Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
350.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

arkadaşlar birazdan online olucam herkesi beklerim.

Alıntıları Göster
    bu arada 52 lvl oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

bu arada 52 lvl oldum

Alıntıları Göster
    saglam silahlrin vardir o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zep

hocam benim psn yi yanlış yazmışın zep_ksk olacak,level 50 di galiba hafta içi akşam 7 den 11 e kadar müsaitim oynamak için

Alıntıları Göster
    SOCOM oyunu ile birlikte headset siparişi vermiş bulanmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

online oyunlar için 4mb bağlantısı olan bir arkadaşın olması iyi olurdu, host olması için. çok kalabalık olduğumuzda kendi aramızda yaptığımız oyunlarda bile 2mb aşağısını kaldırmıyor...

aynen öyle bu gidişle paraya kıyıp o işi ben yapıcam galiba
    birde sen listede yoksun taylan arkadaştan rica ediyorum şu listeyi tekrar bi güncelliyi versin psn adresleriyle gerçek isimleri ezberlememde çok faydası oluyor.

tabloda sadece kayıt yaptıranların ismi var nuri, ilk mesajdaki liste doğrultusunda eklesinler her daim güncelleme benden

bence de tablo gayet ii oldu en azından nedir ne diildir die görebiliyoruz oyundaşlarımızı...

bu arada ranking tablosu da süper olmuş bana da böle bişi lazımdı zaten...

şimdiden hazırlık yapayım bari, 1. 55. level ı bitirdikten sonra sanırım bir soru soruluyormuş bu soru ne tam olarak ve ne cevap vermek gerekiyor ?? (sanırım cevaplardan biri rütbeyi sıfırlıyor diğeri devam ettiriyor...)

@sipru81, evde uyuyan oluyor genelde o saatlerde ben de çok kısık sesle konuşmak durumunda kalıyorum o yüzden, kısıklık bu yüzdendir ancak seste parazit ya da duymama / anlaşılmama gibi bir durum varsa, onu halledeyim hemen

kontrol konusunda cidden paylaştıkça artan tad hesabı oynadıkça daha ii oluyor insan... ben kendimi halen KZ2 nin hantallığından çıkartamadım eskiden head shot larım çok iyiyken şimdi nedense nişan bile alamıyorum az sola kaydırıyorum uçuyor resmen...

bahti, kulaklık lazım abi ben sana hep dedim bak bağlantıda da bir şey olmadı işte herkes güzel bir şekilde oynayabiliyor...

battlefield konusunda, ben de gaza gelip geçen gün aldım shopto dan indirim wardı 15 pound a, oyun (ilkini deli oynardık ark larla net cafelerde lan üzerinden) ne bileyim COD4 kadar hızlı gelmedi yeniden doğmak bile işkence her seferinde tıkla babam tıkla... bence COD4 bu açıdan basitlik ve rahatlık gibi bir çok mükemmel özelliği barındırıyor bünyesinde... TIPKI COUNTER STRIKE 1.6 gibi... asıl efsane cs işte...

tablo ile ilgili, yarın öğlene hazır olur güncelleme...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

şimdiden hazırlık yapayım bari, 1. 55. level ı bitirdikten sonra sanırım bir soru soruluyormuş bu soru ne tam olarak ve ne cevap vermek gerekiyor ?? (sanırım cevaplardan biri rütbeyi sıfırlıyor diğeri devam ettiriyor...)

Barracks 'da en altta prestige mode var ona tıklıyosun sonra emin misin filan 2-3 kere soruyo ok diyosun işlem tamam..
    bi anda bütün emekler boşa gidiyo herşey sıfırdan

• quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

Barracks 'da en altta prestige mode var ona tıklıyosun sonra emin misin filan 2-3 kere soruyo ok diyosun işlem tamam..
    bi anda bütün emekler boşa gidiyo herşey sıfırdan

Alıntıları Göster
    RENZO iyi canlandırdık konuyu.
    Ben sana geçen ay demedimmi tutar diye

isim=kürşat tuncer
    yaş =24
    cinsiyet=erkek :D
    meslek=teknolojik satış elemanı :p
    kültür=işletme 2.sınıf terk :ppp
    ulaşım=kursat_tuncer@hotmail.com
    küçükyalı/İST

oyun=pal game of the year edition
    level=24(vakit bulamıyorum ki )
    favori silah=heavy machine gun(kanas galiba)
    psn=KURT_85
    bağlantı=1mbit(benden bi host olmaz)
    her gece 22:30 sonrası müsait oluyorum

RENZO biz ne zaman yapacaz prestij?
    Ben 3. prestije gelince bırakırım çok hoşuma gidiyor amblemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Mart 2009; 23:31:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

RENZO iyi canlandırdık konuyu.
    Ben sana geçen ay demedimmi tutar diye

isim=kürşat tuncer
    yaş =24
    cinsiyet=erkek :D
    meslek=teknolojik satış elemanı :p
    kültür=işletme 2.sınıf terk :ppp
    ulaşım=kursat_tuncer@hotmail.com
    küçükyalı/İST

oyun=pal game of the year edition
    level=24(vakit bulamıyorum ki )
    favori silah=heavy machine gun(kanas galiba)
    psn=KURT_85
    bağlantı=1mbit(benden bi host olmaz)
    her gece 22:30 sonrası müsait oluyorum

RENZO biz ne zaman yapacaz prestij?
    Ben 3. prestije gelince bırakırım çok hoşuma gidiyor amblemi

Alıntıları Göster
    haha ewet yau onun amblemi süper "monsters" filmindeki abidik gubidik elemana benzio :D

walla abi prestij olayına girişimiz yakındır hatta zamanıdır :D

az önce de süper maçlar oluyordu baya da puan topladık yabancılarla yaptığımız maçlarda ama nedense inanılmaz düşük seviyede net hızı vardı adamlara 100 mermi sıkıosun ölmüolardı neyse ki bitti de başka haritada az biraz kendine geldi olay...

konu cidden iyi canlandı bu arada

• quote:

haha ewet yau onun amblemi süper "monsters" filmindeki abidik gubidik elemana benzio :D

walla abi prestij olayına girişimiz yakındır hatta zamanıdır :D

az önce de süper maçlar oluyordu baya da puan topladık yabancılarla yaptığımız maçlarda ama nedense inanılmaz düşük seviyede net hızı vardı adamlara 100 mermi sıkıosun ölmüolardı neyse ki bitti de başka haritada az biraz kendine geldi olay...

konu cidden iyi canlandı bu arada

Alıntıları Göster
    güncelle beni mr. spock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Mart 2009; 23:47:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

güncelle beni mr. spock

Alıntıları Göster
    liste ofiste abi, sabaha olmuş bil
  • quote:

liste ofiste abi, sabaha olmuş bil

Alıntıları Göster
    arkadaşlar içerdeki uydu arızalanmış bazı kanallar göstermiyodu o yüzden bu gece gelemedim
    bir dahaki sefere inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

arkadaşlar içerdeki uydu arızalanmış bazı kanallar göstermiyodu o yüzden bu gece gelemedim
    bir dahaki sefere inşallah

Alıntıları Göster
    her geçen gün daha bi gelişiyorum
    yanlız taylan usta akşam çok erken çıktın

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

her geçen gün daha bi gelişiyorum
    yanlız taylan usta akşam çok erken çıktın

Alıntıları Göster
    abi sorma hem dilekçem vardı yazmam gereken, hem de gözümden uyku akıyordu o kadar koşturdum ki dün...

bu arada tabloyu güncelledim her geçen gün daha da şekil oluyor bana kalırsa bilgilerin de gelmesiyle...

baya baya güzel bir grup olduk yau

• quote:

abi sorma hem dilekçem vardı yazmam gereken, hem de gözümden uyku akıyordu o kadar koşturdum ki dün...

bu arada tabloyu güncelledim her geçen gün daha da şekil oluyor bana kalırsa bilgilerin de gelmesiyle...

baya baya güzel bir grup olduk yau

Alıntıları Göster
    evt taylan aramızdan erken ayruldın dün bu akşam görüşürüz.
    C-TRanger arkadaşımın tavsiyesiyle team tactical oynadık arkadaşlar eğer 3 kişiyseniz en güzel mod diyebilirim hem kargaşa yok hemde süper xp veriyor çok zevk aldım ve oyun şeklini sistem kendi ayrlıyor süpriz yani
    level: 2 x 32

• quote:

C-TRanger arkadaşımın tavsiyesiyle team tactical oynadık arkadaşlar eğer 3 kişiyseniz en güzel mod diyebilirim hem kargaşa yok hemde süper xp veriyor çok zevk aldım ve oyun şeklini sistem kendi ayrlıyor süpriz yani

Alıntıları Göster
    Beyler bikaç gündür proje kasmaktaydım hiç gelemedim Bu akşam geliyorum headsetle

İsim : Seçkin ULUĞ

Meslek : Öğrenci

Yer : İstanbul

İletişim :seckin_ulug@hotmail.com (msn)

Psn : BOUN_MaXWeLL

Bağlantı hızı : 1mbit

favori silahlar : ak,mp5 ve p90 silenced + tüm sniperlar

Görüşürüz..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

valla ben sadece "team deathmatch" "searh and destroy" teketek kapıştığımız yer ve "headquarters" oynadım diğer hiçbir modu bilmiyorum..

baya da merak ettim şimdi bu neymiş die... denemek lazım walla her bir şeyi

• quote:

quote:

valla ben sadece "team deathmatch" "searh and destroy" teketek kapıştığımız yer ve "headquarters" oynadım diğer hiçbir modu bilmiyorum..

baya da merak ettim şimdi bu neymiş die... denemek lazım walla her bir şeyi

Alıntıları Göster
    Nuri dün beni davet ettiğin hiçbir oyuna katılamadım sürekli server hatası verdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zep

hocam benim psn yi yanlış yazmışın zep_ksk olacak,level 50 di galiba hafta içi akşam 7 den 11 e kadar müsaitim oynamak için

Alıntıları Göster
    PSN : Hendrixex
    COD : 4 & 5
    LVL : 49
    H.SET:Yok
    YER :İZMİR

Akşamları bazen ama haftasonları oynuyorum genelde. Eklerseniz oynarız zevklide olur pek tr'dan arkadaşım yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirarca

Nuri dün beni davet ettiğin hiçbir oyuna katılamadım sürekli server hatası verdi ?

Alıntıları Göster
    Team Tactical güzeldir arkadaşlar. Siz maksimum 3 kişi, rakip maksimum 3 kişi olur. Hem bağlantı iyi olur (genelde), hem kişi az olduğu için strateji önemlidir. Sistem 5 farklı oyundan birini rastgele seçer: Team Deathmatch, Search & Destroy, Domination (bayrak ele geçirme), Headquarters (bölge ele geçirme) ve Sabotage...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Team Tactical güzeldir arkadaşlar. Siz maksimum 3 kişi, rakip maksimum 3 kişi olur. Hem bağlantı iyi olur (genelde), hem kişi az olduğu için strateji önemlidir. Sistem 5 farklı oyundan birini rastgele seçer: Team Deathmatch, Search & Destroy, Domination (bayrak ele geçirme), Headquarters (bölge ele geçirme) ve Sabotage...

Alıntıları Göster
    süpermiş walla hiç denemek nasip olmadı ama merak ettim baya...

akşama bi deneyelim o zaman

• quote:

Alıntıları Göster
    akşama oynayalım kaçta gelirsiniz oyuna ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    İSİM: İLKAY .. YAS 27..MESLEK .GÜVENLİK HIZ.1 LEVEL :39 SEHİR.İZMİR HS.SUAN YOK...OYUN.1 ..UYGUN ZAMAN SIK SIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mart 2009; 15:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.