Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.328
Cevap
22
Favori
1.864.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salih_763

PHI güzel yöntem bulmuşsun birde cheat engine kullanıyormusun oyunda ben indirdim virüs çıktı 2 3 tane.

işe yaramıyor geri resetlenio paran gidio.

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: r2

quote:

Olaya bakar mısınız. Resmen destan yazmışım kıytırık bi oyunla alakalı. Ne hallere düştüm yahu

Sorma arkadaş ya. 1-2 hafta sonra sıkılacagımı bile bile bagımlı oldum oyuna. yatarken pumpkin ek bütün gün böörtlen ek zamanıma yazık. Simdi de senn programı indiriyorum sonum hayrola :D Çok tşkkrler program için ben de arıcaktım böle bişey de hasat yapmam lazımdı :D:D Onun için bile bırakamadım oyunu yani. kolay gelsin herkese boş işlerinde :)

Ben de ilk başladığımda "2 haftaya kalmaz sıkılır bırakırım" diyordum güya.
    Hele geçen hafta 2 saatlik super Berries'ler çıkınca uyku düzenim bozuldu ya. Kendime şaştım kaldım.

Alıntıları Göster
    PHI ben auto-clickler ı indidirken eset engelliyor,kapatamıyorumda...acaba rapide koyarmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

quote:

Merhaba arkadaşlar. Size tamamen kendi üretimim olan bir yöntemi anlatacağım farmville için. Bu yöntem ile koskoca tarlayı 1 tık ile hasat edebilecek, 1 tık ile sürebilecek, 1 tık ile ekebileceğiz.
    Eee ne demiştik? “PHI tarım. Tarım bizim işimiz”

Öncelikle bize lazım olan programımızı indiriyoruz. Programımızın ismi “Auto click Typer”

Buradan “Download Now” dediğiniz zaman indirebilirsiniz.
    İndirip kurun. Programı açınca karşınıza şöyle bir ekran geliyor.

Burada ilk yapmamız gereken “Hot key” kısmından “Stop” bölümüne bir kısayol atamamız. buradan Ctrl+shift+z’yi seçiyoruz. Yakın oldukları için ben bunu seçtim. Seçip “OK” dedikten sonra Farmville’i açıyoruz. Zoom’u en aza alıp yani tarlayı olabildiğince büyük görüşe ayalayıp alttan halihazırda çalışmakta olan “Auto clicker typer”ı seçiyoruz. “Record” tuşuna basıp tarlamızın sadece ekranda gördüğünüz kısımlarına 1er kez tıklıyoruz. Hasat yapmaya sürmeye gerek yok. Mahsuller büyürken bile 1er kez tıklayın yeter.
    Burada önemli olan köşelerde görünmeyen kısımlara dokunmamak. Eğer çözünürlüğünüz yüksekse ve ütün tarlayı görebiliyorsanız hepsine tıklayın. Yok köşeler kalıyorsa ellemeyin oralara. Sürükle bırak yapıp oralara da tıklayayım demeyin sakın. Yoksa karışıyor :)
    Bütün karelere 1 kez tıklayıp işimizi bitirdikten sonra Hot Keys’ten atadığımız kısayola basıyoruz. Bendeki Ctrl+shift+z idi. Bastıktan sonra Auto clicker typerı açıyoruz tekrar.
    Change delay yazan yerin yanındaki rakamı 100 yapıp change delay’a basıyoruz. Save liste tıklayıp bir isim verip kaydediyoruz.
    Ekranda tıkladığınız her yeri kaydettiniz artık :D
    Diyelim ki mahsüller oldu. Hasata çıkacaksınız. Farmville’i açıyoruz. Sonra Auto clicker typerı açıyoruz. Open list kısmından kaydettiğimiz dosyayı seçiyoruz.
    Tarlayı zoom’u düşürüyoruz. Burada önemli olan kaydederken yani record ederken ekranın ve tarlanın konumu nasılsa aynı şekilde olması. Çünkü siz monitörde nereye tıkladıysanız program da oraya tıklayacak. Zoom’u falan ayarlayıp “PLAY” tuşuna basıyoruz. Ve Auto clicker typer’ımız kendi kendine tıklıyor bütün karelere

Tavsiyem:İlk önce kaydettiğiniz yani gördüğümüz her yeri hasat edin. Sonra yine programın play tuşu ile sürün. Sonra ekeceğiniz ürünü seçip yine play tuşu ile ekin. Görünmeyen köşede kalan kısımları işiniz bitince en son elinizle tek tek tıklayarak halledin

Bir önemli nokta da şu. Play’e bastığınız anda bahçedeki eleman yürümeye başlıyor malum. Program hızlı tıklıyor. Eğer eleman yolda giderken program elemanın üstüne tıklarsa bizim elemanı giydirdiğimiz pencere açıyor ve işler sarpa sarıyor. Bunu engellemek için ya elemanı saman balyaları veya çitlerle bi köşeye sıkıştıracaksınız. Ya da play’e basmadan önce ilk nerden tıklamaya başladıysanız elemanı oraya almak. Sonra playe basınca nasıl olsa sırasıyla gittiği için bizim elemana tıklamıyor.

Böylelikle birkaç tık ile tüm tarlayı sürüp ekebiliyorsunuz

Oyunu 2 haftadır oynuyorum. İlk hafta teker teker tıklıyordum. 20*20 tarla olunca 400kere tıklamak gerekiyor tek işlem için. Ki hasat+sürme+ekme ile 1200 tık eder bu. Biraz araştırdım bunu buldum. 1 haftadır bunu kullanıyorum. Test ettim kullandım. Arada bir tıklama koordinatları karışıyor alakasız yerlere tıklıyor. Bu sorun baş gösterdiği zaman sıfırdan yeni bir kayıt yani record yapmanız. Aynı işlemleri tekrarlayıp yeni kaydınız ile aynen devam edebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar. Sorun yaşayan olursa halletmeye çalışırım

Olaya bakar mısınız. Resmen destan yazmışım kıytırık bi oyunla alakalı. Ne hallere düştüm yahu
    Ekşi'deki konusunda da lazım böyle bir şeyler. Okuyorum bi kaç gündür "tık" işinden şikayetçiler Aramızda ekşi yazarı varsa konu linkini oraya yazarsa sevinirim (Yazıyı aynen alıntı yaparsanız "DonanımHaber Forumlarından PHI'ye aittir" diye belirtirseniz sevinirim.)

denicem yapabilirsem süper

Alıntıları Göster
    Program çok iyi oldu. çok zor geliyordu 4 günde bir yapmaya başlamıştım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NY

PHI ben auto-clickler ı indidirken eset engelliyor,kapatamıyorumda...acaba rapide koyarmısın ?

Alıntıları Göster
    AutoClicker sorunsuz calısıo. Degisiklik olsun aloe vera ekeyim dedim :D

Orijinalden alıntı: r2

AutoClicker sorunsuz calısıo. Degisiklik olsun aloe vera ekeyim dedim :D

Alıntıları Göster
    adım emre ay kendime komşular arıyorum

Orijinalden alıntı: asdve123

adım emre ay kendime komşular arıyorum

Alıntıları Göster
    PHI yöntemin güzel ama program Windows 7'de Paysage'nin yazdığı hatadan verdi. ekşi sözlük'e aktarma görevini ben halledeyim bari.

Ben de içimdeki DH sevgisini tarlama yansıttım.

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

Bu da olgunlaştıktan sonra

Keşşaf Cin Ruhu

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

PHI yöntemin güzel ama program Windows 7'de Paysage'nin yazdığı hatadan verdi. ekşi sözlük'e aktarma görevini ben halledeyim bari.

Efferim keleş güzel olmuş emeğe saygı

Valla abi esprik olsun diye şeyettim

• quote:

uumluluğu xp yaıp yönetici olarak çalıştrınca sorun düzeldi bende

• Ben de Win7 kullanıyorum ama böyle bir hatayla karşılaşmadım arkadaşlar.
    bendeki Win 7 7100 RC sürümü. Mewluth hocadaki RTM imiş. RTM'den kaynaklanabilir mi bilmiyorum.

Ama olayın ana mantığını çözdüyseniz farklı programlar deneyebilirsiniz.
    Örneğin Ghost mouse, Macroman, Keyloop vs. Google'dan "auto clicker" falan diye de aratın bir sürü probram var. 1 kere kaydediyorsunuz tıklamaları. Sonrasında aynı mantıkla devam ediyorsunuz. Durum bundan ibaret yani.

quote:

PHI güzel yöntem bulmuşsun birde cheat engine kullanıyormusun oyunda ben indirdim virüs çıktı 2 3 tane.

Cheat Engine herhangi bir parasal fayda sağlamıyor oyunda. Sadece ekerken sürerken falan daha hızlı yapmasını sağlayabiliyoruz o kadar.

• quote:

Ben de Win7 kullanıyorum ama böyle bir hatayla karşılaşmadım arkadaşlar.
    bendeki Win 7 7100 RC sürümü. Mewluth hocadaki RTM imiş. RTM'den kaynaklanabilir mi bilmiyorum.

Ama olayın ana mantığını çözdüyseniz farklı programlar deneyebilirsiniz.
    Örneğin Ghost mouse, Macroman, Keyloop vs. Google'dan "auto clicker" falan diye de aratın bir sürü probram var. 1 kere kaydediyorsunuz tıklamaları. Sonrasında aynı mantıkla devam ediyorsunuz. Durum bundan ibaret yani.

quote:

Cheat Engine herhangi bir parasal fayda sağlamıyor oyunda. Sadece ekerken sürerken falan daha hızlı yapmasını sağlayabiliyoruz o kadar.

Alıntıları Göster
    http://rapid-share.com/files/272820402/AutoClicker.rar

Bir de bununla dener misiniz. Bendeki çalışan sürüm bu. Size verdiğim indirme adresindeki farklıdır belki emin eğilim.

Aradaki -'yi kaldırarak direk indirebilirsiniz. Süre beklemenize gerek yok. Trafficshare olarak yükledim.

Bana müsaade şimdilik. Sabah 11 gibi gelirim konuya. Umarım bu çalışır sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Ağustos 2009; 4:58:12 >

• quote:

http://rapid-share.com/files/272820402/AutoClicker.rar

Bir de bununla dener misiniz. Bendeki çalışan sürüm bu. Size verdiğim indirme adresindeki farklıdır belki emin eğilim.

Aradaki -'yi kaldırarak direk indirebilirsiniz. Süre beklemenize gerek yok. Trafficshare olarak yükledim.

Bana müsaade şimdilik. Sabah 11 gibi gelirim konuya. Umarım bu çalışır sizde.

Alıntıları Göster
    Uyumluluktan hallolacak sanırım onu da deneyeceğim ama sözlükte verilen bir programı söyleyeyim ben de.

http://www.4shared.com/dir/18765721/9ad62fd3/Farmville.html

Tarla ayarınızı yapın ve ne kadar süreceğinizi. Sonra alt köşeden ilk tıkı atın gerisini bu program atıyor.

Tabi programın şeffaf görüntüsü üzerinden tıklayacaksınız.

Keşşaf Cin Ruhu

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Alıntıları Göster
    farmville komsuluk yollayamıyorum .
    0 hakkım oldugunu soyluyor.

Uyumluluktan hallolacak sanırım onu da deneyeceğim ama sözlükte verilen bir programı söyleyeyim ben de.

Tarla ayarınızı yapın ve ne kadar süreceğinizi. Sonra alt köşeden ilk tıkı atın gerisini bu program atıyor.

biraz ddaha ayrıntılı anlatırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

quote:

biraz ddaha ayrıntılı anlatırmısın

Alıntıları Göster
    Up

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Up

Alıntıları Göster
    İçimdeki Türkiye Sevgisi

• quote:

Orijinalden alıntı: FnL

İçimdeki Türkiye Sevgisi

Alıntıları Göster
    Komşu lazım ya 3-4 kişi level farketmez.PM atın gift atışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Komşu lazım ya 3-4 kişi level farketmez.PM atın gift atışalım.

Alıntıları Göster
    facebook.com/fraps

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

İçimdeki Türkiye Sevgisi

Helaaal

O kırmızı beyaz olan şeyler saman balyasımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

facebook.com/fraps

Ekledim

Ben bunu beceremedim gitti. Tüm ayaları aynen yapıyorum ama nafile
    İlk sırayı alıyor. Sonra tarlanın dışına çıkıp reklamlara tıklıyor yeni pencere açılıyor. Her şey iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Ağustos 2009; 13:03:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.