Şimdi Ara

Borland C++ Builder E-Kitap Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinde olan veya bi adres bilen varsa yardımcı olurmusunuz....

• bende vardı sanırım kitap olması lasım e-kitap değildi ben sana gelince veririm tamam mı.
  • harbi!!?? ulaaa:)) ne iyi arkadaşım war yaf:) saol kanka (bu arada 2 dakka kuralı deli etti beni:@)
  • ama bir şartım var sende bana bir kitap alacaksın anlaşıldımı.Ne kitabı olduğunu ii biliyprsun Java ve ASP hocanın gözüne girmem lasım.Tamam mı arkadaşım.
  • hangi hocanın la??volkanın mı???? zor o biras.......ama ben sana bi ton pdf yollamıştım gidip onnarı bastırsana beşiktaşta felan...güsel onnar bayaa işine yarar boş oturucaana takılrsın
  • benı gıcık etme dediğimi yap sen al kitapları
  • kanka nerden aliim yaaa.senin çalıştıın yer daha yakın beyazıta AAAaaaAAaaAAaa....ben ta leventten nası gidim beyazıta..iş çıkışı uuriyiver bi ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Python mu c# mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FouBoy

ama bir şartım var sende bana bir kitap alacaksın anlaşıldımı.Ne kitabı olduğunu ii biliyprsun Java ve ASP hocanın gözüne girmem lasım.Tamam mı arkadaşım.

Bende ASP ile Java hakkında çok güzel dökümanlar var...

Ama bende karşılık isterim C, Delphi hakkında dökümanlar isterim. ( e-book oke!),
  • BANADA BENDE İSTEREM!!
  • beyler bende aradıınız her türlü e-kitap war da...şu lanet borland c++ builder kitabını bulamadım:) afsin3@gmail.com adresine istediğiniz kitabı söölerseniz ben size yollarım...
  • hani link yok mu yaw?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.