Bildirim
..:: Flash Diskinizi CD-Rom Yapın - USB to CDROM ::.. (8. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazvirüs
benim ini dosyasını açtığımda görmüyor ne yapmam lazzım
farklı programlarla denemen gerek..._____________________________ -
@lazvirüs
bence senin flashı görmüyor sanırım farklı versiyonlarını denemen lazım ...
http://www.flashboot.ru/index.php?name=Files buradan bi bakmanı tavsiye ederim..._____________________________ -
-
akşam evde deneyeceğim usb nın kapasitesinde üst sınır yok değil mi ben 32gb lık bellek kullanacağım da _____________________________ ~ dua -
Kapasite değilde daha çok chip markası sınır koyuyor... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: derebey95
akşam evde deneyeceğim usb nın kapasitesinde üst sınır yok değil mi ben 32gb lık bellek kullanacağım da
32 gb mi ! ilk mesajdaki uyarıları okudun değilmi sonra benim gibi buraya gelip ağlama
gerçi ben diğer 2 flash diskimi yaptım bootlu şuan çatır çatır çalışıyor._____________________________ Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.] -
ne işe yarıyor bu ? _____________________________ -
en önemlisi hızlı kurulum yapmaya yarıyor...
cd/dvd sürücüsü olmayan bilgisayarlara kurulum yapmaya yarıyor, örneğin netbooklar gibi..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 01mrt
en önemlisi hızlı kurulum yapmaya yarıyor...
cd/dvd sürücüsü olmayan bilgisayarlara kurulum yapmaya yarıyor, örneğin netbooklar gibi...
+1
evet önbelleği çok hızlı geçiyor + hızlı kurulum_____________________________ Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.] -
benim chip bulmadım nedir sizce bunun chipi? yardım lütfen.
_____________________________ - -
http://hotfile.com/dl/29246578/2a7478a/CheckUDisk.rar.html
Bunu bi dener misin...
Ayrıca kaç GB...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 19 Şubat 2010; 20:22:44 >_____________________________ -
01mrt kardeş hemen deniyorum. ürün 16 gb. teşekkür ederim. _____________________________ - -
bunda şunlar yazdı:
--------------------------
Name: Voyager GT (USB2.0)
Logic Driver: F:\
VID&PID: Vid_1b1c&Pid_1a90
Speed: high speed
VendorID: Corsair
ProductID: VoyagerGT
Product Revision: 1100
Vendor Description: Corsair
Product Description: Voyager GT_____________________________ - -
bu corsair de chip markasını gizlemişler sanırım. nasıl bulurum lütfen birisi yardım etsin. başka corsair kullanan yokmu. :( _____________________________ - -
Bunu bulunamadığı için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama neden büyük kapasiteli flashlarınızı yapmaya çalışıyorsunuz...
4 gblık rahatlıkla yetecektir 15-20 liraya satılıyor zaten elinizdekini riske atmamak lazım...
Ama senin flash büyük bi ihtimalle SMI yani samsung olması lazım...
bakıyorum biraz zaman..._____________________________ -
kardeş elimde hiç küçük boyutlu flash yok. birde ben riski severim. multi boot yapmayı düşünüyorum. onun için büyük boyutlu daha mantıklı geliyor.
Bozulursada 10 gün beklerim :D garanti diye bir şey var... :D
Bu SMI İçin bekliyorum. hangilerini denemem lazım. seni bekliyorum._____________________________ - -
Bu arada UFD Utility programını denedin mi... _____________________________ -
http://www.flashboot.ru/Files-file-411.html
Bunu bi indirip dener misin..._____________________________ -
verdiğin programı denedim "scan usb" dedim flash diskin ışığı yandı ama ekranda değişen bir şey olmadı. _____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X