Şimdi Ara

Intel Dothan @ Desktop _Güncelleme CT479 !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
13.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten güzel olmuş eline sağlık. ben nette gezerken şöyle bir yazıyla karşılaştım asusun çıkardığı cpu upgrade kitiyle asusun i865 chipsetli bazı anakartlarda pentium M serisi işlemcilerin kullanılabileceği belirtilmiş ve testler var. bu da linki istersen yukarıya bazı bölümlerini ekleyebilirsin...
    http://www.tomshardware.com.tr/cpu/20050614/index.html
  • o adaptör CT-479,
    bununla yapılan testleri de ekleyeceğimi belirttim zaten
  • ben şu an dothan işlemci kullanıyorum. benim makine dothan 1.6 , 256 DDR (333 galiba) CD okuma 24x, HDD 4200 rpm. arkadaşın p4 2.4 nortwood, 512 DDR333, 60 GB, 52x CD rom... iki arasında karşılaştırma yapınca dothanın farkı anlaşılıyor
  • Çok uğraşmışsın tebrikler.Umit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 24 Haziran 2005, 15:50:06 >
  • eline sağlık çok güzel olmuş gerçekten hemen notlarımı alıyorum
  • sağol abi baya bi uğraşmışın
  • yazını yeni gördüm dostum. gerçekten bukadar emek verip araştırıp zaman harcayıp bukadar güzel bir çalışma yaptığından seni gönülden tebrik ederim. çalışmalarının devamını (Birkat SLI) şevk ile izliyorum
  • Ellerine sağlık hocam.Çok yararlı bir çalışma olmuş
  • Çok sağol Mete abi, hep merak ediyordum bu Dothan muhabbetini, sayende bilgilendim
  • Çok iyi bir çalışma olmuş ama burda i855 lik bir mobo kullanmışlar.Asus bir çevirici kit üretmiş i875 lerde bile kullanılıyor.Bencebu Asusun çevirici kiti araştırılmalı.Tomshardware deki yazıda vardı i865 Asus moboda kullanıyodu.İşte link;
    http://www.tomshardware.com.tr/cpu/20050614/index.html
    Dothanı bende çok merak ediyorum ama 2.13 lük dothanın i875 de nasıl bir sonuç vereceğini düşünsenize belkide 3ghz yi bile geçer.Ama Asusun çevirici kiti TR de yok.Keşke birisi getirtebilse o zaman yeni Spi rekoru kırılırdı
    Bu çevirici kit konusunun araştırılması iyi olurdu.Yurt dışında 60$ gibi birşeymiş

• P4 e göre az ısınıyor ve az güç çekiyor. İyi bir alternatif...
  • Çok uğraşmışsın sağol..!
  • Cidden çok güzel çalışma, teşekkürler...
    Devamını bekliyoruz.
  • eyvallah

harika bir çalışma olmuş

devamını beklemekteyiz.

ıntel pentıum m tabiki gerçek bir alternatif

• bir zamanlar teknohaber de bende çeviri yapardım,tabi artık başka yönlere kaydım :)
  • d sürücüsünün yani yerel diskin ismini nasıl z yapılabilir. sadece z olucak ismi cvb bulduğunda haber ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: aylinnss

d sürücüsünün yani yerel diskin ismini nasıl z yapılabilir. sadece z olucak ismi cvb bulduğunda haber ver

• kardeş çok tebrik ederim...müthiş bi yazı....dewamını bekleriz...ellerine sağlik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.