Şimdi Ara

urfalı--Maceralarım--urfalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
21
Favori
10.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili gardaşlarım maceralarımı ara ara buraya ekleyecegim sonuna kadar okuyun

1--
    bende küçükken yazın köye dedem gile gittidgimizde eşşege binmeyi çok severdim
    gene bir gün bizim eşşegi yakalayıp geziyodum ben saf saf dıkıdık dıkıdık gezerken içimdede ndense takip ediliyomuyuşuk gibi bir his vardı
    neyse harman yerine geldigimiz zaman bir bakdımki arkamızda sürü halinde eşşekler çıkdı devamlı arkamızdan geliyolardı ben şüpeşendim ve sonra şu ipuçlaını birleştirmeye başladım
    1.içimde bir takip ediliyomuşuk gibi bir his vardı
    2.bizi takip eden eşşeklerin hepsi erkekdi
    3.benim bindigim eşşek dişiydi
    ve bilhassa 2 ve 3 çüncü şıkları birleştirince gerçek gün gibi ortaya çıkıp belirdi
    ve ben bir arkama bakıym dedim ve koırktugum başıma hızla geliyodu evet eşşekler dörtnala taaruza şevkle geliyolardı aramızda yalklaşık 500 metre vardı ve afffedersiniz eşşekler bize yaklaşdıkça şeyleride gittikce büyüyodu (işde bu benim şahsım için çok endişelendiriyodu ) acilen ordan uzaklaşmam lazımdı
    bizim eşşege vuruyom vuruyom adım bile atmıyo hatda yönünü eşşegin ahırına çevirdim hızlı koşsın diye amma kımıldamıyodu ve ben eşşegin dötüne deyneknen bütün gücümle şaaak diye vurunca eşşek bir döt atdı ben eşşekden düşdüm ve yerde birkaç dombalak aştım ve annadımki bizim eşşekle diger erkek eşşekler randavulaşmışlardı ve bunlar gurup .. yapmayı gafaya gomuşlardı ve bende riske girmeden ordan uzaklaşdım
    neyse ben eve vardıkdan bir kaç saat sonra bizim eşşegde karşıdan sallana sallana ahıra dogru geliyodu hayvanın dili dışarda sekiz çizerek yaklaşıyodu ve ben annadımki o erkek eşşekler bizim eşşekden maksimum seviyede faydalanmışlar
    ve ben bu olaydan sonra bu eşşege asla binmedim

2---

en son bu lafı çocukken 6 veya 5 yaşında bana demişlerdir

bakkala küçük bacıma kırmızı çubuklu şeker almaya getmişdik eve geri gelirken
    bacıma hele dur şu yolda geden arabaya taş atmam lazım dedim (burada zerre kadar akıl aramayın bulamassınız) neyse elime bir taş aldım ve reno siteşın biyaz bir arabanın kaportasına taşı fırlatdım arabadan inen şöför kaportaya bakdı sonra bide bana bakdı ve ben hemen korkudan kesik bir sesle bacıma hadi sen eve get dedim (gardaşımın aklı ermiyki hemen babamı çagırsın) bakdım adam yanıma dogru hızlan geliyo bende heç kaçmadım adama yanıma gelince özür dilerim amca bir daha atmam dedim amma vicdansız adam bana bir sille goyunca malesef altıma gaçırdım ve hemen eve getdim (gene kaçmadım) sonra aylemdekilerin bir zarar görmemesi için evin kapısını kitliyoken anam geldi ne oldu oglum sana diyodu bende ana getme senide düver diye göz yaşı döküyodum sonra babam asdamı aradı ama bulamadı zati adam ordan getdiydi ve babam bana oglum erkeler aglamaz demişdi (peki baba erkekler aglamazda erkekler evlenmezmi. alakası yok mesele o degil amma aklıma geldi yüzüne söyleyemiyom canım sıkıldı yav )

3---birkersinde teyzzemgilin oraya gitddiydik arkadaşlarla akarsuya yümeye gitdiydik
    arkadaşın biri bana aman ha şu az ileriden gitme orada çukur var dedi bende suya inerken nasıl olduysa tam ordan inmişim, yav bir adım atdım ikinci adımda suy beni boylamasınmı (yüzme bilmiyom) bir can havliyle ula boguluyoom diye bir haykırdım amma oradaki dağ taş inledi her boguluyom diye bagırmamda agazıma su kaçıyo her bogluyom dememde agazıma su gaçıyo bu arada benim adi şeref özürlü hemi ya..şak hemi satcı hemi pek umursamaz arkadaşlarım beni seyrediyo ula ben karılar gibi imdaat imdaat diye ölüm korkusu çıglıkları atıyom onlar bu heycanlı sahneyi izlemeye devam ediyolar
    neyse suyun kenarına kardeşim gelmişdi deimki şunun ayagınadn bir tutarsam bir daha çok iyi bir kul olacagım dedim bir hamleyle sıçradım ve kardeşimin ayagından tutdum ve kardeşim yere düştü ve o benim halimi görünce suya düşme korkusuyla, onun ayagınada tumayım diye derhal ordan uzaklaşdı,
    oarada ben aynı mumya filimindeki mumyanın sevgilisinin onu terkedişi gibi kardelşimde beni bırakınca bende o hayal kırıklıgıyla kendimi suya bırakıym dedim ama öyle böyle degil bu ölüm korkusu aynen oluyo bir döt korkusu ve sonra ben tekrar tekrar sıçrayıp çayırları yoluyom ve sonunda elhamdülilah kemale erdim sonar bir benim önüme bakdım altımda kilod yok ve bir arkama bakdım kilod su üstünde akıp gididyo, tekrar yaşama dönme sevinciyle cuılbak olmadan çok uatanmadım hatta cılbakken şu şeresiz arkadaşlarımı bi kovalayım dedim ama onlar hala suydaydı

4---

benim yaşadıgım Bir acıklı kahramanlık hikayesi

beni sattılar

yıllar önce ben 12 yaşınsdayken buraya bir kar yağmıştı hemen dayım oglu ve arkadaşlarla kyamaya gittik

o sırada bizim bir arkadaş bizim yaşlarda biriyle itartışıyodu
    bende hemen müdahale ediym dedim, la daha bismillah demeden adam gözümün üstüne bir depik goymadımı? vallah o depik öyle bir depikdiki adama vurursam daha çok gızar diye daha çok vurur diye gorktumdu ama gururluydum vede yigit bir delikanlıydım
    valla dünyam şaştı sersemledim
    aynı oldum bir sarhoş ayakta zor duruyom ve sinirlendim zumzugumu eyicene sıktım desteklice bir salladım adam egilince oldugum yerde 360 derece bir tur attım ve adamla her yüz yüze geldigimde banasağ soş kavisli yumruklar atıyodu, yav sallıyom salııyom adama isabet ettiremiyom
    sallafıgım her sumsuk bana o adam tarafından daha bir destekli olarak iade edildi (yav ben sadece arkadaşıma destek verecekdim o kdar dövülürmü yav o kdar dövülürmü yav ben çokmu kabahat işledimdi sanki)

bizim hemi şeresiz hemi yav..ak hemi satıcı it herifler bana heç yarf-dım etmiyo adamın beni orda öldüreceginden fevkalede emindim
    içimden lan adam şindi beni öldürecek niye bunlar yardım etmiyo diye düşünürken adam ban tekme tokat son hız devam ediyo (eger orda arkadaşlarım olmayaydı biran bilem düşünmez hemen tabanlaru yaglardım emin olun bir an bilem düşünmezdim, yav çünkü adamın beni öldürecegini sanıyom ) aslında orda bir bayılma numerosu çekecekdim ya o zaman adam ilk başta yaptıgı gibi gene yüzüme dpik vurur diye korktum
    anlayacagınız beni böyle pek acımasız merhamet edinki merhamet bulasınızdan haberi olmayan birisi hayvan gibi dövü gözlerim doldu
    la bide dayı birisiyim göya
    adam beni aglattı yav
    karizma kalmadı hava klamadı gözüm mor olarak 10 gün geezdim
    bunlar başıma hayıırsız ve anlayışsız satıcı arkadaşlarımın yüzündemn oldu yani beni sattılar hemde ölesiye sattılar

5--
    bir kere ankaraya gittimdi
    ankarada otobüsle emmi kızı gile otobüsle giderken birtane kadın karşımda ayakta duruyodu
    yer versem vemesemi diye düşünürken sonnunda kalktım kadına yer verdim
    kadın boyalı moyalı bir kadındı ben yola bakarken biryerlerden hard hard diye gaşıma sesleri geliyodu sonra bi baktımki kadın şeyini gaşıyo (buradan anlaşılan o ki çok kıllıymış ) yav hayatımda bu kadar böyle cinsi olaya yaklaşmadımdı sanki canlı yayın gibiydi hemde benim hemen önümdeki kadın şeyini haard hard diye kaşıyodu (afedersiniz amma bende bir hareketlenme oldu ) üstümde kumaş pantolon kamuflede olmuyo
    bir yandanda ben gülmeden çatlıyom ama gülmemi suratıma yansıtmamaya çalıştım çünkü kadın ya deliydi yada o..pu du gülsem bana saldırır diye hafifden gorktum sonra saga sola dönüp o kalabalıkda hızlı bir el hamlesiyle pantolonumu düezelltim ve arkamı döndüm

6--
    yaz tatilinde köye gettikdi o sıralar köyde bir dügün vardı dügünde bir kız tavlamak işdahıyla elbiselerimi heycanla geyiodum bu gece çook yakışıklı olmalıydı bu gece bu iş olmalıydı ütülü biyaz gömlegimi geydim altımda kız gardaşımın jilet gibi ütüledigi siyah pantulum topuklu siyah gonduram vede büyük taşlı yüzügümle geceye hazırdım oldugum yerde şöyle bir zıpladım ve ekşin taym yeri bakalım dedim ve dügüne doğru yaklaşırken davulun sesiyle yüregim tempo tutuyodu heycanlı karizma ve seksiydim
    halaydaki kızlar balkondaki ve dügünü seyreden kızlar ben geldim siz varsanız bende varım tüm şehirliligimle (şehirden geldigim ayrıca havalıydım ordaki benden daha yakışıklı zırtolar savulun oglum be gece heç şansınız yok elhamdülillah
    neyse dügündeki kızları şöyle bir göz gezdirip eledikten sonra bir panterin avına odaklandıgı gibi avıma odaklandım kız güzeldi tohoo o kız benimdi hemen hayalleri kurmaya başladımdı
    ben şehre döndügümde kız bana yavuklu bohçası gönderecekti yavuklumdan bana bohça gelmiş diye hemen bohçayı açacaktım bana taze köy yumurtaları göndrecekti herbirinin üzerinde adımın harfleri ve seni seviyorum yazan
    sonra ahırda yazdıgı mektubu önce bir koklayıp sonra bi sıgara yakıp okuyacaktım mektubu yavaaş yavaş.
    neyse çok uzatmayım araya bir aracı koyup kıza bir elçi gönderdim tarafımdan ve sıgaramı yaktım yavaşça ayak ayak üstüne attım kendimden fevkalede emin bir şekilde cevabı bekledim biraz zaman sonra benim elçi beni çağırdı agabey olmadı dedi ney? dedim ona doğruyu söyleyebilmesi için bir tokat attım bir daha söyle dedim yok ağabey olmadı işte dedi
    niye ulan dedim niye dedim söyle dedim
    kıza beni işaret etmişler sonra kız benden için şoo karşıda duran şırlak gafalımı demiş (saçlarımı yeni üç numaraya verdirdimdi yanı gafam gabaktı ) bu laf çook çok zoruma getmişti efendiler çook
     urfalı--Maceralarım--urfalı

ordan bir ata binip dörtnala gitmek istedim tüm hayal kırıklıgımla gene olmadı deyip dört nala getmek istedim arkama bakmadan.
    sonra kulagıma gayipten dileeeydim dileydim dileydiiiim dileydim amaaaan diye ağıt sesleri geliyodu
    dizlerimin bağı çözülmüştü oldugum yere yığıldım ben kendimi dev aynasında görmüşüm dışardan beni şırlak gafalı diye görmüşler
    orada nedense hanı geceleyin rüyanızda kabus görüp anaaa diye bagırırsınız ya bende öyle içimden bagırdım anaa nerdesin gel bak beni nasıl hor görüyolar diye sonra anam yanıma gelip kimmiş ogluma böyle diyen kimmiş diye beni kanatları altına alsın istedim bir gurkun civcivlerini korudugu gibi. burası çok soğuk beni kanatlarının altına al anneeee
    yav yani hikayenin başında nasılda kendime güvenim vardı kız öle bir laf ettiki kendimi yavru cücük gibi hissettimt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 25 Kasım 2007; 16:47:08 >

• arkadaşlar şindi internet kafedwyim yarın akşam olunca görüşürk hadi selametle
  • ben bu urfaliyi merak ettim dogrusu,ne okuyor urfali?
  • 5. si daha önce anlatılmıştı sanırım ama hepsi süperdi
  • urfalı olayı analiz edişine hayran kaldım
  • demek bunları blog a ekledin numusiz
  • bır gun berebere gıttım. yanlıslıkla adama ne zaman ısın bıter dıyecegıme hocam ne zaman bosalırsın dedım . oda bana az kaldı bırazdan akacak dedı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poncikyasemin = Harun abi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabubu

bır gun berebere gıttım. yanlıslıkla adama ne zaman ısın bıter dıyecegıme hocam ne zaman bosalırsın dedım . oda bana az kaldı bırazdan akacak dedı

• Urfalı süper ya
  • Urfalııııııı,üstat sen bombasın yaa
  • eyvallah gardaşlarım benim
    hele kusra bakamyın anca cevap yazdım
    hele sizde bişiler yazın yav
  • süper!
  • urfalı mükemmelsin yaa anca okudum helal sana
  • sagolun gardaşlarım kusra bakmayın mesajı ancak yazıyom
  • 7. olarak da "my private folder" maceranı yazabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_13415035/tm.htm#
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

7. olarak da "my private folder" maceranı yazabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_13415035/tm.htm#

• bizim orda zengin çocuklarına süt çoçucu derdik yani süt çocukları sizin anlayacagınız ana kuzusu
    benim bildigim bu adamlar ne dövüşten anlar ne de gücü bize yeter amma çok yanıldım çook
    şindi bizim komşumuzun bir tane akrabası gelmiş şöle bi baktık çocuga süt çocugu lan biz dedik tabi çocuk duymadı
    ama yine daha sonra anladımki bu çocuk sözde süt çocugu ama özde degilmiş (saygılar yaşar büyük anıt paşam )
    neyse biz evin önünde top oynamak için birbirimize takım çıktık bu malum arkadaşda benim rakibimdi yani
    maçta bir posisyon oldu bu çocuga biz senin gibi süt çocugu degilik dedim (demez olaydım demez) adam ben süt çocugu dedim adama or..pu çocugu anlamış la baktım çocuk bana
    bi girişmeye başladı ben ne oldugunu anliyamadım neyse bende karşılık veriyom ama sütün insan vücuduna ne kadar faydalı oldugunu bu arkdaşla dövüşüne kadar bilmiyodum adam çok güçlüydü çook
    ben çocuga vuruyom ama bu attıgım sumsuklar onu sinirlendirmekten başka bişe yamıyodu ben artık bu kızgın bogayı çok fazla sinirlendirmekten başka bişeye yaramıyodu
    artık kendime o vandamme nin kan sporu filmini izledikten sonraki güvenim o dövüşte yok olmuştu yazıklar olsundu bana brucelle nin o kadar filmini izledimdi
    gardaşlarıma hadi bi sumsuk atın garnıma aynı burcelle gibi oldu derdim ne burcellesi meger balon gibiymiş gerçekler en az bu arkadaşın ssumsukları kadar acıydı vede utanç vericiydi yanımda o kadar arkadaşım vardı ama dövüş durmadan hayasızca devam ediyodu yav ben bir açıklama yapmak istiyodum yav gardaş ben sana or.pu çocugu demedim süt çocugu dedim yanlış anladın beni diyecektim ama artık çok geçti çünkü eger tek kelime etseydim çaktırmadan aglamaktan kısılan sesim agladıgımı belli edecekti
    o anda özgür olmak istedim
    kaçmak istedim bir özgür kuş gibi
    yuvama anama babama sıgınmak istedim
    şerefim onurum senin için yedim o kadaradayagı
    kalbim artık korkudan durmasını göze alarak
    ----------------------------maksut güleç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 21 Haziran 2007; 21:37:47 >

• Süper yaa urfalı sen 1 numarasın
  • urfalı şiveyi yazıya yansıtmak zor iştir helal olsun yorumlarına hayran kaldım böyle devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 25 Temmuz 2007; 2:00:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.