Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir düşüş olmadı yine.

Sömürmeye devam.
    Otomatik sisteme bağlayana kadar bu durum böyle olur.
    Sömürelim yanımıza kar kalsın.
    TTNET umurumda değil verdiğim paranın karşılığını böyle alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 2 Kasım 2009; 14:52:14 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Aynen Arkadaşlar benimde Hızım Yükselmedi,Bakalım Akşama kadar Sabredeceğim olmazsa Arayıp Söveceğim
  • Dün bu saatlerde arıza kaydı aldırmıştım ama dönen olmayınca biraz önce tekrar aradım bi bayan çıktı 10 dk kadar uğraşmayla hızı yükselttim hızı yükselmeyen arkadaşlar inatla arayın derdinizi üsteleyin.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • arkadaşlar :@ 5 dk once aradım yok işte network ile ilgili problem varmış 22 saattir halledemediler . bide telefonumu açık unutmşm dokunmatk oldgndn dolayı xD birsürü küfür ettim duymuş beyfendi konuşmayı sonlandırıyormusunuz fln dedi XD koptum ya
  • Bu ayla birlikte 5 aydır kullandığım 8 mbit, bugün 2'ye düşürdüldü. Sebepte hattım desteklemiyormuş. Ulan 5 aydır destekliyordu da bugün noldu.

• İnat Ettim Aramıyorum. Yarına Kadar Hız Yükselmezse. 1mbit Sınırsız'a Geçicem.

Orijinalden alıntı: kickboxer18

arkadaşlar dün akşam arıza kaydı bıraktım ama sonuç kocaman bi sıfır hala uploadım yüksek
    bide 1 gün bile olmadan 2.5 gb kota yapmışım bak bak bak

Kardeş TTnet çalışanlarının bazısı ilgilenmiyor, bazısı anlamıyor ama iyisine denk gelince hemen hallediyorlar. Israrla aramaya devam et. Dün akşam arıza kaydı bırakmıştım hala bana dönen olmadı de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 2 Kasım 2009; 15:56:56 >

• rascon kardeş dediğin gibi yaptım senin yazdığın sıralar konuşmaktaydım konuşmam bitti tabi ağır bi uslüple konuştum kalın bir ses tonu mafya babası edasıyla ve 5 dk sonnra

illa zorlayacaksın bunlar telfon parsından götürüyolar şimdide

• 5.arayışım arıza kaydı alıp duruyorlar hiç bir şey yapmıyorlar.....
  • Ben bu tarifedeyim.

Demin test yaptım. Bu normal mi

Nası yani yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 2 Kasım 2009; 16:38:23 >

• Hızım hala 50kbs şaka gibi

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Bu ayla birlikte 5 aydır kullandığım 8 mbit, bugün 2'ye düşürdüldü. Sebepte hattım desteklemiyormuş. Ulan 5 aydır destekliyordu da bugün noldu.

benımde öyle mayis ayindan beri 8 mbit kullandim 4'e düşürdüler. az once aradim ariza kaydi biraktirdim.
    yani cidden bazilari cidden cok anlayişsiz bilgisiz oluyor bazilarida cok yardimci oluyor.

ayrica hızınızın yükselmesini istiyorsanız kesinlikle arayin ve ariza kaydi birakin.
  • TTNET'i Aradım Telekom Bölge Müdürlüğüne Yönlendirdi. Hızı Atanlar Bölge Müdürlüğündenmi Halletti.
  • 444 lü numarayı aramamız için yapılmış bir tuzak olmasın bu.. 1000 kişi günde 2 sefer arasa kaç lira yapıyor :) hihihihi telefonda felan bekletseler fatura olarak geri dönüyor.. nasıl komPLo pehhhhhhhhhhhhh
  • 444 0 375'i Aradım. Telekom Bölge Müdürlüğünün Numarasını Verdi. Orayı Aradım Bi Kadın Çıktı. Yükselmesimi Gerekiyodu Falan Dedi. (Tarifeyi Bilmiyo Şuursuz ) . O da Başka Bi Numara Verdi. Orayı Aradım. Açan Yok .

Telekom Senin Yapıcağın İşin

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.