Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: varan51

benim tv M2262d.
    v.3.14 geldiğinde. hama 12087 ile denedim ef-pm ef-pmm olmuyordu kilitli idi kanımca.
    v3.10 u buldum usb ye direk attım bu arada uzantısı bin.
    tv yi kapatıp acınca direk yazılım ekranı geldi onayımla yuklendi. ef-pmm yapmama izin verdi. ve divx ler acıldı.

nasıl olsa acıldı diye yeni versiyonunu yükleyim dedim v.3.23 yukledim divx gitti. ve artık usb ye eski versiyonu yukleyip taktığımda
    yazılım ekranı gelmiyor ve değiştiremiyorum. bütün emekler boşa gitti yani.

ben yaptım siz yapmayın sakın 3.23 ü yüklemeyin.

bu arada nasıl geri downgrade edeceğime dair fikri olan varsa lütfen paylaşsın. yazılımı değiştirmenin başka yolu varsa oda olur.

Alıntıları Göster
    Bu nasıl iş şu PJ350 de açan kimse yok mu divxi...

• quote:

Orijinalden alıntı: h.hogan

Bu nasıl iş şu PJ350 de açan kimse yok mu divxi...

Benim lg pj350 yi servis kurarken konuyu anlattım. Malesef bu model de olmadıgını söyledi. Ben gözümle görmek için ısrar edince yanındaki universal LG kumandası ile menüye girdi ve usbyi açtı ama yinede tv desteklemediğinden olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasatdede

arkadaşlar ..bluray film indirip usble lcd ye takıyorum olmuyo mkv y dönüştürüyorum progrmla yine olmuyor görmüyor filmi nedendir acaba yardımınıza ihtiyacım var...

direk mkv halini indirsenize boşuna uğraşmamış olursunuz dönüştürmeyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: hasatdede

arkadaşlar ..bluray film indirip usble lcd ye takıyorum olmuyo mkv y dönüştürüyorum progrmla yine olmuyor görmüyor filmi nedendir acaba yardımınıza ihtiyacım var...

direk mkv halini indirsenize boşuna uğraşmamış olursunuz dönüştürmeyle

Alıntıları Göster
    Benim tvnin versiyonu 03.08.08 bunu 3.15 yapmam mı gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber.gfb -- 31 Aralık 2010; 21:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: varan51

benim tv M2262d.
    v.3.14 geldiğinde. hama 12087 ile denedim ef-pm ef-pmm olmuyordu kilitli idi kanımca.
    v3.10 u buldum usb ye direk attım bu arada uzantısı bin.
    tv yi kapatıp acınca direk yazılım ekranı geldi onayımla yuklendi. ef-pmm yapmama izin verdi. ve divx ler acıldı.

nasıl olsa acıldı diye yeni versiyonunu yükleyim dedim v.3.23 yukledim divx gitti. ve artık usb ye eski versiyonu yukleyip taktığımda
    yazılım ekranı gelmiyor ve değiştiremiyorum. bütün emekler boşa gitti yani.

ben yaptım siz yapmayın sakın 3.23 ü yüklemeyin.

bu arada nasıl geri downgrade edeceğime dair fikri olan varsa lütfen paylaşsın. yazılımı değiştirmenin başka yolu varsa oda olur.

menü>option üzerinde 7 kere 9 tuşuna basınca yükleneni bir öncekine çeviriyor olabilir denermisiniz. 42LH4000'lerde çift flash var sizinkinde varsa bu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber.gfb

Benim tvnin versiyonu 03.08.08 bunu 3.15 yapmam mı gerekir?

Yardım Bekliyorum bilenlerden versiyonu 3.15 yaparsam tv nin orjinal kumandası ile servis menüsüne erişebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: ince-memmed

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: ince-memmed

sevgili djcool ;
    maalesef yardımı olmadı ama yinede sağol
    ez adjust
    0.adc calibration:hdm1(aktif değil yani değişemiyorum)

1,adc calibrasyon .... bunu açınca:
    mode :rgb
    r-gain: 101
    g-gain:103
    b-gain:107

r-ofset:139
    g-ofset:141
    b-ofset:135
    mode yi değiştirinceyani mode:ypbpr (sd)yapınca

r-gain: 61
    g-gain:63
    b-gain:71

r-ofset:128
    g-ofset:128
    b-ofset:128

mode yi değiştirinceyani mode:ypbpr (hd)yapınca

r-gain: 63
    g-gain:63
    b-gain:73

r-ofset:128
    g-ofset:128
    b-ofset:128 oluyor
    sub/bc adjust bölümüne giirnce

mode hdm1
    sub brightnes128
    sub contrast :128

copy all
    yazıyor
    white patern : kapalı
    tüm menu bu. yani sendeki tool opsiyon yok

giremiyodum yada
    zaten şifcre isteyen menuye giremedm girebilsem belki senin mununden çıkar
    neysee
    baaşka usta yok sanıırm
    yinede teşekürler

bende de 50PG3000 kodlu bir LG var. alalı 2 sene oluyor fakat yeni haberim oldu mkv dosyaları oynatabildiğinden. burda yazılan tv den ve kumandadan ok tuşuna basma işlemini uyguladığımda çıkan menü yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi ama şifre soran hiçbir panel çıkmadı veya benim değiştirebileceğim ve film izlemeye hazır hale getireceğim birşey çıkmadı. biraz yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar...

arkadaşlar bunu cevaplayacak kimse yok mu? lütfen yardımm

sanırım öle bi babayiğityok, yada yardım etmek istemiyorlar
    sıkma canını napalım bizde açmayız öööle bakarız

Geçen bimeks'ten HAMA 12087 kumanda aldım kesinlikle firmware yüklemeden 5 sn'de açtım

Alıntıları Göster
    Hama 12047 kalmamış nereden temin edilebilir bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bende merak edip benim lg le 5300 marka led tv nin servis menüsüne girmeyi başardım.bunu nokia n73 telefonla yaptım.ama tv nin ayarlarını değiştirmedim.belki garanti dışına çıkar diye.ayrıca benim tv ye usb den 1 tb harddisc bağlıyorum bütün filmleri oynatıyo.mkv vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

selam arkadaşlar bende merak edip benim lg le 5300 marka led tv nin servis menüsüne girmeyi başardım.bunu nokia n73 telefonla yaptım.ama tv nin ayarlarını değiştirmedim.belki garanti dışına çıkar diye.ayrıca benim tv ye usb den 1 tb harddisc bağlıyorum bütün filmleri oynatıyo.mkv vs.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende lg m2262 modelini aldım versiyonu 3.12 ok+ok kombinasyonu ile service menusune giremiyorum 3.15 mi yapmamız gerekiyor şayet öyle ise elinde 3.15 fw olan varsa upload etmesi mümkünmü

• quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

arkadaşlar bende lg m2262 modelini aldım versiyonu 3.12 ok+ok kombinasyonu ile service menusune giremiyorum 3.15 mi yapmamız gerekiyor şayet öyle ise elinde 3.15 fw olan varsa upload etmesi mümkünmü

Alıntıları Göster
    arkadaşlar m2262 için yardımcı olabilirmisiniz

v3.15.00.epk dosyasını LG_DTV klasörüne atarakda direk kök dizine atarakda denedim yükleyemedim

symbian yüklü telefonla yüklenebilir denmiş 5800 la bunu yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl

hama kumanda olarakda 12047 mi 12087 mi olmalı

2262 kullanan yada bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

arkadaşlar m2262 için yardımcı olabilirmisiniz

v3.15.00.epk dosyasını LG_DTV klasörüne atarakda direk kök dizine atarakda denedim yükleyemedim

symbian yüklü telefonla yüklenebilir denmiş 5800 la bunu yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl

hama kumanda olarakda 12047 mi 12087 mi olmalı

2262 kullanan yada bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Hama kumanda ile program yüklemeden hemen servis menüsünü çalıştırıyor.

12087 ile 12047 aynı
    şu an 12087 modeli http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1399&uid=112359 burada var. Ben 2 hafta önce aynı yerden aldım hemen açıyor. Arkadaşlarada verdim ertesi gün arkadaşın suratının şekli bi tuhaf.. ne oldu dedim valla hemen açtı menüden düzeltmeleri yaptım 20 saniye sürdü dedi. Tabiki bu LCD'nin model modele değişebilir.

Kusura bakmayın sanki kumanda satıcısı gibi konuştum, ama durum aynen böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 3 Ocak 2011; 1:03:21 >

• quote:

Hemen kumanda al... sakın firmware yükleme.
  • quote:

12087 ile aynı http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1399&uid=112359 burada var.
  • quote:

quote:

uyarın ve cevabın için teşekkür ederim bunu sonra deneyeceğim çünkü ürünü kutusuna koydum yarın vatana geri götüreceğim ürünü cuma aldım arada 1 2 kapanıp açılma oluyor ve canımı sıkdı forumda bir önceki msjları yazarkende fazla tekrarlamaya başladı yarın iade yada değişim talebiyle götürülecek ürün mağazaya eğer 1 e 1 değişim olursa hemen önerdiğiniz kumandayı alacağım tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

12087 ile aynı http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1399&uid=112359 burada var.

Kardeş, süpersin, sağolasın....

• quote:

quote:

quote:

uyarın ve cevabın için teşekkür ederim bunu sonra deneyeceğim çünkü ürünü kutusuna koydum yarın vatana geri götüreceğim ürünü cuma aldım arada 1 2 kapanıp açılma oluyor ve canımı sıkdı forumda bir önceki msjları yazarkende fazla tekrarlamaya başladı yarın iade yada değişim talebiyle götürülecek ürün mağazaya eğer 1 e 1 değişim olursa hemen önerdiğiniz kumandayı alacağım tekrar teşekkürler

Kapanıp açılma ve renk,ışık ayarları kendi kendine değişiyorsa menüsünde otomatik ayarlar vardı yanlış hatırlamıyorsam oradan düzeltilebiliyordu. bende olmadığından bakamıyorum geri götürmeden menülerinden kurcala derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kapanıp açılma ve renk,ışık ayarları kendi kendine değişiyorsa menüsünde otomatik ayarlar vardı yanlış hatırlamıyorsam oradan düzeltilebiliyordu. bende olmadığından bakamıyorum geri götürmeden menülerinden kurcala derim.

Alıntıları Göster
    Selamlar,

42lg6100 scarlett televizyonum var, arkadaşımda da 42lh4000.

bu iki modelde de kablolu yayında kanal geçiş hızları oldukça düşük. tuner'i diğer televizyonlara göre oldukça yavaş.

1.yazılım güncellemesi ile kanal geçişlerini hızlandırabilir miyiz?

2. 42lg6100 scarlett için usb'den video oynatma seçeneği aktif hale getirilebilir mi? bu modelle ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım. çift "ok"'e basarak menüyü açamadım. oynatma ihtimali varsa hama kumanda alıcam.

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

menude otomatik kapanma vardı onu de aktif yaptım ama gene 2-3 kere yaptı nette araştırırken bir kişide daha denk geldim bi alışveriş sitesinde güç kaynağından kaynaklanana ir arızadan dolayı aynı sorun olduğu belirtilmişdi sanırım onunla alakalı çünkü periyodik bir zaman da kapanıp açılma olmuyor resetlenme gibi düşünün oda ileride problem cıkarır diye dün teslim ettim ürünü test edeceklerini belirttiler 1 gündür testte herhangi bir haber gelmedi henüz resetlenmeyi nasıl tespit edeceklerini sordum pc ye bağlayığ anlayacağız dediler anlık bir olay başında durmadan nasıl tespit edecekler bilmiyorum bana dönüp üründe arıza var servise yollayacağız demezler umarım çünkü bunu net bi şekilde belirttim 1 günlük ürünü servise yollatmam ya iade alırsınız ya yeni verirsiniz diye halen beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: serinkan

Selamlar,

42lg6100 scarlett televizyonum var, arkadaşımda da 42lh4000.

bu iki modelde de kablolu yayında kanal geçiş hızları oldukça düşük. tuner'i diğer televizyonlara göre oldukça yavaş.

1.yazılım güncellemesi ile kanal geçişlerini hızlandırabilir miyiz?

2. 42lg6100 scarlett için usb'den video oynatma seçeneği aktif hale getirilebilir mi? bu modelle ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım. çift "ok"'e basarak menüyü açamadım. oynatma ihtimali varsa hama kumanda alıcam.

teşekkürler

Alıntıları Göster
    herkese selam bende 47inç 117 erkan lg lcd scarlet tv var ben film seyredemiyorum seyretmem içn ne yapmam gerekiyor tv de 4 usb çıkışı var

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan123456

herkese selam bende 47inç 117 erkan lg lcd scarlet tv var ben film seyredemiyorum seyretmem içn ne yapmam gerekiyor tv de 4 usb çıkışı var

Alıntıları Göster
    unruly1907 > değiştirmek istiyorum diye diretseydin ürüne itiraz etme süresi 7 gündür.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.