Şimdi Ara

..:: Flash Diskinizi CD-Rom Yapın - USB to CDROM ::.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
18
Favori
208.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelmiker

ben uzun aramalar sonunda kingston 4 gb phison chipsetli flash disk buldum. yönergeleri izleyerek cd rom yaptım

ancak bazı arkadaşların atladığı bi hususu hatırlatmak istiyorum. chipgenius u bu topicin ilk sayfasında verilen linkten başka yerden indirmeyin. yoksa chipsetiniz hakkında sağlıklı bilgi alamazsınız.

ancak buraya dikkat.. chipgenius u açmadan ÖNCE İNTERNET BAĞLANTINIZI KESİN. AKSİ TAKTİRDE PROGRAM AÇILIŞTA KENDİNİ GÜNCELLEYECEKTİR VE YENİ VERSİYONDA CHİP BİLGİLERİNİZ GÖRÜNMEYECEKTİR.

ben buradaki bilgiler ışığında flash diskimi flashdisk ten çalışan xp yaptım. hdd çökse bile yada hdd yoksa bile xp yi mobil çalıştırabiliyorum. üstelik çokda hızlı. şu anda flash diskten çalışan xp ye çalışma esnasında program yükleme işiyle uğraşıyorum.

takıldığım bir konu var. eğer yazılımdan iyi anlayan biri varsa fikir alışverişi yapmak istiyorum. bana pm den ulaşırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    Device Name: +[F:]+USB 2.0 UVC 1.3M WebCam(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)

PnP Device ID: VID = 064E PID = A116
    Serial Number: 6&&23871EA2&&0&&0000
    Revision: 1.00

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: (No match record)
    Chip Part-Number: (No match record)

Product Vendor: Kingston
    Product Model: DataTraveler 2.0

Tools on Web: (N/A)

program chip modelini tanımadı.16 gb kingston data travaler modeli,bilgisayar tanıyor ancak yazmaya karşı korumalı diyor.5-6 program denedim yemedi.regedit,cmd repair format vs. yemedi.içindeki 3 film hala gözüküyor ancak dokanamıyorum sizce flash mevtamı oldu.sinirim bozuldu belki 4 saattir netin başındayım bu sorunu çözmek için en son bu sayfayı buldum.sizde yardımcı olamazsanız atacam çöpe.hayırlı sabahlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: brvilhan

Device Name: +[F:]+USB 2.0 UVC 1.3M WebCam(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)

Serial Number: 6&&23871EA2&&0&&0000

Tools on Web: (N/A)

program chip modelini tanımadı.16 gb kingston data travaler modeli,bilgisayar tanıyor ancak yazmaya karşı korumalı diyor.5-6 program denedim yemedi.regedit,cmd repair format vs. yemedi.içindeki 3 film hala gözüküyor ancak dokanamıyorum sizce flash mevtamı oldu.sinirim bozuldu belki 4 saattir netin başındayım bu sorunu çözmek için en son bu sayfayı buldum.sizde yardımcı olamazsanız atacam çöpe.hayırlı sabahlar...

Alıntıları Göster
    @brvilhan

Buradaki webcam ibaresi kafa karıştırıcı görünüyor, bu sebeple;
    USB deki tüm cihazları söküp sadece Bellek takılı iken chipgenius'u çalıştırır mısın...
    "Device Name: +[F:]+USB 2.0 UVC 1.3M WebCam(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 19 Aralık 2010; 14:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

@brvilhan

USB deki tüm cihazları söküp sadece Bellek takılı iken chipgenius'u çalıştırır mısın...
    "Device Name: +[F:]+USB 2.0 UVC 1.3M WebCam(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)"

hocam asus notebooktu bilgisayar web cam i kaldırdım ama yine tanıtamadım
    Device Name: +[F:]+USB Bileşik Aygıt(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)

Serial Number: CN1316-S30B-MI033-VS-R03.02.04

Tools on Web: (N/A) bu mesaj geldi.Aslında benim ilk etapta amacım flashı kurtarmak ama write protected ın çözümünü bulamadım.1-2 gb olsa çoktan çöpe atmıştım 16 olunca kıyamıyorum.garantiside yok.flashı tanımasa uğraşmıcam ama hiçbir programda kurtarmıyor yazmaya karşı koruma diyor başka birşey demiyor.inat ettim çözemezsem bu işi flaşı parayla tamir ettirecem gurur meselesi oldu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brvilhan -- 20 Aralık 2010; 1:23:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

@brvilhan

hocam asus notebooktu bilgisayar web cam i kaldırdım ama yine tanıtamadım
    Device Name: +[F:]+USB Bileşik Aygıt(Kingston DataTraveler 2.0 USB Device)

Serial Number: CN1316-S30B-MI033-VS-R03.02.04

Tools on Web: (N/A) bu mesaj geldi.Aslında benim ilk etapta amacım flashı kurtarmak ama write protected ın çözümünü bulamadım.1-2 gb olsa çoktan çöpe atmıştım 16 olunca kıyamıyorum.garantiside yok.flashı tanımasa uğraşmıcam ama hiçbir programda kurtarmıyor yazmaya karşı koruma diyor başka birşey demiyor.inat ettim çözemezsem bu işi flaşı parayla tamir ettirecem gurur meselesi oldu yaw

Alıntıları Göster
    Ufd utility programını bi dene şansına çalışırsa chiple uğraşmazsın...
    Bi dener misin?http://ftp.usboffice.kr/files/SMI_UFD_Utility.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Ufd utility programını bi dene şansına çalışırsa chiple uğraşmazsın...
    Bi dener misin?http://ftp.usboffice.kr/files/SMI_UFD_Utility.zip

Alıntıları Göster
    senior hocam ilginize teşekkür ederim öncelikle. verdiğiniz program maalesef usb yi görmedi. bilgisayarıma taktığımda diski 16gb olarak görüyor içinde bulunan 3 filmide görüyor ancak açmıyor.sağ tıklayıp özellikler dediğimde ise 0 gb gözüküyor. acaba diyorum fiziksel bir hasar mı oluştu?

• quote:

senior hocam ilginize teşekkür ederim öncelikle. verdiğiniz program maalesef usb yi görmedi. bilgisayarıma taktığımda diski 16gb olarak görüyor içinde bulunan 3 filmide görüyor ancak açmıyor.sağ tıklayıp özellikler dediğimde ise 0 gb gözüküyor. acaba diyorum fiziksel bir hasar mı oluştu?

Alıntıları Göster
    A-Data'nın USB 3.0 belleklerinin chipini bilen var mı?

Aklımda multiboot çalışması var ve bunu flasha atmayı düşünüyorum. Boyut olarak 8 gb yeterli oluyor. Olmazsa 16 gb'yi de düşünebilirim. Ancak NTFS format gerekli. Ayrıca Win7 atınca flashdaki boş alan kullanılamıyormuş, doğru mu?

Bu konuda bilgisi olanlar yorum yazarsa çok makbule geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Yukardaki rapid linki çalışmıyor 10 download limiti dolmuş tüm sitelerde genelde aynı link var çünkü.

http://rapid-share.com/files/239361077/Phison__v1.96.00.rar

Dosyaları kendim orjinal sitelerinden bulup upload etim, Burdan indirmeyi başaramadım sizde zorluk çekin istemem

NOT: İçindeki "sword.ini" dosyası benim flash diskime göredir 8GB Kingston Data Traveler 2.0

Linkteki Rapİd arasındaki - işaretini silmeyi unutmayın

Vaybe 1.5 sene önce eklediğim link halen sağlam :D
  • elimde 3 tane phison chipsetli kingston flashdisk var

bunlardan 2 si 4 gb 1 tanesi 2 gb

4 gbliklerden bir tanesi sorunsuzca cdrom oldu ama diğer 2 tanesi ne yaptımsa olmadı.format aşamasındahata alıyorum. 2 farklı yöntemin ikisinide denedim ama sonuç başarısız. hata bende mi yoksa flash diskte mi

aldığım hata mesajı "only support ic 2151/2153/2156/2231/2232"

bu hatayı veren program F1_90_v196_00
  • quote:

elimde 3 tane phison chipsetli kingston flashdisk var

bunlardan 2 si 4 gb 1 tanesi 2 gb

4 gbliklerden bir tanesi sorunsuzca cdrom oldu ama diğer 2 tanesi ne yaptımsa olmadı.format aşamasındahata alıyorum. 2 farklı yöntemin ikisinide denedim ama sonuç başarısız. hata bende mi yoksa flash diskte mi

aldığım hata mesajı "only support ic 2151/2153/2156/2231/2232"

bu hatayı veren program F1_90_v196_00
    marka pqi
    model i261
    4gb
    ben cd romu silemiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim tam olarak nasıl gerçekleşçek bu işlem ?
  • orjinalinden mi yüklü geldi yoksa sen yaptında silemiyor musun
  • quote:

orjinalinden mi yüklü geldi yoksa sen yaptında silemiyor musun

ben yaptım ama şuanda silemiyorum nasıl yapıcam
  • bu başlıkta anlatılan yöntemdeki 1. ve 2. adımları uygulayıp bırakırsan eskiye dönersin
  • quote:

bu başlıkta anlatılan yöntemdeki 1. ve 2. adımları uygulayıp bırakırsan eskiye dönersin

baktım ama düzelteme ile ilgili bi anlatım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek4735

quote:

bu başlıkta anlatılan yöntemdeki 1. ve 2. adımları uygulayıp bırakırsan eskiye dönersin

baktım ama düzelteme ile ilgili bi anlatım bulamadım

Alıntıları Göster
    hocam birtürlü bulamadım buna uygun programı. bir adres var çevirisini de tam yapamıyorum. sanırım ihtiyacım olan şey orda ama üyelik istiyor. sadece üyelikte değil,üye olabilmek için davet şifresi istiyor. yardımcı olabilir misiniz lütfen. günlerdir bunu araştırıyorum ama sonuç alamadım. adres şu;

http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=72885

..:: Flash Diskinizi CD-Rom Yapın - USB to CDROM ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkum_deniz

hocam birtürlü bulamadım buna uygun programı. bir adres var çevirisini de tam yapamıyorum. sanırım ihtiyacım olan şey orda ama üyelik istiyor. sadece üyelikte değil,üye olabilmek için davet şifresi istiyor. yardımcı olabilir misiniz lütfen. günlerdir bunu araştırıyorum ama sonuç alamadım. adres şu;

http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=72885

arkadaşlar yok mu bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ICES NMB

01mrt tabi ekledim

Daha önceki mesajlarımda bahsetttiğim Toshiba 8 gb lık flash belleğim isminde türkçe karakter kullandığım için phison programı tarafından görülmedi bi daha

Bunu alayım dedim aldım toshiba chipsetli çıktı

01mrt toshiba flash bellek olarak bilgisayarda sorunsuz çalışıyor fakat ini dosyasını görmüyo program phison programlarının hepsini denedim

Buda yeni flashım

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FD5B74970

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Selam,

Bu işlemi yani flash diskin bir kısmını bootable yapmayı, harici harddisk için de yapabilir miyiz?
    Harici diskin bir kısmına bootable bir bölüm oluşturup, işletim sistemini buradan bilgisayarımıza yükletebilir miyiz ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

tskler cok guzel bir konu varmıs burda yeni gördüm
    bende u3 ozelikli bellek var onla yapiyorum bende bu biraz daha farklı 2 gblık eski bir bellek var onla denerim sagolasin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sandisk 8 gb belleği artık format cdsi gibi kullanabiliyorum.
    kullandığım program Universal Customizer..nasıl yaptığıma gelince
    1- Universal customizer programını indirdim.
    2-Kullanmak istediğim cdnin imaj yedeğini U3CUSTOM.iso olarak aldım.
    3-Aldığım imajı universal customizer programının içindeki BIN klasörü içine attım
    4-Programı çalıştırdım.( nasıl yapıldığı bu bölümde mevcut.Arkadaşlara teşekkurler)
    5- %50 ye kadar çok hızlı ilerledi. sonra her 10 dkda %1 olacak şekilde yavaşladı..sabaha ancak biter diyordum ki yarım saat sonra 670 mblik cdyi u3 bölümüne attığını gördüm..
    6-Deneme olarak makineyi rebootladım...Makinenin usb belleği cd olarak görmesi ve boot etmesiyle başarıya ulaştığımı anladım...
    İnşallah Sandisk Cruzer belleği olanlara mujdeli haber olur.
    Saygılar.

http://picpaste.com/2-XcupcTUB.JPG
    http://picpaste.com/3-fWbvEjp4.JPG
    http://picpaste.com/4-LkrrGlTD.JPG
    http://picpaste.com/5-a5Gk19U5.JPG

ancak 4 gblik dvdyi bir türlü atamadım.ve üstüne üstlük harici bellek olan taraf 4 gb'nin altına düştü.bunu nasıl 7 gbye çıkararırım yeniden? ( 1 gb cd + 7 gb bellek)
    son durum 697 mb cd bölümü 3 gb bellek bölümü ... :( yaklaşık 3 gb kayıbım var...geri getirme yolu var mı
    hangi yazılımı kullanmam lazım?
    chip olarak sandisk görünüyor başka bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukohan -- 25 Ocak 2011; 23:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mukohan

arkadaşlar sandisk 8 gb belleği artık format cdsi gibi kullanabiliyorum.
    kullandığım program Universal Customizer..nasıl yaptığıma gelince
    1- Universal customizer programını indirdim.
    2-Kullanmak istediğim cdnin imaj yedeğini U3CUSTOM.iso olarak aldım.
    3-Aldığım imajı universal customizer programının içindeki BIN klasörü içine attım
    4-Programı çalıştırdım.( nasıl yapıldığı bu bölümde mevcut.Arkadaşlara teşekkurler)
    5- %50 ye kadar çok hızlı ilerledi. sonra her 10 dkda %1 olacak şekilde yavaşladı..sabaha ancak biter diyordum ki yarım saat sonra 670 mblik cdyi u3 bölümüne attığını gördüm..
    6-Deneme olarak makineyi rebootladım...Makinenin usb belleği cd olarak görmesi ve boot etmesiyle başarıya ulaştığımı anladım...
    İnşallah Sandisk Cruzer belleği olanlara mujdeli haber olur.
    Saygılar.

http://picpaste.com/2-XcupcTUB.JPG
    http://picpaste.com/3-fWbvEjp4.JPG
    http://picpaste.com/4-LkrrGlTD.JPG
    http://picpaste.com/5-a5Gk19U5.JPG

ancak 4 gblik dvdyi bir türlü atamadım.ve üstüne üstlük harici bellek olan taraf 4 gb'nin altına düştü.bunu nasıl 7 gbye çıkararırım yeniden? ( 1 gb cd + 7 gb bellek)
    son durum 697 mb cd bölümü 3 gb bellek bölümü ... :( yaklaşık 3 gb kayıbım var...geri getirme yolu var mı
    hangi yazılımı kullanmam lazım?
    chip olarak sandisk görünüyor başka bir bilgi yok.

Alıntıları Göster
    konu başıboş bırakılmış sanırım arkadaşlar.. :s

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkum_deniz

konu başıboş bırakılmış sanırım arkadaşlar.. :s

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende corsair voyager gt 16 gb var. SMI SM324 chip var ama bir türlü program görmüyor. UFD disk utilities ve SMI nın kendi programını denedim görmedim. Ne yapmam lazım acaba yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.