Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakkale

bi ss daha yollayım şimdiye kadar çıkabildiğim en yüksek yer, çıkmakta baya zor oldu tırmanma işini zorlaştırmışlar biraz...
     Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

Alıntıları Göster
    Glyph çözümlerini gösteren bir site varsa çok iyi olur arkadaşlar acil lazım. Bazılarını yapamıyorum googledan da bulamadım sadece nerede olduklarını gösteriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Glyph çözümlerini gösteren bir site varsa çok iyi olur arkadaşlar acil lazım. Bazılarını yapamıyorum googledan da bulamadım sadece nerede olduklarını gösteriyorlar

http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28004/assassin_s_creed_2/xbox_360

Buldum kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28004/assassin_s_creed_2/xbox_360

Buldum kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Bugün arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bana Altair figür hediye etti. Çok güzel birşey... Oyunu 2.kez oynamaya başladım ve oyunu oynarken tam karşımda durması ayrı bir heyecan yaratıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bugün arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bana Altair figür hediye etti. Çok güzel birşey... Oyunu 2.kez oynamaya başladım ve oyunu oynarken tam karşımda durması ayrı bir heyecan yaratıyor

Alıntıları Göster
    Güzel hediye.

• quote:

Çok eşkal duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

quote:

Çok eşkal duruyor

Alıntıları Göster
    aduitore capei alabilen var mı tüm tüyleri toplayan? bir de assassin's creedin birincisindeki bayraklar için güzel bi site yapmışlardı hem numaralı olarak gösteriyodu haritada hem de numaranın üzerine gelince o yerden bi ss çıkıyodu altta da aldığın bayraklara tick koyuyodun çok güzel bi site yapmışlar bu tüyler için de böyle bi site bulabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

aduitore capei alabilen var mı tüm tüyleri toplayan? bir de assassin's creedin birincisindeki bayraklar için güzel bi site yapmışlardı hem numaralı olarak gösteriyodu haritada hem de numaranın üzerine gelince o yerden bi ss çıkıyodu altta da aldığın bayraklara tick koyuyodun çok güzel bi site yapmışlar bu tüyler için de böyle bi site bulabilen var mı?

http://guides.ign.com/guides/14302493/page_59.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Alıntıları Göster
    Oyunu 1000liyorum birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

"apple of eden" kontrol etmek ten çok den çok sanırım insalara hayal gördürebilen bazı olayları gerçekmiş gibi gösterebilene bir şey olarak geçiyor oyunda , ezio nun son dövüşte yaptıı şey mesela

İşte zaten bu şekilde de kontrol altına alıyorlar. Örneğin dinleri yaratıyorlar apple of eden sayesinde.

evet üstte değinmiştim o konuya da özellikle sondaki kadın ın konuşmaları arasında yer alıyormuş bu detaylar

Alıntıları Göster
    Auditore cape archievementını alamıyorum neden böyle oldu her şehirde giydim fast travel yapıp :S

• quote:

Auditore cape archievementını alamıyorum neden böyle oldu her şehirde giydim fast travel yapıp :S

Alıntıları Göster
    Alplerde de giymek lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Ocak 2010; 14:33:42 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bu oyun pcye ne zaman çıkacak bilen var mı ?

• quote:

Alıntıları Göster
    bu oyunda enerjiyi nasıl genisletiyoruz resimlere bakıyorum herkeste cok genis nerdeyse ekranın sonuna gelecek

para cok 32.150 varrrr hep silah aldim armor smoke bicak..

• quote:

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

bu oyunda enerjiyi nasıl genisletiyoruz resimlere bakıyorum herkeste cok genis nerdeyse ekranın sonuna gelecek

para cok 32.150 varrrr hep silah aldim armor smoke bicak..

Alıntıları Göster
    codexleri leonardoya götür, 4 tane de bir yada -2 de olabilir- enerji barın bir kare artıyor.
    Ayrıca farklı zırhlar da enerji barını genişletiyor. Fakat zırhlar eskidikçe verdikleri ekstra barlar tekrar azalıyor.
    Onlarıda tamir ettirerek halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

codexleri leonardoya götür, 4 tane de bir yada -2 de olabilir- enerji barın bir kare artıyor.
    Ayrıca farklı zırhlar da enerji barını genişletiyor. Fakat zırhlar eskidikçe verdikleri ekstra barlar tekrar azalıyor.
    Onlarıda tamir ettirerek halledebilirsin.

Alıntıları Göster
    evet zırhları geliştir ve tamir ettir devamlı , ayrıca sağlık paketi almak için taşıdığın keseseyide upgrade et 15 tane falan taşıayabiliyosun canın azaldımı basarsın canı zaten sorun olmuyo böylelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Ocak 2010; 15:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

2010'un ilk çeyreğinde

kaynak:
    http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=result;title;3
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxBomb3rMaNxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

2010'un ilk çeyreğinde

kaynak:
    http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=result;title;3

Alıntıları Göster
    Pc üvey ewlat muamelesi görmeye dewam ediyor...

• quote:

Ne alaka bence dx10dan dolayı ertelemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: at_anger

quote:

çok çok teşekkürler

• quote:

quote:

dx11 olmasın
  • quote:

quote:

quote:

dx11 olmasın

Evet dx 11. Ne oldu bozdun mu şimdi beni hey Allahım ya

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.