Şimdi Ara

Blur™ (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
75.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Xınput diye bir program var. 4 joystik takılıyken bile 2 tanesini algılıyor sadece. Joysticklerimizi 1 i farklı diğer 3 ü aynı marka . O yüzden midir bilemiyorum. Oyunu 4 kişi oynayabilen birisi varsa nasıl yaptığını anlatsa ya da program dosyasını verebilir mi?

Tamam arkadaşlar sorunum halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomantikPanda -- 3 Temmuz 2011; 13:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroZeN`HeLL

Bende Xınput diye bir program var. 4 joystik takılıyken bile 2 tanesini algılıyor sadece. Joysticklerimizi 1 i farklı diğer 3 ü aynı marka . O yüzden midir bilemiyorum. Oyunu 4 kişi oynayabilen birisi varsa nasıl yaptığını anlatsa ya da program dosyasını verebilir mi?

Tamam arkadaşlar sorunum halloldu.

tıpkısının aynından bendede var ama çözemedim XINPUT de dört gamepadi de görüyor ama oyunda sadece iki kişi splint screen oynayabiliyor çözümü bilen var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 10 Temmuz 2011; 14:58:34 >
  • Blur yeni yükledim güzel farklı oyun Bir sorum Olacaktı yarışların sonunda iki insan işareti var onlara giremiyorum yarışların bir tanesi açılmıyor nasıl açılıyor tüm yarışları bitince ek araba veriyorlar mı şimdiden teşekkürler
  • Çözüm bulundu

Slm arkadaşlar Sİyah ekran ve donma problemi vardı kendi deneyerek buldum Şöyle:

Sırasıyla;

1- patch için orjinal "blur.exe" ve "cache" içindeki "gamedata.pak" orjinal halinde olucak
    2- Patch kur "1.2 vitality patch"
    3- Vitakity 1.2 crack yapıştır.

Artık oyunda takılma yok tek sorun her seferinde oyuna girerken bunu yapmam gerekli :S
  • bu oyun baya güzel di bitirdim ve baya baya gzel split second gibi rezalet olmaz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3vil

bu oyun baya güzel di bitirdim ve baya baya gzel split second gibi rezalet olmaz olsun

Ezdin geçtin güzelim oyunu bi kalemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3vil

bu oyun baya güzel di bitirdim ve baya baya gzel split second gibi rezalet olmaz olsun

Naptın hocam sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknemesis

Çözüm bulundu

Slm arkadaşlar Sİyah ekran ve donma problemi vardı kendi deneyerek buldum Şöyle:

Sırasıyla;

1- patch için orjinal "blur.exe" ve "cache" içindeki "gamedata.pak" orjinal halinde olucak

Artık oyunda takılma yok tek sorun her seferinde oyuna girerken bunu yapmam gerekli :S

arkadasım bende oyun açılırken sorun veeriyo yaptıklarını anlamadım nasıl acabilirim acaba ??
  • quote:

Çözüm bulundu

Sırasıyla;

oyunu donma probleminden dolayı silmiştim yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

Çözüm bulundu

Sırasıyla;

arkadasım bende oyun açılırken sorun veeriyo yaptıklarını anlamadım nasıl acabilirim acaba ??

bu tırnak içindeki isimleri bulabilrisin internetten arkadaşım

öncelikle oyunu kurdun ya crack falan yapmadan
    1. maddeyi uygula yani oyunu yükle olduğu klasöre git yapıştır.

2. madde orjinal dosyları yağıştırdın 1. maddede direk exe ye tıkla kendi yolunu buluyor ve kuruyor.

3. madde de ise artık orjinal patch kuruldu bunun üstüne 1.2 crack yapıştır ve hemen ardından oyuna gir blur.exe ile bu kadar

Diğer arkadaşın donma sorunu bu patch le düzelmiş olucak bendede vardı donma sorunu çözümü 1.2 patch ı kısaca

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjknemesis -- 13 Kasım 2011; 12:11:42 >

• ps3 te oynadım oyunu, süpermiş hakkaten
  • inşallah blur 2 çıkar 1 nci süperdi.
  • en son okuduğumda 2.si çıkmayacak ayrıca oyun pc ye göre bir oyun değil ps3 e nazaran tepkiler oldukça yavaş

ama ps3 te 4kişiyi bulun botları hard a çekin bakın ne oluyor

yarışın son lapı finishe 100 mt kala 7.siniz ve 8.olan botdan yaylım ( barge ) yediğinizde sinirleriniz tavan yapacaktır
  • Vayy panpa süper oyun bu!
  • ben bu oyunu orjinal dvd'sini aldım fakat hala online giremiyorum failed to download content hatası veriyor çözümünü bulamıyorum delircem
  • Oyun güzel fakat nasıld esem bi yavanlık söz konusu.Yada sürüş hissini hiç vermediğinden olabilir ama cerezlik güzel bir oyun.
    SP si pek açmaya bilir ama bu oyunun Mp si güzel olur ne sinir harbi yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyun güzel fakat nasıld esem bi yavanlık söz konusu.Yada sürüş hissini hiç vermediğinden olabilir ama cerezlik güzel bir oyun.
    SP si pek açmaya bilir ama bu oyunun Mp si güzel olur ne sinir harbi yaşarsın

Aynen, arada yiğenle Ps3 de oynuyorum da sarmıyo bi türlü
  • şahane 1 oyun
  • ya ben pcye yukledim joistik takıyorum joistik okumuyo oyun nasıl düzeltilir bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 29 Temmuz 2012; 0:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

quote:

Orijinalden alıntı: venomcarnage

quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

>Yarışlardaki Fan Run olayı nedir? fan Target.ı dolduruyorum ama, Fan Run sürekli sıfırda.

Dostum Fan Run dediği olay tam olarak şudur.Sarı bir işaret var kapı ve adam figürü var.Onun üstünden geç ve sonra kapılar gelecek önüne onlardan geçmen lazım 12 tane kapı olması lazım.En sonuncusu yeşil.Geçip bitireceksin.Varsa takıldığınız yer söyleyebilirim.

3. yarışta Win event 5 with 1 'X5' fon combo dediği nedir?..

kardesim bu sorun beni oyundan soğuttu daha açık anlatabilirsen çok sevinir bide nitro ram falan mı yapmamızı istiyo bizden :(((

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.