Şimdi Ara

İzmir'de Kaykay Alınabilecek Yer varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'deyim ve kaykay almam gerekiyor. Güzel kulanışlı birşey. Dandik olmaması gerekiyor. nereden alabilirim? Varmı bildiğiniz mağaza?

• izmir alsancakta vans mağazası var . Orasını öneririm
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Professionel mi? yoksa kırtasiye tipimi?

ℓє�т4∂єα∂
  • alsancak twigyspor.
    www.twigyspor.net

TRAPSKATESHOP-İZMİR!!! kaykay diyorsan burası tek adres. adamlar yapmış, ortamları-takılanları-sahip olduğu markaları bi kenara Türkiye!de SKATESHOP tabelası olan tek dükkan onların gelmesi ve varlığı bize yeter.. MİLLET ilk defa kaykayın ne olduğunu gerçekten kabullendi, bu zamana kadar hep ordan burdan o da ne varsa alınırdı. burda neyi bilmiyorsan da görmediysen de var en önemlisi gerçek FİYAT neymiş onuda öğrendik. piyasaya adam gibi bi denge geldi. çok kasılmıştım ilk compl. alacağımda ne alcam ne ye ne takılır neye ne olur zar zor denk gelen para anlamıosan bişekilde giydiriliyor abi adamlar istediğim tahtayı daha pahalı olmasına rağmen satmadılar abi daha nediim. sohbet muhabbet ilgi alaka süpper. adamların yanında doktorda gibi hissedion buralarda gezmez bu yazıyıda görmezler ama İYİKİ VARSIN TRAP !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.