Şimdi Ara

NOTEBOOK'TA SON NOKTA!!! SÜPER ÖZELLİKLERLE MSI 510C 980$ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
613
Cevap
0
Favori
38.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psionic

bilgsayarı win98 cdsi ile dostan başlattım ama dosda da c: yi görmüor daha öncede olmuştu bu.
    cmd.exe den de denedim orda da dosyayı çalıştırmadı

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: psionic

bilgsayarı win98 cdsi ile dostan başlattım ama dosda da c: yi görmüor daha öncede olmuştu bu.

psionic eğer c dizinin NTFS dosya sistemiyse DOS NTFS i görmüyor. Ancak bazı parayla satılan programlarla NTFS i görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: altcha

quote:

Orijinalinden alıntı: psionic

psionic eğer c dizinin NTFS dosya sistemiyse DOS NTFS i görmüyor. Ancak bazı parayla satılan programlarla NTFS i görebilirsin.

Alıntıları Göster
    açıkçası yandaki fandan sıcak hava geliyor ama cpu nun olduğu bölgeye dokunduğumda o kadar da sıcak değil.

bir de cooler xp yi boardımız desteklemiyor.tıklandığında uyarı veriyor desteklemediğine dair.

Bu arada açıklamaların ve ilgilendiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: altcha

MSI kullanan 80 derece gören arkadaşlar. Eğer işlemciniz 80 dereceye kadar çıksaydı hem alttaki fan durmazdı hemde üflenen hava saç kurutma makinesindeki gibi sıcak olurdu. Burada sensörlerin yanlış okunması gibi bir durum söz konusu olması lazım. Yoksa öbür türlü İşlemcinin bulunduğu kısma elinizi vuramazdınız. Eğer laptopunuza ellediğiniz zaman sıcaklığı aşırı yüksek gelmiyorsa sorun yoktur.(Başka bir laptopla karşılaştırarak anlayabilirsiniz.)Yok eğer çok sıcaksa ya işlemcinin üzerindeki bakır kısım tam oturmamıştır(Bu durumda fanın hiç durmadan çalışması gerekir.). Yada işlemciye yüksek voltaj gidiyordur.

Bende AMD 1700+ ve MSI anakart var.Bende de Pcalert yüklü Pcalertin güzel bir program parçacığı var. Adı CoolerXp zaten Programın sol tarafında butonun üstünde yazar Cooler Xp diye bu program benim desktop işlemcimin sıcaklığını 10-15 derece arasında düşürmekte. Msi Laptop kullananlar cooler xpyi çalıştırıp 5 dakika sonra işlemci sıcaklığına bakınız. Bu program AMD de işlemcinin sıcaklığı düşüyor. Merak ettiğim Centrinoda da cooler xpnin aynı etkiyi yapıp yapmadığıdır. Programı çalıştırıp sonuca bakarsanız mutlu olurum. Bu programın özelliği bilgisayar işlem yapmadığı sürece işlemciye halt(dur veya bekle) komudu yollamasıdır ve buda işlemcinin herhangi bir işlem yapmamasına neden olmaktadır. İşletim sistemi işlem yaptıracağı zaman bu programda çalışmasını durdurmakta ve iş bitince tekrar çalışmaktadır.

Not: Cooler Xp çalışınca Görev yöneticisinde(Task Manager) işlemci %100 çalışıyormuş gibi gözükecektir.Ama bu o programın sürekli yolladığı komuttan ibarettir. %100 çalışıyor göstermesi hiç bir sorun yaratmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: altcha

MSI kullanan 80 derece gören arkadaşlar. Eğer işlemciniz 80 dereceye kadar çıksaydı hem alttaki fan durmazdı hemde üflenen hava saç kurutma makinesindeki gibi sıcak olurdu. Burada sensörlerin yanlış okunması gibi bir durum söz konusu olması lazım. Yoksa öbür türlü İşlemcinin bulunduğu kısma elinizi vuramazdınız.

Evet doğru. İşlemci 80'in üstünü gösterdiğinde elimi işlemcinin olduğu yere götürüyorum ama aşırı bir sıcaklık hissetmiyorum.

Bu arada PC Alert ve Cooler XP dışında bazı ölçüm prorgamları kurmayı denedim ama yanılmıyorsam anakarttan dolayı bir uyumsuzluk problemi var. PC Alert'tan başka ölçüm programı kullanabilmiş birileri var mı aramızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrophobia

quote:

Orijinalinden alıntı: altcha

MSI kullanan 80 derece gören arkadaşlar. Eğer işlemciniz 80 dereceye kadar çıksaydı hem alttaki fan durmazdı hemde üflenen hava saç kurutma makinesindeki gibi sıcak olurdu. Burada sensörlerin yanlış okunması gibi bir durum söz konusu olması lazım. Yoksa öbür türlü İşlemcinin bulunduğu kısma elinizi vuramazdınız.

Evet doğru. İşlemci 80'in üstünü gösterdiğinde elimi işlemcinin olduğu yere götürüyorum ama aşırı bir sıcaklık hissetmiyorum.

Bu arada PC Alert ve Cooler XP dışında bazı ölçüm prorgamları kurmayı denedim ama yanılmıyorsam anakarttan dolayı bir uyumsuzluk problemi var. PC Alert'tan başka ölçüm programı kullanabilmiş birileri var mı aramızda?

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba;
    Bende Msi 510c me geçen hafta kavuştum.Benmki gri olanı
    cent 1.6
    512ram
    philips combo cd rw/dvd
    toshiba 60gb hdd ( )
    Arkadaslar benim bir kac sorunum var.
    1) HDD aşırı derecede gürültülü ve yawas calışıor.
    2) EKRAN ın alt kısmında MSI yazısının sol tarafı acayip ısınıyor.
    3) Oyunlarda (fifa 2005 de bile) atlamalar yapıor anlayamadım bır turlu. en dusuk ayarlarda bilem.
    4) Klavyede SPACE ve sağndaki ALT GR tusları rampa gibi soldan sağa dogru yukarı kalkık.
    5)Hoparlorlerı barız kalıtesız.Ses cok az cıkıo.(Neyse bu cok problem deel)
    Bu sorunları yasayan arkadaslar varmı? Sanırım 4. cusu herkes de olan bır problem. Bunu servise goturup duzeltebılırmıyız yada duzelten varmı?Ozellıkle hdd ınanılmaz rahatsız edıyor benıHdd mı sorunlu ben anlamadım
    Ulan ogretmenlere verılen doşibadan kaçtım ama hdd gene doşiba cikti
    Kuzenım ogretmen dosıbasından aldı o barız bır sekılde sessız hdd den gram ses cıkmıyo ya.(hdd si fujitsuydu)Arkadaslar goruslerınızı paylasırsanız sewınırım.iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHE

Arkadaslar merhaba;
    Bende Msi 510c me geçen hafta kavuştum.Benmki gri olanı
    cent 1.6
    512ram
    philips combo cd rw/dvd
    toshiba 60gb hdd ( )
    Arkadaslar benim bir kac sorunum var.
    1) HDD aşırı derecede gürültülü ve yawas calışıor.
    2) EKRAN ın alt kısmında MSI yazısının sol tarafı acayip ısınıyor.
    3) Oyunlarda (fifa 2005 de bile) atlamalar yapıor anlayamadım bır turlu. en dusuk ayarlarda bilem.
    4) Klavyede SPACE ve sağndaki ALT GR tusları rampa gibi soldan sağa dogru yukarı kalkık.
    5)Hoparlorlerı barız kalıtesız.Ses cok az cıkıo.(Neyse bu cok problem deel)
    Bu sorunları yasayan arkadaslar varmı? Sanırım 4. cusu herkes de olan bır problem. Bunu servise goturup duzeltebılırmıyız yada duzelten varmı?Ozellıkle hdd ınanılmaz rahatsız edıyor benıHdd mı sorunlu ben anlamadım
    Ulan ogretmenlere verılen doşibadan kaçtım ama hdd gene doşiba cikti
    Kuzenım ogretmen dosıbasından aldı o barız bır sekılde sessız hdd den gram ses cıkmıyo ya.(hdd si fujitsuydu)Arkadaslar goruslerınızı paylasırsanız sewınırım.iyi gunler.

Alıntıları Göster
    benim msi ile kıyaslayarak cevap vermeye calısayım..
    1. hdd de fazla bir ses yok.

2. ekranın altı sanırım bircok notebook ta olan bir ısınma soz konusu.. orada bir ısık kaynagı varmıs sanırım, ama tam bilmiyorum..

3.medal of honor pacifik assault oynuyorum ve performans tek kelime ile super..

4. hafif bir yukselti var, sag tarafta..

5. hoporlerin sesi cok az...

• quote:

Orijinalden alıntı: smazici

benim msi ile kıyaslayarak cevap vermeye calısayım..
    1. hdd de fazla bir ses yok.

2. ekranın altı sanırım bircok notebook ta olan bir ısınma soz konusu.. orada bir ısık kaynagı varmıs sanırım, ama tam bilmiyorum..

3.medal of honor pacifik assault oynuyorum ve performans tek kelime ile super..

4. hafif bir yukselti var, sag tarafta..

5. hoporlerin sesi cok az...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu saatten sonra bu 510c leri istanbulda görüp alabileceğim bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dou147

arkadaşlar şu saatten sonra bu 510c leri istanbulda görüp alabileceğim bir yer var mı ?

Alıntıları Göster
    @dou147
    hocam msi laptopun türkiye satısı sona erdi. Artık bulamassınız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Herkesa merhaba, 510c ile bugün ilk defa oyun oynadım ve ekran konusunda hayal kırıklığına uğradım. Windows da yaşanan düşük çözünürlükte görüntü kalitesi düşmesi (ekranın flulaşması olayı) 1024x768 çözünürlükte oynadığım oyunda biraz canımı sıktı. NFS underground oynadım 1024x768 de ve görüntü kalitesi bariz kötüydü. Oyun oynayan arkadaşlar bu durumdan hiç bahsetmemişler. Kimse bu durumu fark etmedi mi acaba?

Bir de cihazı iade etmek için ne gibi şartların olması gerekli. Bu durum çok canımı sıktığı için iadeyi bile düşünüyorum. Çünkü bu cihazı ekran kartı iyi diye ve oyun da oynamak için aldım. Ama düşük çözünürlükte kalite düşünce hiç tadı olmuyor.

Bir de pili merak edenler için cihazı yarım ekran parlaklığı ve max pil seçeneği ile 4,5 saat kullandım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: rain_man

Herkesa merhaba, 510c ile bugün ilk defa oyun oynadım ve ekran konusunda hayal kırıklığına uğradım. Windows da yaşanan düşük çözünürlükte görüntü kalitesi düşmesi (ekranın flulaşması olayı) 1024x768 çözünürlükte oynadığım oyunda biraz canımı sıktı. NFS underground oynadım 1024x768 de ve görüntü kalitesi bariz kötüydü. Oyun oynayan arkadaşlar bu durumdan hiç bahsetmemişler. Kimse bu durumu fark etmedi mi acaba?

FLULAŞMA OLAYI LCD NİN KENDİ TEKNOLOJİSİNDEN KAYNAKLANIYOR.LCD EKRANI ORJİNAL ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DIŞINDA OYUN OYNARSAN BARİZ Bİ ŞEKİLDE KALİTE DÜŞER.

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=396&page=2 BURADAN ALINTIDIR.

Sistemin LCD ekranı 1024x768 çözünürlüğe sahip. 1400x1050 yapabilen versiyonu da var. Ancak şu da bir gerçek ki mobil 9700(TABİ BU ÜRÜNDEKİ 9600), 1024x768 üzerinde oyun oynatamaz, gücü yetmez. Çözünürlük düşürmek de LCD'lerde kaliteyi bozar. Bu durumda oyun için 1024x768 çözünürlük daha mantıklı. Oyunla hiç işi olmayanlar ise bizce mutlaka yüksek çözünürlüğe sahip versiyonu almalı. Görüntü kalitesinden memnun kaldık

BU TOPİC ALTINDA DEFALARCA YAZDIM BAZI ARKADAŞLAR BENİ DEVAMLI AYNI ŞEYİ SÖYLEDİĞİM İÇİN TARTIŞMAYA VARAN YAZILARA SÜRÜKLEDİ.

BELKİ DİĞER ARKADAŞLAR MEMNUNDUR

BİRDE BU ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİNDE EKRAN KARTINDA 9600/9700 YAZIYOR BURASINI HİÇMİ HİÇ ANLAMADIM GİTTİ RESMEN DÖNEKLİK.

BİŞEY ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRMA YAPSAK TESTLERİNİ OKUSAK FENAMI?

kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Ağustos 2005, 15:50:26 >

• quote:

@dou147

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: CHE

@dou147

emin misin arkadaşım hiç mi satılmayacak...

• quote:

quote:

@dou147

emin misin arkadaşım hiç mi satılmayacak...

Alıntıları Göster
    @dou147
    bildiğim kadarıyla oyle hocam maaleseff

• quote:

Orijinalden alıntı: psionic

quote:

Orijinalinden alıntı: manowar_1

var. nfs2 oynadım baktım 56 derece olmuş.80 çok fazla dimi,ama herhalde yanlış gösteriyordur bu sıcaklıkta
    makina çalışamaz çünkü..

peki pcalerttan mı baktın ve hemen mi baktın çabucak düşüyor çünkü oyundan çıkınca

Alıntıları Göster
    bende kendi bilgisayarıma göre cevap weriim...
    1) hdd den fazla bi ses yok...
    2)MSı yazısının sol tarafında hiç ısınma olmadı....hadi sag tarafında desen belki fan ın sıcaklıgı etkiliodur derim ama...o da degil
    3)fifa yı bilemem ama halflife da 3d destegiyle acınca oyunu süper bi kalite wardı...takılma yoktu...anca cok cok cok oynayınca fan ısınmasından duruorum...
    4)tus takımının bi kötülüğünü göremedim...wardır belki ama ben engelliyici bişi hissetmedim..
    5)hoparlerin sesi datron a göre cok az.....dogru....ama ben bu yönünü bilerek aldım....sesi biras az die gecemezdim güzelin laptop u...

neyse cevaplamaya calıstım artık..doğru kötü yanı war ii yanı war...ama ii yanının daha cok oldugunu düşünüorum......tüm msı cılara hayırlı olsun...allah msı larımıza zeval wermesin....

• quote:

Orijinalden alıntı: tissue

bende kendi bilgisayarıma göre cevap weriim...
    1) hdd den fazla bi ses yok...
    2)MSı yazısının sol tarafında hiç ısınma olmadı....hadi sag tarafında desen belki fan ın sıcaklıgı etkiliodur derim ama...o da degil
    3)fifa yı bilemem ama halflife da 3d destegiyle acınca oyunu süper bi kalite wardı...takılma yoktu...anca cok cok cok oynayınca fan ısınmasından duruorum...
    4)tus takımının bi kötülüğünü göremedim...wardır belki ama ben engelliyici bişi hissetmedim..
    5)hoparlerin sesi datron a göre cok az.....dogru....ama ben bu yönünü bilerek aldım....sesi biras az die gecemezdim güzelin laptop u...

neyse cevaplamaya calıstım artık..doğru kötü yanı war ii yanı war...ama ii yanının daha cok oldugunu düşünüorum......tüm msı cılara hayırlı olsun...allah msı larımıza zeval wermesin....

Alıntıları Göster
    che: dediğin hdd de zaman zaman tıkır tıkır okuma yazma sesi oluyo zaman zaman, ama bu ancak sessiz ortamlarda duyuluyor.

• quote:

che: dediğin hdd de zaman zaman tıkır tıkır okuma yazma sesi oluyo zaman zaman, ama bu ancak sessiz ortamlarda duyuluyor.

Alıntıları Göster
    @rain_man
    hocam cok saol yaf içime su serptin hdd yi degiştirmeyi bilem duşunmuştum
    Şu klavye sorununu halleden varmı? gerci cok bir problem diil ama işte insanın gozu takılınca
    arkadaslar peki 2+1 ses sistemi alan varmı? varsa neyi onerırsınız?
    Bir de mouse tavsiye edermisiniz?? soyle şekilli mekilli ve de ufak olsun ya nette dolanıyorm ama bir turlu uygun bir siy goremedim.Olanlar da cok pahalı ya bir fareye 110-120 ytl verilirmi? ben veremem

• quote:

@rain_man
    Şu klavye sorununu halleden varmı? gerci cok bir problem diil ama işte insanın gozu takılınca
    Bir de mouse tavsiye edermisiniz?? soyle şekilli mekilli ve de ufak olsun ya nette dolanıyorm ama bir turlu uygun bir siy goremedim.Olanlar da cok pahalı ya bir fareye 110-120 ytl verilirmi? ben veremem

Alıntıları Göster
    quote:

@rain_man

Mouse a4 tech in notebook mouse unu tavsiye ederim. Üstündeki mavi ışık 510c nin power düğme ışığı ile aynı ve çok şık duruyor ikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 17 Ağustos 2005, 13:01:52 >

• quote:

quote:

@rain_man

Mouse a4 tech in notebook mouse unu tavsiye ederim. Üstündeki mavi ışık 510c nin power düğme ışığı ile aynı ve çok şık duruyor ikisi.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SATIŞ BİTMİŞ DAHA İŞİMİZE YARAMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: uralcoder

ARKADAŞLAR SATIŞ BİTMİŞ DAHA İŞİMİZE YARAMAZ

Alıntıları Göster
    @uralbystreet
    malesef tükendi dostum

Ama ben yırttım

• quote:

quote:

@rain_man

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

@rain_man

ben aldim. evet bencede cok hos.. 20 ytl ye aldım...

• quote:

quote:

@rain_man

Alıntıları Göster
    Aynısından bende almıştım . Ama benimki kırmızı Ya beyler topicte konusuldu ama şimdi incelemek zor geliyo tekrar etmiş oluruz bu touchpad ı neden iptal ediyorduk.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayleo -- 17 Ağustos 2005, 21:07:32 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: dou147

Merhaba,

Yazdığım saat itibariyle Ankara mavi bilgisayar da stoklarda gözüküyor. Yalnız bu bilgi genelde pek doğru olmuyor en iyisi arayıp sormak. Birde ürünün diski 40GB ve rengi beyazmış. Hala ilgileniyorsanız buyrun link :

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=88&marka=MSI&s=7JtkhVQc895EMVYMDRsxhxhEA9Q1TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager -- 17 Ağustos 2005, 22:42:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voyager

quote:

Orijinalinden alıntı: dou147

Merhaba,

Yazdığım saat itibariyle Ankara mavi bilgisayar da stoklarda gözüküyor. Yalnız bu bilgi genelde pek doğru olmuyor en iyisi arayıp sormak. Birde ürünün diski 40GB ve rengi beyazmış. Hala ilgileniyorsanız buyrun link :

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=88&marka=MSI&s=7JtkhVQc895EMVYMDRsxhxhEA9Q1TL

Alıntıları Göster
    beyler 2 sene önce kullandım ben o mausu bikaç ay sonra sapıtmıştı inşallah sizinki öyle olmaz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.