Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 yıl 7 ay ne çabuk geçti.
    Son 2 hafta

Soundtrack dinleyebilirsiniz. Ama çok tavsiye etmem filmin etkisi azalabilir birkaç saniye dinleyin bence
    http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/hobbit.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1 gün daha bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Soundtrack dinleyebilirsiniz. Ama çok tavsiye etmem filmin etkisi azalabilir birkaç saniye dinleyin bence
    http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/hobbit.html

"An Ancient Enemy" ye takmış durumdayım...LOTR'da da çok vardı bu tip müzikler ama bu daha da ürpertici olmuş, zannedersem Dol Guldur sahnelerinde kullanılacak!...

• 1080p torrentini sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1080p torrentini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok beklersin daha dersem kızar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1080p torrentini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok beklersin daha dersem kızar mısın?

Fazla beklemeyiz zaten 2-3 ay sonra çıkar.

• Ankamall Imax'te biletler satışa çıkmış beyler yumulun. Yarın gidip ayın 15'ine 2 bilet alıcam. Sırf bunun için 2 hafta sonra tekrar gelicem Ankara'ya...
  • Daha film gösterime girmeden sayfa sayısı 49 olmuş.
  • http://www.mybilet.com/event/12746/hobbit-beklenmedik-yolculuk-imax-3d-the-hobbit-an-unexpected-journey-imax-3d/
    Biletleri buradan alabilirsiniz gençler. İstanbul için daha açılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Ankamall Imax'te biletler satışa çıkmış beyler yumulun. Yarın gidip ayın 15'ine 2 bilet alıcam. Sırf bunun için 2 hafta sonra tekrar gelicem Ankara'ya...

Birkaç gündür arayla kontrol ediyordum, şimdi konuda görünce hemen aldım 2 tane. Haber için sağolasın
  • İstanbul için niye çıkmadı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekor kırcak demedi demeyin
  • İstanbul imax icin neden cikmadi biletler duy sesimi mybilet 10 tane bilet alcam senden eşe dosta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Ankamall Imax'te biletler satışa çıkmış beyler yumulun. Yarın gidip ayın 15'ine 2 bilet alıcam. Sırf bunun için 2 hafta sonra tekrar gelicem Ankara'ya...

Birkaç gündür arayla kontrol ediyordum, şimdi konuda görünce hemen aldım 2 tane. Haber için sağolasın

İnternetten alma şansımız şu an yok sanırım?

• İMAX İSTİNYE PARK SATİSTA !!!!

Ben Cuma 21:00 seansi G sırasindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 1 Aralık 2012; 11:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 seansında düzgün yer kalmadığı için 17.30 dan alabildim. en arka 6 koltuk benim 147 tl cik :)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 3 Aralık 2012; 1:17:45 >
  • İmax a ilk giden hacı kafilesinden görüntü ve 3d hakkında yorumlar bekliyoruz, salondan çıkmadan telefonla yazın mümkünse.
  • Arkadaslar istanbul istinye parktan ımax bilet almak ıstıyorum acaba satısa sunuldumu?Mybiletten almıs bazı arkadaslar ama o sıtede hiç isim olmadı gıdıp direk ıstınye parktan alabilir miyiz?
  • IMAX başlamış normal satışlar ne zaman başayaıcak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadaslar istanbul istinye parktan ımax bilet almak ıstıyorum acaba satısa sunuldumu?Mybiletten almıs bazı arkadaslar ama o sıtede hiç isim olmadı gıdıp direk ıstınye parktan alabilir miyiz?

salonlar dolmak üzere. şimdi çıkarsan ilk gün için kenardan köşeden 1-2 kişilik yer alabilirsin. iyi yerleri ahtapot gibi sarmışlar. :)
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.