Çıksada izlesek.LOTR kadar kaliteli film nadir bulunur
Bu mesajı görünce aklıma devamlı LOTR tarzı film önerin diye açılan konular geldi sanki öyle bir film varmış gibi
Dimi ya
quote:
Orijinalden alıntı: ScAnMaN
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Bu mesajı görünce aklıma devamlı LOTR tarzı film önerin diye açılan konular geldi sanki öyle bir film varmış gibi
Eh artık...Buna da bir cevabımız olacaktır! Örnek: Konu başlığı
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo
quote:
quote:
Eh artık...Buna da bir cevabımız olacaktır! Örnek: Konu başlığı
Alıntıları Göster
Belli mi olur belki bir seneye kadar vazgeçerler artık LOTR tarzı film önerisi istemekten
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
Belli mi olur belki bir seneye kadar vazgeçerler artık LOTR tarzı film önerisi istemekten
Alıntıları Göster
yapım aşamasını izledimde adamlar bu işin kralı arkadaş ya ...
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
yapım aşamasını izledimde adamlar bu işin kralı arkadaş ya ...
Alıntıları Göster
Yeni haberler olmaması kötü
quote:
Orijinalden alıntı: İl teber
Böyle bir yapıt aşağılarda olmaz.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Alıntıları Göster
Tarih bakımından geç çıkacak olması üzücü yahu. Bir yandan da tam" film sektörü öldü, yeni bir şey üretemiyorlar, hep piyasaya oynuyorlar" gibi sözcükler kurarken önümüzde bir efsanenin bizi beklemesi epey bir sevindirici. Bazen oturuyorum bu filmin çıkmış olduğunu sinemada gözlerim patlak bir biçimde bu filmi izlerken hayal ediyorum. Yahu arkadaş insan sinemada film izlerkenki hayalinden bile çıkmamak ister mi yav Sözün özü inanılmaz bir sabırsızlıkla bekliyorum!!
quote:
Orijinalden alıntı: Bekobi
Tarih bakımından geç çıkacak olması üzücü yahu. Bir yandan da tam" film sektörü öldü, yeni bir şey üretemiyorlar, hep piyasaya oynuyorlar" gibi sözcükler kurarken önümüzde bir efsanenin bizi beklemesi epey bir sevindirici. Bazen oturuyorum bu filmin çıkmış olduğunu sinemada gözlerim patlak bir biçimde bu filmi izlerken hayal ediyorum. Yahu arkadaş insan sinemada film izlerkenki hayalinden bile çıkmamak ister mi yav Sözün özü inanılmaz bir sabırsızlıkla bekliyorum!!
Alıntıları Göster
ne uzunu ya şurda 1 sene kaldı daha 3 sene var diyodum düne kadar şimdi 1 sene kalmış zmn çabuk geçiyor....
quote:
Orijinalden alıntı: Deathstrokee
ne uzunu ya şurda 1 sene kaldı daha 3 sene var diyodum düne kadar şimdi 1 sene kalmış zmn çabuk geçiyor....
Alıntıları Göster
Konu güncelliğini yitirmiş. Konuyu biraz güncelleyelim.
Yeni Zelanda'da Matamata'ya kurulmuş olan Erdiyan yolundan birkaç fotoğraf;
Ayrıca Warner Bros, Hobbit'in oyununun çıkacağını duyurdu. Bu yıl sonu ve önümüzdeki sene çıkacak 2 oyun. Üstelik bu oyunlar direk film tabanlı olacak ve filmden önce raflarda yerini alacakmış.
Edit: İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 31 Ekim 2011; 4:18:01 >
quote:
Orijinalden alıntı: Norgannon
Konu güncelliğini yitirmiş. Konuyu biraz güncelleyelim.
Yeni Zelanda'da Matamata'ya kurulmuş olan Erdiyan yolundan birkaç fotoğraf;
Ayrıca Warner Bros, Hobbit'in oyununun çıkacağını duyurdu. Bu yıl sonu ve önümüzdeki sene çıkacak 2 oyun. Üstelik bu oyunlar direk film tabanlı olacak ve filmden önce raflarda yerini alacakmış.
Edit: İmla.
Alıntıları Göster
Bazı haberlere göre: Sürpriz videolar gelebilir yakın zamanda. Belki de bir fragman.
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Bazı haberlere göre: Sürpriz videolar gelebilir yakın zamanda. Belki de bir fragman.
Alıntıları Göster
Heyecanlandırıcı ve kısa bir vidyo gelir muhtemelen öyleyse
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
Heyecanlandırıcı ve kısa bir vidyo gelir muhtemelen öyleyse
Alıntıları Göster
Merakla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Merakla bekliyorum
Alıntıları Göster
Erderha ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman beklediğimizden iyi bir son olamaz.Lord'un 3. filmindeki gibi bir savaş olsa süper son olabilirdi keşke o tarz bir savaş olsa kitapta bu zamandaki teknoloji ile ne sahne olurdu.Umarım kitapta ciddi değişiklikler yaparlar.
quote:
Erderha ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman beklediğimizden iyi bir son olamaz.Lord'un 3. filmindeki gibi bir savaş olsa süper son olabilirdi keşke o tarz bir savaş olsa kitapta bu zamandaki teknoloji ile ne sahne olurdu.Umarım kitapta ciddi değişiklikler yaparlar.
hocam söylediğin gibi bi savaş var zaten kitapta rahat ol, hemde insan,elf,cüce,kurt,ork,kuşlar hepsi bu savaşta olacak:D
quote:
quote:
LOTR tarzı film önerisi isteyen varmı gerçekten ?
quote:
Orijinalden alıntı: WolvoXx
quote:
hocam söylediğin gibi bi savaş var zaten kitapta rahat ol, hemde insan,elf,cüce,kurt,ork,kuşlar hepsi bu savaşta olacak:D
merak ile bekliyorum o zaman bu filmi
quote:
merakla bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: tolga509
Olamazda Hobbit sakin geçen ve biraz tarihini anlatan bir kitap okumadım daha ama yani Lotr gibi bir şey beklemeyelim.Silmarillion bunun filmi olsaydı cidden çok iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
Olamazda Hobbit sakin geçen ve biraz tarihini anlatan bir kitap okumadım daha ama yani Lotr gibi bir şey beklemeyelim.Silmarillion bunun filmi olsaydı cidden çok iyi olurdu.
Silmarillion'dan 40 filmlik seri çıkar P.J.'ın bile bi tarafı yemez onu yapmaya.
quote:
Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
Silmarillion'dan 40 filmlik seri çıkar P.J.'ın bile bi tarafı yemez onu yapmaya.
Alıntıları Göster
Elijah Wood | Frodo sette
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Elijah Wood | Frodo sette
Alıntıları Göster
bu arada film için yapılan tepedibi, etrafındaki diğer evler ve dekor filmin çekimleri bittikten sonra yıkılmayacak yeni zellanda devleti tarafında ziyaretçilere açılacak bir gün yolumuz düşerse inşalllah gider görürüz. hatta dh olarak uçak kaldırmak lazım