Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BUGUN OYUNU ALDIM WE 20 LWL IM :) HEADSET IM DE WAR NE ZMAN CAGIRIRSANIZ GELIRIM OYUNA
  • Abi videodaki müziğin adı nedir çok güzelmiş
  • video süper taylanım senın eserınmı bu cıdden cok hos olmus ..
  • eser benim söz beste ve güfte papa reach - last resort' un :)

beyler bu arada youtube un ana sayfasından da videoyu izleyip altına yorum yazarsanız daha çok izlenme imkanına sahip olur bu yüzden youtube a üye olup yorum yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 4 Haziran 2010; 0:12:14 >
  • günaydın arkadaşlar,

yau her iki yerde de işler kesat anlamadım kimse neden bir şeyler yazmıyor...

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=429302512497&ref=mf

facebook daki sayfamıza yüksek çözünürlüklü haliyle yükledim videoyu, oraya hem üye olun hem de videoyu herkesle paylaşın bir zahmet :D
  • ivedi bir şekilde yapılmıştır kardeş

saygılarımla
  • aynen o şekil.

dün hiç tadım yoktu o yüzden oyundan pek zevk almadım bu akşam bomba gibi olucam herkesi beklerim.
  • benim aslında dün baya havam vardı da, ilerlemiş yaşımda gecenin 12.00 sinde HQ oynayınca beynim ve gözüm döndüğünden tadım kalmadı hay lanet sınra öğrendik ki nuri silah açıyormuş

abi yeminlen gözüm kaldırmıyor artık HQ yu yau dört bir yandan gelen adamlar ambale ediyor beni bariz :D

ama maden haritası iyiydi ha, tam ortadaki vinç in altında çıkıyordu ya objective, harbi çetin geçti o bölüm :D

video konusunda tam gaz yola devam

• Abi aldım oyunu sizle takılmak isterim Mustang1907 eklersen sevirinirm.

Edit : İmzanda psn olsaydı ekleyecektim
  • hayırlı olsun güle güle oyna...

kardeş ilk sayfadaki 1. mesaja bir bak
  • Tamam :)
  • Up bu konu yukarda kalsın
  • Merhaba arkadaşlar Maç yapmak isteyen takım varmı diye sormak istiyorum.
    Sadece Hardcore:SD
    PM atınız yada Psn ekleyiniz .

/ Rexosts /
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMartin

Up bu konu yukarda kalsın

Hosgeldin aramıza en kısa zamanda oyunlarda yer bulursun kendine dostum

Bencede yukarda kalmalı
  • günaydın arkadaslar ...
  • Günaydın hepinize :) Dün TURK clanından birine rastladım hakan gerisini hatırlamıyorum adının selam yolladım hemen :) Dün biraz alışma aşaması gibi geçti benim için,çok öldüm,haritaları ezberlemekle uğraştım,ve adamlar hızlı oynuyor ben biraz ağır kaldım ama şöyle böyle öğrendim oyunu.1-2 ay daha uğraşırsam sizin kadar olmasada mücadele edecek bir seviyeye gelirim heralde
  • herkese günaydın,

bize ulaşmana sevindim daha yeni olduğun için yavaş yavaş hızlanırsın merak etme

video yu yaymaya devam
  • Ya oyunda adamın biri nereye vursa birini öldürüyor arkadaş anladık hile olduğunu :) Herkes küfür ediyor adama.Ama öyle böyle değil ya adam yere sıkıyo adam öldürüyo :)
  • şu hile olayını anlamıyorum nasıl olabilir aklım almıyor
  • Biraz araştırdım abi aimbot diye bir program galiba youtube'da var biraz bakarsan ne şerefsiz bir program olduğunu anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.