Kitaba başladım. Elime aldığımda 68 sayfa geride kaldı, bakalım forumda neler yazılıyor dedim.. HİÇBİRŞEY ! DAHA 1,5 SENE VAR AMA BİRAZ aktif olalım lütfen ya.
3. video harika mükemmel muthiş.
Videonun sonuda baya süpriz oldu.Harika gerçekten.Acayip bir havaya girdim
saruman'ı tekrar görmek ne güzel :)
sarumaaannn!!!
Acayip kilo almış yine Peter Jackson
Mükemmel bir video olmuş yine.
Cate Blanchett ve Christopher Lee'yi de gördü gözümüz. C.Lee hastaydı sanırım yüzünden belli oluyor biraz.
Bu adam hemen nası kilo alıyo ya valla hayret, tosuncuk gibi olmuş resmen
(:Video Süper)
Hobbit Kamera Arkası Video 3 - Türkçe Altyazılı - Altyazılar: AsMoDeUs (DivxPlanet)
kamera arkası videolar gerçekten keyifli, emeği geçenlere teşekkürler ..
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Mükemmel bir video olmuş yine.
Cate Blanchett ve Christopher Lee'yi de gördü gözümüz. C.Lee hastaydı sanırım yüzünden belli oluyor biraz.
Evet biraz çökmüş gerçekten, Allah şifa versin ne diyelim, herşeyin başı sağlık.Sıradaki günlüğü merakla bekliyoruz.
Soldan-sağa sırayla Jed Brophy - Nori , Dean O'Gorman - Fili , Mark Hadlow - Dori , James Nesbitt - Bofur, Peter Hambleton - Gloin, Graham McTavish - Dwalin Richard Armitage - Thorin Oakenshield Ken Stott - Balin , John Callen - Oin , Stephen Hunter - Bombur , William Kircher - Bifur , Adam Brown - Ori ve Aidan Turner - Kili
3. video belki de şu ana kadar gördüğüm en iyi backstage videosuydu. Sir Chris Lee'yi görmek çok muhteşemdi. Bilbo Baggins'e gönderme yapıyor orda (spoiler olmasın :))
Kubrick espirisi de süperdi, harbiden benziyor Kubrick'e PJ :)
Bu kitap harbiden üçlemeden daha komik, macerası bol, savaşı az ve süprizlerle doluydu. Uyarlama süper gidiyor. Heyecan bastı iyice .
quote:
Soldan-sağa sırayla Jed Brophy - Nori , Dean O'Gorman - Fili , Mark Hadlow - Dori , James Nesbitt - Bofur, Peter Hambleton - Gloin, Graham McTavish - Dwalin Richard Armitage - Thorin Oakenshield Ken Stott - Balin , John Callen - Oin , Stephen Hunter - Bombur , William Kircher - Bifur , Adam Brown - Ori ve Aidan Turner - Kili
Cücelerin hepsi mükemmel, aralarındaki diyalogları nasıl uyarlayacaklar çok merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Rinnegan
quote:
Cücelerin hepsi mükemmel, aralarındaki diyalogları nasıl uyarlayacaklar çok merak ediyorum
O diyaloglar sırf komedi ya..
Ben ilk bölümü, Baggins'in evini talan edip gelmelerini, cübbelerini asma sahnelerini falan çok merak ediyorum.
videolar da olmasa ne yapardık acep, koskoca 1,5 yıl
Dün DreamTv/PopCorn'da röportajlar falan vardı izleyemedim acaba internette var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
Dün DreamTv/PopCorn'da röportajlar falan vardı izleyemedim acaba internette var mıdır?
Büyük ihtimal holywood buzz olabilir, genelde öyle şeyler yayınlıyor "bazen" dream tv. Twilight'dan başını kaldırabilirse tabi. tekyüzük diye bir site var ordan bak belki vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: actionboy35
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
Büyük ihtimal holywood buzz olabilir, genelde öyle şeyler yayınlıyor "bazen" dream tv. Twilight'dan başını kaldırabilirse tabi. tekyüzük diye bir site var ordan bak belki vardır.
Sağol Teşekkürler.
Filmin soundtrack'inin sızdığı iddia ediliyor. Şarkı bu. Bence gayet güzel. Konu dışında vardı. Buraya da atayım dedim.