< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinrys -- 4 Haziran 2009; 2:52:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinrys -- 4 Haziran 2009; 2:52:31 > |
Photoshop, kullanıcılarına görüntülerini JPEG formatında kaydetme seçeneği sunar. Ancak bazı durumlarda, "kaydetme" seçeneğinde JPEG formatının görünmediğini fark edebilirsiniz. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.
Nedenler:
Yukarıdaki çözümlerden hiçbiri işe yaramazsa, Photoshop'u güncellemeyi veya Adobe destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.
|
rek3rignahic
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 24 Aralık 2010; 10:12:32 > |
CPU: AMD RYZEN 3900X, ANAKART: MSI MPG X570 GAMING PLUS, RAM: GSKILL 32 GB DDR4 3200 MHZ, GPU: MSI 1080 GTX, HAFIZA: ADATA SPECTRE M2 SSD 500 GB + 1 TB HDD +320 GB HDD DİĞER: DVD WR, DİSKET SÜRÜCÜ, 2+1 CREATIVE I-TRIGUE SES SİSTEMİ, TRUVA PHALAN X TOWER KASA (Modifiyeye uygun, 4 fan mevcut) samsung 2233bw 22" monitör+harici ağ kartı bütün kasa içi ürünlerin kutuları mevcuttur, 4 ürünün garantisi devam etmektedir...
|
Konuyu hortlatalım bakalım :D Bugün bende böyle bir sorunla karşılaştım. Bir çok araştırma yaptım söylenenlerin hepsini kontrol etmeme rağmen hala JPEG olarak kaydedemiyorum. Adobe photoshop'un şöyle bir sayfa içeriği var orada da işe yarar bir şey yok. Photoshop’ta dosyaları grafik formatlarında kaydetme https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/using/saving-files-graphics-formats.htmlSon olarak kurcalarken birşey buldum ve bunu google arama motorunda çıkan ilk yerde paylaşmak istedim. Benim gibi acil bir işi olan kişiler için umarım faydalı olur. Dosya / Dışa Aktar / Dışa Aktarma Tercihleri Açılan pencerede PNG formatını JPEG yapın kaliteyi 100'e alın ve kaydedin. Dosya / Dışa Aktar / JPEG olarak hızlı dışa aktar. Sorun neden kaynaklanıyorsa aramaya devam edeceğim. Bulduğumda buradaki mesajımı güncellerim. |
_____________________________ |
Psd paylaşsaydınız bakar yardımcı olabilirdik. |
|
32 bit sahnenin, Save for web > jpeg vermemesi saçma olmuş, "ben jpeg istiyorum kardeşim, ne gerekiyorsa yap ve jpeg olarak kaydet" derler adobe'ye. |