Bildirim
aylık 5 dolarlık web alanı nerden bulurum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
thenone negahostta iyidir hostticarette ikisinide dene bak hangisi uygunsa al ben hostticaret kullanıyorum bu forumda maverickgizli diye bi üye var o sana kesin yardımcı olur -
istersen sana yardımcı olabilirim
irtibat
codellnet@hotmail.com -
istersen msn'den haberleşelim.
orcunyucel@hotmail.com -
100 mb senelik 35 milyon+15 domain etti 50 :D -
adam hayatından görüntüler yayınlamayacakmış. sadece cv -
Bence aylık 5$senin icin fazla(tabi para benim dersen o ayır)Yıllık 60$'a baya bir sorunsuz ve orta hatlı bir hostring alınır -
2 dolara da var burda:www.mamboturk.us -
www.remotemach.com
aylık 0.5$ işine yarayacaktır! -
quote:
Orjinalden alıntı: redshade
www.remotemach.com
aylık 0.5$ işine yarayacaktır!
Vaybe bi bankadan havala yapsak 15 milyon sadece havale parasına gitcek.Bedelin 30 katı. -
ahahahah
sende karttan çektir (gerçi karttan da o kadar az çekmek mümkün mü bilmiyorum ki)
quote:
Orjinalden alıntı: mr_boombastic
quote:
www.remotemach.com
Vaybe bi bankadan havala yapsak 15 milyon sadece havale parasına gitcek.Bedelin 30 katı.
-
quote:
www.remotemach.com
aylik yarim dolar ama MYSQL vermiyor
mysql siz anca html sayfasi kurarsin
aylik 2 dolar olanda bile 1 adet mysql veriyor
$imdi entegre modasi var. mambo SMF phpbb coppermine filan gibi
1 adet mysql le ne yapabilirsinki??
hosting alirken sadece fiat trafik ve alan akliniza geliyor
bu yaniltici olur sizin icin.
-
www.hostingbankasi.com server linux ve plesk 7.5.3 panel var updateler herzman yapılıyor cgi ve pl destegi guvenlik yuzunden vermiyoruz ancak mysql - postrgesql veriyoruz gel görüselim. -
1 adet mysql ile her şeyi yaparsın. 1 sql kurarsın ve farklı userlar kurarsın ona. istediğini yaparsın ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X