Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeye zaman bulamadım. Herkes iyi demiş. Bu hafta izleyeyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Beyler bu Hobbit vizyonda ne kadar kalır? Abim ile gitmek istiyorum 2 hafta sonra geliyor 2 hafta İstinye Park'ta kalır mı? Imax'e gideceğiz. Cevabı PM de atabilirsiniz spoiler yemek istemiyorum

?
  • quote:

quote:

Beyler bu Hobbit vizyonda ne kadar kalır? Abim ile gitmek istiyorum 2 hafta sonra geliyor 2 hafta İstinye Park'ta kalır mı? Imax'e gideceğiz. Cevabı PM de atabilirsiniz spoiler yemek istemiyorum

?

bence daha uzun sure kalır gıbı..kımse yer bulamıyorkı..dun ımax ın yanında dandırık sayılacak xpand e gıttım orası bıle full du..tahmınım 2 ay daha kalır en az..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Programcının her konuğa haçlı seferleri bağlantısı sorması delirtti beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

?

bence daha uzun sure kalır gıbı..kımse yer bulamıyorkı..dun ımax ın yanında dandırık sayılacak xpand e gıttım orası bıle full du..tahmınım 2 ay daha kalır en az..

Teşekkürler hocam çok sağolun.

• Bu haçlı seferleri konusu ne alaka ben anlayamadım? Nerede çokça konuşulmuş, tartışılmış merak ettim açıkçası? Hani düşünüyorum nereden, nasıl bağdaştırdılar diye ama pekte çözebildiğim söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu haçlı seferleri konusu ne alaka ben anlayamadım? Nerede çokça konuşulmuş, tartışılmış merak ettim açıkçası? Hani düşünüyorum nereden, nasıl bağdaştırdılar diye ama pekte çözebildiğim söylenemez.

Aynen, saçma sapan düşüncelere kapılıyorlar insanlar.
  • Harika olmuş orta dünyayı tekrar izlemek güzeldi. 10/10

Arkadaşlar yer bulamamışlar; Elazığ'da 10 kişi ya var ya yoktu sinemada.
  • Yeni seanslar açıldı IMAX için. Şimdiden çatır çatır dolmaya başladı
  • Saat 16.02 de 21.20 Seans ı için gittim %70 i doluydu.Allahtan her bulduk.Bakalım normal 3D ile IMAX in farklari neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ülkede batıgölden başka çevirmen yok mu? hiç altyazı yok nette batıgölün keyfini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu ülkede batıgölden başka çevirmen yok mu? hiç altyazı yok nette batıgölün keyfini bekliyoruz

Hocam alt yazı derken orjinali elinizde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

quote:

Video için Teşekkürler. Bu arada LOTR serisinin extended versiyonunun şöyle bi versiyonu varmı ? () Mesela film dublaj olcak ama extended sahneler altyazı böyle versiyon varsa atarmısınız ?

Benim arşivimde Bluray BD-25(sanırım) olarak serinin extended versiyonu var çift dil seçenekli kesilmiş bölümler altyazılı link atarım istersen ama 80gb felan

At link atda 80gb indirceğimi sanmıyorum daha düşük versiyonu yokmu 5gb falan veya daha az

Bir bakınıyım ama 5gb çok az be hocam Pm ile atarım bulunca.

240p online izleme linki varsa oda olur yeterki dediğim gibi bi versiyon olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video için Teşekkürler. Bu arada LOTR serisinin extended versiyonunun şöyle bi versiyonu varmı ? () Mesela film dublaj olcak ama extended sahneler altyazı böyle versiyon varsa atarmısınız ?

Benim arşivimde Bluray BD-25(sanırım) olarak serinin extended versiyonu var çift dil seçenekli kesilmiş bölümler altyazılı link atarım istersen ama 80gb felan

At link atda 80gb indirceğimi sanmıyorum daha düşük versiyonu yokmu 5gb falan veya daha az

Bir bakınıyım ama 5gb çok az be hocam Pm ile atarım bulunca.

240p online izleme linki varsa oda olur yeterki dediğim gibi bi versiyon olsun

Valla hocam bulamadım ya online işinden hiç anlamam zaten arşivleme takıntım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

şu ülkede batıgölden başka çevirmen yok mu? hiç altyazı yok nette batıgölün keyfini bekliyoruz

düştü ya nete

• quote:

quote:

quote:

düştü ya nete

Görüntü kalitesi ? Sinema çekimi falan mı.

• quote:

quote:

quote:

düştü ya nete

holy ****

• sinemadır kesin, altyazı olsa da izlesem
  • 3d filmin sinema çekimini izliyeceğim demeyin gözünüzü seveyim.
  • Şu fılmı sınema çekimi izleyip zevk alanın ben zevkine.....
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.