Şimdi Ara

Mission Impossible: Ghost Protocol (2011) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
13.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iadelitaahütlü

Filmi Bangkok da 4dx olarak izledim,sinemanin yarattigi ortam ve bunu ilk defa tecrube etmemin de etkisi muhakkak vardir ama inanilmaz bir 2 saatti... Turkiye de film icindeki efektleri yapan sinema var mi bilmiyorum ama eger varsa gidin orada izleyin filmi son kurusuna kadar deger.

Alıntıları Göster
    Nete düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum 1080p vers izlerim kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Nete düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum 1080p vers izlerim kesin

Alıntıları Göster
    benı yeterı kadar eglendırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Serinin en kötü filmi olduğunu okudum bir kaç yerde.

Fragmanlardan da gördüğümüz gibi boş beleş bir film olacağını tahmin ediyorum..

Fragmandan film yorumlanmayacağını hala anlayamadınız.

Benim görüşüm kardeşim..

Yeni nesil tartışmadan kaçma yöntemi. "Benim görüşüm".

Bir mantık söyle de bende "senin görüşüne" inanayım, fragmandan filmi nasıl çözümlediğin hakkında.

Hayır, izledim, ondan konuşuyorum.

Sen filmi izler beğenirsin. ben ise fragmanına bakar beğenirim izlerim yada beğenmem izlemem buda benim prensibim..

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal seri devam edecek ama filmin rusya'da tutacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

büyük ihtimal seri devam edecek ama filmin rusya'da tutacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    ankara imax versiyonu vizyonda mı? mybiletde gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

ankara imax versiyonu vizyonda mı? mybiletde gözükmüyor

Alıntıları Göster
    Mükemmel filmdi. İzleyin pişman olmazsınız.
  • arkadaslar bilginiz olsun ankaradaki imax salonda film 3d degil. sadece perdenin buyukluguyle yetiniyorsunuz.yahu insan bir uyarir.su an ara verildi.sikayetimi yazacagim sirkete
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

arkadaslar bilginiz olsun ankaradaki imax salonda film 3d degil. sadece perdenin buyukluguyle yetiniyorsunuz.yahu insan bir uyarir.su an ara verildi.sikayetimi yazacagim sirkete
    yapmayın beyler izlemeden filmden soğuttunuz. 3. film çok iyiydi. 4tende umudum var. bluray düşünce göreceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

yapmayın beyler izlemeden filmden soğuttunuz. 3. film çok iyiydi. 4tende umudum var. bluray düşünce göreceğiz artık

Alıntıları Göster
    Bir türlü Dvd ripi çıkmadı gitti bu filmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Bir türlü Dvd ripi çıkmadı gitti bu filmin

Alıntıları Göster
    17 nisanda bluray çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Mart 2012; 12:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

17 nisanda bluray çıkıyor.

Alıntıları Göster
    dvdrip çıktı bluray yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

dvdrip çıktı bluray yakındır

Alıntıları Göster
    Filmi izlemeden önce okuduğum olumsuz yorumlar nedeniyle, heralde öylesine çekilmiş bir vizyon filmi düşüncesine kapıldım ve bu beklentiyle izledim ama kesinlikle öyle bir film değil. Uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar heycanlanmamıştım ve şunu diyebilirimki, serinin en iyi filmlerinden birisi olmuş.
    Bu serinin en beğendiğim yanı, bize hayal gücümüzü zorlayacak çok farklı teknolojide cihazlar gösteriyorlar, buda bu seriyi değerli kılan etkenlerden. Yıl 2012 teknoloji anlamında göreceğimizi gördük, bu saatten sonra şaşırmam diye düşünüyordum ama ters köşe oldum.Adamlar aşmış resmen.Teknoloji anlamında şaşıracağınızın garantisini verebilirim, Çok orjinal fikirler var. Oyuncu kadrosu ortada kaliteli ve performans olarak iyi iş yapmışlar, film türünün en iyilerinden, Filmin serisi arşivinizde varsa, arşive eklenecek film olmuş. Bu tür'ü seviyorsanız mutlaka izleyin.
    Tom Cruise abiye ufak bir parantez açmak istiyorum, Dubaideki otel sahnesini dublorsuz oynaması gerçekten alkışı hakediyor.Üstelik bu adam 50 yaşında kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok, yaptıkları ortada, özveri bu olsa gerek. Bence yeni yetme birçok hollywood starı bunu yapmaya cesaret edemez. Keşke hiç yaşlanmasa dediğim aktorlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 3 Nisan 2012; 5:26:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Filmi izlemeden önce okuduğum olumsuz yorumlar nedeniyle, heralde öylesine çekilmiş bir vizyon filmi düşüncesine kapıldım ve bu beklentiyle izledim ama kesinlikle öyle bir film değil. Uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar heycanlanmamıştım ve şunu diyebilirimki, serinin en iyi filmlerinden birisi olmuş.
    Bu serinin en beğendiğim yanı, bize hayal gücümüzü zorlayacak çok farklı teknolojide cihazlar gösteriyorlar, buda bu seriyi değerli kılan etkenlerden. Yıl 2012 teknoloji anlamında göreceğimizi gördük, bu saatten sonra şaşırmam diye düşünüyordum ama ters köşe oldum.Adamlar aşmış resmen.Teknoloji anlamında şaşıracağınızın garantisini verebilirim, Çok orjinal fikirler var. Oyuncu kadrosu ortada kaliteli ve performans olarak iyi iş yapmışlar, film türünün en iyilerinden, Filmin serisi arşivinizde varsa, arşive eklenecek film olmuş. Bu tür'ü seviyorsanız mutlaka izleyin.
    Tom Cruise abiye ufak bir parantez açmak istiyorum, Dubaideki otel sahnesini dublorsuz oynaması gerçekten alkışı hakediyor.Üstelik bu adam 50 yaşında kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok, yaptıkları ortada, özveri bu olsa gerek. Bence yeni yetme birçok hollywood starı bunu yapmaya cesaret edemez. Keşke hiç yaşlanmasa dediğim aktorlerden.

Alıntıları Göster
    Beni eğlendirdi daha başka ne istenirki Keşke sinemada izleseydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

Beni eğlendirdi daha başka ne istenirki Keşke sinemada izleseydim

Alıntıları Göster
    Bluray çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

Bomba haber için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray çıktı

Bomba haber için teşekkürler

Alıntıları Göster
    1080p ve 720p şuan malum sitelerde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

1080p indirlidi arşive eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

1080p indirlidi arşive eklendi

Alıntıları Göster
    erken çıkmış chd hdchina sürümleri olsa iyi olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

erken çıkmış chd hdchina sürümleri olsa iyi olurdu...

Buyur hemde DTS

Mission Impossible Ghost Protocol 2011 BluRay 1080p DTS x264 CHD rarbg com
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gözümde en iyi filmi ikincisi ama bu da hiç fena değildi; fakat
    o bomba düşmeliydi arkadaş!

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Gözümde en iyi filmi ikincisi ama bu da hiç fena değildi; fakat
    o bomba düşmeliydi arkadaş!

Alıntıları Göster
    Güzel filmdi cidden seri umarım devam eder.

Tom amca yaşlanmasına rağamen cidden adam taş gibi vuruyor kırıyor dayak atıyor yiyor. En çok o dubai deki yüksek çekim yerini dublür olmadan oynaması mest etti beni yani bir aktör bukadar öz verili çalışır diyebilirim.

Birde filmde o bomba olayı çok abartı geldi taa amerikanın içine kadar girdi ama hiç amerikan füze kalkanı felan yok sanırım millet metoor zannediyor ki koca füze bunu hiç kameralardamı yakalamadı yani bariz belli olunacak birşey hadi moskova daki patlama tamam da burayı yemedim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.