Şimdi Ara

c için compiler önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini kullanayım derleyici olarak? kullanımı kolay olsun yeter. daha yeni başladım, acemiyim

• nasıl kullanacağımı da yazarsanız çok makbule geçer.
  • yoq mu önerisi olan?
  • ben microsoft C++ 6.0 proffessional edition ı kullanıom ama onu bana okul verdi nette bulabilirmisin bilmiom bi de dev-cpp compiler die bi olay var onu deneyebilirsin kullanımı da kolay çözersin hemenhttp://www.bloodshed.net/devcpp.html bu limkten download edebilirsin betayı indirme bi altını indir kullanımda bi prob olursa gene sölersin kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

ben microsoft C++ 6.0 proffessional edition ı kullanıom ama onu bana okul verdi nette bulabilirmisin bilmiom bi de dev-cpp compiler die bi olay var onu deneyebilirsin kullanımı da kolay çözersin hemenhttp://www.bloodshed.net/devcpp.html bu limkten download edebilirsin betayı indirme bi altını indir kullanımda bi prob olursa gene sölersin kolay gele

teşekkürler

• başka önerisi olan?
  • PC programlamayı öğrenmek istiyorsan Borlad'ın ftp sitesinde TurboC (sadece DOS için program yazabilirsin) ve Borland C/C++ 4.5 bedava olarak indirilebiliyor diye aklımda kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • visual studio C++ dan C yi kullansan en iisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: i386

PC programlamayı öğrenmek istiyorsan Borlad'ın ftp sitesinde TurboC (sadece DOS için program yazabilirsin) ve Borland C/C++ 4.5 bedava olarak indirilebiliyor diye aklımda kalmış.

Evet bende bu uygulamaları kullanıyorum
  • dev c++ var ücretsizdir buda
    bloodsheed dev c++ diye arat bulursun heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.