Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xamaximax

yarına kadar gelmesse santrali basacam

Alıntıları Göster
    Ankara Çankaya hız düzeldi. Saat 4 gibi arıza kaydı bırakmıştım. Hızı yükselmeyenler arıza kaydı bıraksınlar.

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

• quote:

Orijinalden alıntı: James T. Kirk

Ankara Çankaya hız düzeldi. Saat 4 gibi arıza kaydı bırakmıştım. Hızı yükselmeyenler arıza kaydı bıraksınlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benimde hızım 512 yükselmedi sanırım bugün yarın yükselir en azından yarını bekliycem sormak istediğim soru şu şu anda hız düşürülmeleri neye göre yapılıyor hem eylül ayında hem ekim ayının 22 25 arası hızım düşmüştür eğer 20 si gibi düşüyorsa bu 20 günü doya doya kullanmak istiyorum öteki türlü günde 1 gb felan yüklemeye çalışıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sonunda be. çankayadayım yükselmiş hız. çok özledim hızımı ya pis alıştım valla

İyi hadi bakalım gözün aydın. Doya doya kullan.

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sonunda be. çankayadayım yükselmiş hız. çok özledim hızımı ya pis alıştım valla

İyi hadi bakalım gözün aydın. Doya doya kullan.

Alıntıları Göster
    Hala 512kbs

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Hala 512kbs

Alıntıları Göster
    cankayadan direk keçiorene gecerler ısallah

• quote:

Alıntıları Göster
    saat 20.00 de arıza kaydı aldılar 1 saat sonra eski hızıma döndüm arkadaşlar hızı yükselmeyen varsa mutlaka arıza kaydı bıraksınlar yoksa onların yükselteceği yok bu gidişle

Alıntıları Göster
    benimde hala yükselmemiş

Orijinalden alıntı: yousuff

benimde hala yükselmemiş

Alıntıları Göster
    Az once bi bayan arkadas aradi telekomdan. dedi işte hizininzi yükseltmek istiyormussunuz 4 mbite sabitledik dedi.
    bende 8 mbit istiyorum dedim 5 aydir sorunsuz kullandim dedim.
    o da cevrenizdeki kişilerde 8 mbite gectikleri için aynı kabloda yavaşlik oldugunu için hızınızı düşürüyoruz dedi.
    bende ısrar etmedim 6 mbite sabitledi. kopma olabilir gibi şeyler soyledi bende hayir gayet güzel dedim. hiçbir sorun yok dedim. kapattim

gece 12den sonra downloada başliycam sabah anlariz hızın düşüp düşmedigini, düşmesse alayina download

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

benimde hala yükselmemiş

Alıntıları Göster
    İstanbul/Sarıyer/Tarabya
    akşam 23:36 gibi arıza kaydı bıraktım gündüz 3-4 gibi tekrar aradım 10 dk sonra test yaptım düzelmiş yükseltene kadar arayın arkadaşlar

Orijinalden alıntı: kickboxer18

İstanbul/Sarıyer/Tarabya
    akşam 23:36 gibi arıza kaydı bıraktım gündüz 3-4 gibi tekrar aradım 10 dk sonra test yaptım düzelmiş yükseltene kadar arayın arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Dün 2 kere aradım düzelmedi bugünde saat 19 civarı yine arayıp arıza kaydı bıraktım daha aramadılar bekliyorum öyle ankara mamaktayım

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Dün 2 kere aradım düzelmedi bugünde saat 19 civarı yine arayıp arıza kaydı bıraktım daha aramadılar bekliyorum öyle ankara mamaktayım

Alıntıları Göster
    yuksenenler genelde ıstanbul ankara uyuyor daha cankyada yenı yenı basladı yarna anca yukselecek gıbı gozukuyor

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Alıntıları Göster
    ben böyle rezil bi hizmet görmedim bugun 5 kez arıyorum az önce telefona cıkn arkadaş bana halaarıza kaydınız alındı bölgenizdeki santrala bildirildi hzılar otomatik olarak yukseltilecektir diyor ben adama soruyorum bu işlem neye göre oluyor benim bulundugum bölgedeki santral beni kacıncı sraya koyuyor kalkıp benim hızımı 4 gun sonra düzeltmesin diyorum yok beyfendi o kadat sürmez diyor bu nebicim sistemdir birdearkadaşlar faturayı ödedikten sonramı limit eski haline geliyor yoksa ayın 1 den sonramı şuan hızım speed test 256 gözüküyor cıldırcam sayfaları bile zor acıyor allah hepize sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Beyler 3 aydır 8 mbit netlimitsiz kampanyasından yararlanıyorum. 4mbit stabil hız alabiliyorum ttnetten.

Ancak bugün hızım 512 ye düştü ancak, modem ara yüzünde alınan hız halen 4 mbit gözüküyor.

Ben gerçekten düştüm mü yoksa hatlarda mı bi sıkıntı var?

Alıntıları Göster
    8 Mbps 15 Gb kotalıyı 3-4 gün daha kullansaydım tam 5 ay olacaktı.ve hızım 1 kere bile düşmedi ve her ay 49 TL ödedim teşekkürler ttnet.1 Kasım itibariyle hızımın 512 kbps olduğunu öğrendim.TTnet online işlem merkezinden değiştiricektim düşük tarifeye geçemezsiniz dedi bende 444 0 375 i aradım adımı soyadımı sordu hat sahibi araması gerekiyor dedi kapattım tekrar aradım kendimi hat sahibi olarak (yani babam olarak) tanıttım ve eski hızıma 1 Mbps ye geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

8 Mbps 15 Gb kotalıyı 3-4 gün daha kullansaydım tam 5 ay olacaktı.ve hızım 1 kere bile düşmedi ve her ay 49 TL ödedim teşekkürler ttnet.1 Kasım itibariyle hızımın 512 kbps olduğunu öğrendim.TTnet online işlem merkezinden değiştiricektim düşük tarifeye geçemezsiniz dedi bende 444 0 375 i aradım adımı soyadımı sordu hat sahibi araması gerekiyor dedi kapattım tekrar aradım kendimi hat sahibi olarak (yani babam olarak) tanıttım ve eski hızıma 1 Mbps ye geri döndüm

Alıntıları Göster
    oh be sonunda arkadaşlar şunu anladım güzel konuşmaylan olmuyor son 10 dk önceki son konuşmamda bireaz sert çıkıştım ve netice aşagıda

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

oh be sonunda arkadaşlar şunu anladım güzel konuşmaylan olmuyor son 10 dk önceki son konuşmamda bireaz sert çıkıştım ve netice aşagıda

Alıntıları Göster
    arıza kaydı bıraktım bende bu ayda sömüreyim düşer düşmez hızım hemen 1mbit e geçicem

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

arıza kaydı bıraktım bende bu ayda sömüreyim düşer düşmez hızım hemen 1mbit e geçicem

Alıntıları Göster
    benımde yukseldı arkadaslar usttekı arkadasla aynı ve garıp bı sekılde upload hızı coook dusuk ama bunada sukur

Bende öle yapyorum ilerde döncem geri 1 mbite ama bişi sorcam 1 ay denemek zorundayız demi ben ayin 28 inde geçmişdim 8mbit bi dahaki ayın 28 inde dolcak demi sürem?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Bende öle yapyorum ilerde döncem geri 1 mbite ama bişi sorcam 1 ay denemek zorundayız demi ben ayin 28 inde geçmişdim 8mbit bi dahaki ayın 28 inde dolcak demi sürem?

Geçen ayın 28'inde geçtiyseniz, bu ay istediğiniz zaman geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksaw1

artık nlarda bu işin çığırından çıktıını anladılar ve sinirlenmeye başladılar.sizce biz iyi yoldamıyız.pes edeceklermi?

Alıntıları Göster
    şu sıralar saatte 600-700 le yardırıyorum

Orijinalden alıntı: Hobar

şu sıralar saatte 600-700 le yardırıyorum

Alıntıları Göster
    Hızım arttı arkadaşlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.