Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla suan icin yok işte us da taklyorz
  • Benim Anlamadığm oyundaki yakın dövüş karakterlerindeki basic attack i kendi niye yapmiyor illa skill bardan 1 emi basmamız gerekiyor yoksa otomatik vurması icin bir tusu felen varmı :)
  • Oyunda auto attack yok.
  • illa basman lazım sanrm cnku saniyeleri var mesela bi staff la vururke nben 2 saniye bekliorm ama bi muşta tarzı bşi war adnı hatrlamiorm onla seri seri ard arda beklemeden vrabliorm =) taktgnz silaha göre degisio bu dedgnz =)
  • serverlar çöktü galiba online server gözükmüyor.
  • yok be res atmşlardr sunucuya açık suan oyndaym
  • Beyler bu oyunda otomatik atak diye birşey yokmu. Normal saldırı için bile sürekli basmamız gerekiyor. Basic Attackı bile ability olarak gösteriyor. Her 2snde bir vurması için attağa basmak zorundamıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenriz

Oyunda auto attack yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Beyler bu oyunda otomatik atak diye birşey yokmu. Normal saldırı için bile sürekli basmamız gerekiyor. Basic Attackı bile ability olarak gösteriyor. Her 2snde bir vurması için attağa basmak zorundamıyım ?

Basic Attack'ında energy puanı götürdüğünü göz önünde bulundurursak auto attack olmaması gayet normal.
  • Auto atack olayında Druidler harika petlerinde auto atak var arkadan kendisi magic atack yapıyor tabi magic skill açarsanız. Ayrıca 5 dakikalık heal buffı ve ilerdeki heal skilleri petin atackını arttıran buff ilerdeki skiller falan amca coşuyor resmen League de druid deniyorum sardı malesef kötü tarafta druid yani shaman açmak mantıksız çünkü int i düşük başlıyor. Tabi fiziksel atack takılacak olanlar için birebir.
  • valla ben empire(kötü) warden kasiorm suan kasan arkadaslarmla beraber party de cok da rahatız sahsen ben hic dalmiorm bnm kücük cüce MurtazaFanKılap saldırıyo bende arada attack yapiorm cokda güzel bi defance özellgi oluyo
  • us ındırdım eu versıonundan hayr cıkmaynca :D us ıcın key varmı yada oynanmyn bır account ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asitutkum

us ındırdım eu versıonundan hayr cıkmaynca :D us ıcın key varmı yada oynanmyn bır account ?

PM
  • Oyun güzel gibi gözüküyor fakat her CB sonrası karakterler siliniyor mu? Belki başlayabilirim
  • Offffffffffffffffffff off fatigue sistemi gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Oyun güzel gibi gözüküyor fakat her CB sonrası karakterler siliniyor mu? Belki başlayabilirim

Silinecek diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 5 Aralık 2009; 14:35:27 >

• Ancak haftaya başlayabilirim zaten 2. cbt ayın 15inde bitiyorsa ob de başlasam daha iyi olacak sanırım
  • silinir illaki :) çok uğraşmaya değmez zaaten cb de
  • valla biz kastığımız için hangi karakterin ne olduğunu quest lerin nerde olduğunu biliyoruz ve suan tek sorun bu oyunda quest lerin yerleri cunku bazıları epey zor mesela lvl 1 deki bi quest 12 lvl olucam haala ypamadm Nezzeb Staff biraz dan party ce gidicez xeas a
  • Bende oyuna geri dönebilirim.
  • evet oyun görsel olarak wowla yarışsada sikil konusunda çok zayıf kalmış bence :( birde rouge carekterinin olmaması beni şaşırttı açıkçası ve işin en gıcık yanı parasız diyorlar ama 10 lvl siniz sikil sıfırlatacaksınız çünkü ilk defa oynuyorsunuz ve bütün sikilleri açıyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz aaa sikil sifırlatmak için bir kağıt gerekli oda parayla satılıyor zaten 3-5 tane sikil var
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.