Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Çıksada izlesek.LOTR kadar kaliteli film nadir bulunur

Bu mesajı görünce aklıma devamlı LOTR tarzı film önerin diye açılan konular geldi sanki öyle bir film varmış gibi

Dimi ya

• quote:

quote:

Bu mesajı görünce aklıma devamlı LOTR tarzı film önerin diye açılan konular geldi sanki öyle bir film varmış gibi

Eh artık...Buna da bir cevabımız olacaktır! Örnek: Konu başlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

quote:

Eh artık...Buna da bir cevabımız olacaktır! Örnek: Konu başlığı

Alıntıları Göster
    Belli mi olur belki bir seneye kadar vazgeçerler artık LOTR tarzı film önerisi istemekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Belli mi olur belki bir seneye kadar vazgeçerler artık LOTR tarzı film önerisi istemekten

Alıntıları Göster
    yapım aşamasını izledimde adamlar bu işin kralı arkadaş ya ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

yapım aşamasını izledimde adamlar bu işin kralı arkadaş ya ...

Alıntıları Göster
    Yeni haberler olmaması kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Böyle bir yapıt aşağılarda olmaz.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Tarih bakımından geç çıkacak olması üzücü yahu. Bir yandan da tam" film sektörü öldü, yeni bir şey üretemiyorlar, hep piyasaya oynuyorlar" gibi sözcükler kurarken önümüzde bir efsanenin bizi beklemesi epey bir sevindirici. Bazen oturuyorum bu filmin çıkmış olduğunu sinemada gözlerim patlak bir biçimde bu filmi izlerken hayal ediyorum. Yahu arkadaş insan sinemada film izlerkenki hayalinden bile çıkmamak ister mi yav Sözün özü inanılmaz bir sabırsızlıkla bekliyorum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Tarih bakımından geç çıkacak olması üzücü yahu. Bir yandan da tam" film sektörü öldü, yeni bir şey üretemiyorlar, hep piyasaya oynuyorlar" gibi sözcükler kurarken önümüzde bir efsanenin bizi beklemesi epey bir sevindirici. Bazen oturuyorum bu filmin çıkmış olduğunu sinemada gözlerim patlak bir biçimde bu filmi izlerken hayal ediyorum. Yahu arkadaş insan sinemada film izlerkenki hayalinden bile çıkmamak ister mi yav Sözün özü inanılmaz bir sabırsızlıkla bekliyorum!!

Alıntıları Göster
    ne uzunu ya şurda 1 sene kaldı daha 3 sene var diyodum düne kadar şimdi 1 sene kalmış zmn çabuk geçiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

ne uzunu ya şurda 1 sene kaldı daha 3 sene var diyodum düne kadar şimdi 1 sene kalmış zmn çabuk geçiyor....

Alıntıları Göster
    Konu güncelliğini yitirmiş. Konuyu biraz güncelleyelim.

Yeni Zelanda'da Matamata'ya kurulmuş olan Erdiyan yolundan birkaç fotoğraf;

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Ayrıca Warner Bros, Hobbit'in oyununun çıkacağını duyurdu. Bu yıl sonu ve önümüzdeki sene çıkacak 2 oyun. Üstelik bu oyunlar direk film tabanlı olacak ve filmden önce raflarda yerini alacakmış.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 31 Ekim 2011; 4:18:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

Konu güncelliğini yitirmiş. Konuyu biraz güncelleyelim.

Yeni Zelanda'da Matamata'ya kurulmuş olan Erdiyan yolundan birkaç fotoğraf;

Ayrıca Warner Bros, Hobbit'in oyununun çıkacağını duyurdu. Bu yıl sonu ve önümüzdeki sene çıkacak 2 oyun. Üstelik bu oyunlar direk film tabanlı olacak ve filmden önce raflarda yerini alacakmış.

Edit: İmla.

Alıntıları Göster
    Bazı haberlere göre:
    Sürpriz videolar gelebilir yakın zamanda.
    Belki de bir fragman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bazı haberlere göre:
    Belki de bir fragman.

Alıntıları Göster
    Heyecanlandırıcı ve kısa bir vidyo gelir muhtemelen öyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Heyecanlandırıcı ve kısa bir vidyo gelir muhtemelen öyleyse

Alıntıları Göster
    Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Merakla bekliyorum

Alıntıları Göster

Erderha ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman beklediğimizden iyi bir son olamaz.Lord'un 3. filmindeki gibi bir savaş olsa süper son olabilirdi keşke o tarz bir savaş olsa kitapta bu zamandaki teknoloji ile ne sahne olurdu.Umarım kitapta ciddi değişiklikler yaparlar.

• quote:

Erderha ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman beklediğimizden iyi bir son olamaz.Lord'un 3. filmindeki gibi bir savaş olsa süper son olabilirdi keşke o tarz bir savaş olsa kitapta bu zamandaki teknoloji ile ne sahne olurdu.Umarım kitapta ciddi değişiklikler yaparlar.

hocam söylediğin gibi bi savaş var zaten kitapta rahat ol, hemde insan,elf,cüce,kurt,ork,kuşlar hepsi bu savaşta olacak:D

• quote:

quote:

LOTR tarzı film önerisi isteyen varmı gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

quote:

hocam söylediğin gibi bi savaş var zaten kitapta rahat ol, hemde insan,elf,cüce,kurt,ork,kuşlar hepsi bu savaşta olacak:D

merak ile bekliyorum o zaman bu filmi

• quote:

Bazı haberlere göre:
    Belki de bir fragman.

merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Olamazda Hobbit sakin geçen ve biraz tarihini anlatan bir kitap okumadım daha ama yani Lotr gibi bir şey beklemeyelim.Silmarillion bunun filmi olsaydı cidden çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Olamazda Hobbit sakin geçen ve biraz tarihini anlatan bir kitap okumadım daha ama yani Lotr gibi bir şey beklemeyelim.Silmarillion bunun filmi olsaydı cidden çok iyi olurdu.

Silmarillion'dan 40 filmlik seri çıkar P.J.'ın bile bi tarafı yemez onu yapmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Silmarillion'dan 40 filmlik seri çıkar P.J.'ın bile bi tarafı yemez onu yapmaya.

Alıntıları Göster
    Elijah Wood | Frodo sette

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Elijah Wood | Frodo sette

Alıntıları Göster
    bu arada film için yapılan tepedibi, etrafındaki diğer evler ve dekor filmin çekimleri bittikten sonra yıkılmayacak yeni zellanda devleti tarafında ziyaretçilere açılacak bir gün yolumuz düşerse inşalllah gider görürüz. hatta dh olarak uçak kaldırmak lazım

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.