Update geldi; Steam :: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl :: Patch 1.0.3 has arrived! https://steamcommunity.com/games/1643320/announcements/detail/4455844537830474966Optimizasyonun baş sorunu memory leak ile ilgili sorunları düzeltmeye çalışıyorlar her update ile yine de sorunun kendisini direkt düzeltemiyorlar. Bunda da memory leak ile ilgili düzenlemeler var(mış) notlara göre. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (117. sayfa)

-
-
19.3gb
-
Klavye mousecu olarak başta anlam verememiştim bu mesaja ama aim assist full yapınca mesafeden kan emici görünmez olsa bile kilitlenince anlam kazandı.
-
Gamepasse geldi mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağlam armor ve artifactlarla anomaliler pek de tehlike teşkil etmiyor ama anomalilerin verdiği hasarlar armorunuza zarar veriyor ve tamir masrafı çıkıyor boşuna.
-
Klavye mouse kullanimindaki lag icin iyilestirmeler yapildigi yaziyor. 24 gb civari boyutu var. Belli ki calisiyorlar. Yilbasina kadar adam olsa keske oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmedi henüz hocam kontrol ettim defalarca ama yok.
-
Doğru nasıl unuttuysam bunu, bende diyorum neden bu taş gibi armor hemen zayıflıyor.
-
Bende 23.1 gb diyor. Steamin yalancısıyım
-
Su bataklik ne igrenc yer psikolojim bozuldu heryerden ses geliyor burda arastirmaya gerekicek yer var mi gorevi yapip cikip gitcem burdan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel artifactler - silahlar var hocam aslında oralarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 3 Aralık 2024; 22:2:51 > -
Oyundayım kapatınca gördüm 19.33 GB yazıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 22:21:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40K'ya kıyıp,psiko kıyafetini alıp gittim ben oraya çok etkilenmedim
Ya bende de varda eve gidemiyrm heryer su bide salinim var saklan diyor heryer bataklik nereye saklanayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki linkten nerde ne var tüm detayıyla görebilirsiniz, çoğu eksikti ama güncellemişler bayağı. Muhtemel spoiler ve keşif keyfinizi kaçıracak detaylı bilgiler içerebilir.
mapgenie.io
STALKER 2 Interactive Map | Map Geniehttps://mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone -
hocam salınım sanırım görev icabı hedefe yaklaşınca başlıyor bende başta çok gerildim o görevde,napıcam nereye gidicem diye,ama haritaya ve etrafınıza dikkatli bakarsanız yol kolay bulunuyor,salınımdan görev hedefinde ki yerde saklanılıyor 👍🏻
Bende 23.1 diyor ama 4 kere indirdi 23.1 gb'tı da
Bi indiriyor bi doğruluyor.
-
-
Bende Dnipro'nun düz versiyonu var, 7.62'yi bulamadım henüz. Ama 5.45 bu seviyeye yakın bir performans vermiyordur. Biraz daha ilerleyeyim, yükseltmeye denk gelmezsem yerine bakar alırım.
-
En sonunda gittim hocam ya batakliga saplandim bide pesimde garip yaratik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X