Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
123.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oyunmuş kardeşim ya, 4 saat sonra ayın 2'si olacak biz hala bekliyoruz
    Ayıptır sorması biz nerenin saatine göre bekliyoruz şimdi?
  • Karanlık taraf olarak 2 kişi başlıyoruz nickler : Acrobat - Mobydick
  • Bende indirirsem oyunu karanlık tarafta Kutlug
    Saygılar
  • Oyun open beta olduğu zaman karanlik tarafi seçmeyi düşünüyorum.
  • Yuh. Diğer tarafı benden başka seçecek yok gibi görünüyor.Oyun açılınca ufak bir araştırma yapayım bakalım belki fikrimi değiştiririm.Tek başıma oynamakdansa sevmediğim ırkda bir ortamla oynamayı tercih ederim.
  • Oyun açıldı, dalın
  • En olmam dediğim ırkı seçtim.Orc Paladin açtım hadi hayırlısı.Nick: Juvixted
  • Karanlıkların adamıyız Orc Scout Level 9'du en son (CB1 deki charım bu silinmediyse bununla devam edeceğim.)
  • karakterler silinmiyor.Karanlık tarafdaki giriş bölümü yani oyunu öğreten bölümün en son görevi buglı malesef oyunun ana evrenine geçemiyoruz.Bir patch atıp düzelteceklermiş.7 Gündür bekliyorum.1 Gün daha bekleyeceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 1 Aralık 2009; 21:35:01 >
  • hmm ne güzel ne güzel ben başlamıyorum xD neyse eu açılınca eu ya gelenlerle takılırım xD
  • noldu yaw hani oyun açılmıştı hala girmiyor server geliyo ama servere girmiyor
  • baya eklemeler yapılmış. oyuna ilk giremedim sonrasında key girdim bir tane daha ondan sonra girebildim. fakat server kapalı sanırım girilmiyor. yarın bakarım artık iyi geceler herkese.
  • walla arkadaslar ben oyundayım oynuorm hatta bi görev bile yapiyorum ilk girişi gectm gemiyi kurtuldum 2. yerdeym ama questi cözemedim
  • Az önce servera giremiyordum şimdi server gözükmüyor
  • Oyuna giremiyorum. : Acaba Cb2 için bi daha mı Beta key almamız gerekiyor ?
  • server full ondan giremiyosun bende giremiyorum
  • . Ben görev yapmaya çalışıyorum haritada gösterilen yerlere gidiyorum ama görevde istenilen şey yok
    Hatta oyunun içinden Ss aldım .Bi yardım edermisiniz.
    Bu arada Pointleri nereye basayım ?

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoMessiv10 -- 2 Aralık 2009; 4:10:45 >

• Dün server seçme ekranında 2 karakterim olduğu görünüyordu fakat giriş yapamamıştım bugün girdim 0 karakter var
  • Arkadaşlar yeni başlayacaklar için karakterleri tanıtırmısınız??
  • ya oyunda 2 ırk war ve 2 ırk tada seçile bilicek belli başlı karakterler war güzel bi düşünce yapmışlar tam olarka ne öğrenmek istiyosun sen hocam zaten bizde pek bişi bilmiorz ben 3 char denedm suana kadar smdlk
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.