çözülebilir . Kaldırırken deactive etmeyip denemek gerekir

yine açılmıyor sanırım 25 mart'ta kadar bekliyeceğiz.

Bende çalışıyor update yapmadım..
    Birde yolcu alabilsem tamamdır
  • Neyse arkadaşlar bendeki sorun kendiğinden çözüldü
  • Dokunmatik ekranla deneyen var mı ? Düşünsenize bi g25+dokunmatik ekran süper olurdu Tabi dokunmatik ekranla uyumluysa
  • arkadaşlar özel mesajla banada oyunu ulaştırabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnurtan

arkadaşlar özel mesajla banada oyunu ulaştırabilir misiniz?

Key öldüğünden dolayı çalışacağını sanmam ama bir dene . pm attım
  • sistem gereksinimleri nedir?
  • Küreği çıktı hayırlı olsun
  • Evet arkadaşlar kraği çıkmış oyunun. Linkten bulabilirsiniz. Yalnız bu hata sadece bende mi var yoksa haritalardan biri açılmıyormu :S
  • quote:

Evet arkadaşlar kraği çıkmış oyunun. Linkten bulabilirsiniz. Yalnız bu hata sadece bende mi var yoksa haritalardan biri açılmıyormu :S

Bende de hata veriyor nedense.
  • bu oyun grafik olarak yüksek olmamasına rağmen inanılmaz kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

bu oyun grafik olarak yüksek olmamasına rağmen inanılmaz kasıyor

Options/General sekmesinden Load options kısmını değiştirerek kendi bilgisayarına en uygun ayarı kolayca yapabilirsin. Daha sonra ince ayar atarsın :)
  • BEN ÇIKINCA HEMEN ALIRIM GÜZEL BİR OYUNA BENZİYOR BENCE
  • beyler dfgt ile oynayan var mı ben bir türlü beceremedim?

gaza basınca gazı kesiyor ayağımı gazdan çekince ise gaza basıyor tam tersi yani

aynı şey fren içinde geçerli
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.