kardesım otelde ınternet var,lcd tv var eee ps3 ve oyunuda yanımda getırdım ama gel gorkı otelde 4 takım var ortalama 50 kısı aynı anda nete gırıyor dogal olarak bende oyuna gırdıgımde baglantı hep kırmızıda oynanmıyor.ancak saat 1 den sonra rahatlıyor o zamanda ayakta kalamıyorsun malum kamp gunde cıft ıdman bayılıyorsun ıkı saat eksık uyusan
quote:
Orijinalden alıntı: xavi06
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
vay hakanım, ne oldu otelin netini kırdın mı :)
kardesım otelde ınternet var,lcd tv var eee ps3 ve oyunuda yanımda getırdım ama gel gorkı otelde 4 takım var ortalama 50 kısı aynı anda nete gırıyor dogal olarak bende oyuna gırdıgımde baglantı hep kırmızıda oynanmıyor.ancak saat 1 den sonra rahatlıyor o zamanda ayakta kalamıyorsun malum kamp gunde cıft ıdman bayılıyorsun ıkı saat eksık uyusan
Alıntıları Göster
haha doğrudur valla aman uykunu ihmal etme...
takımda anlayanlar war mı bari yoksa tek tabanca mısın ??
beyler az biraz ilgi gösterin yau sayfaya ayıp ediosunuz haaa :D
quote:
kardesım ayrıldıgım takımda 4 arkadasıma oyunu aldırıp onlıne suruklemıstım bu takımda henuz yenıyım ama ps3 meraklıları varmıs genelde futbol meraklıları..onlarıda bır an evvel mw2 onlıne ıle tanıstırmam lazım hele bı memlekete gıdelım kamptan
quote:
quote:
kardesım ayrıldıgım takımda 4 arkadasıma oyunu aldırıp onlıne suruklemıstım bu takımda henuz yenıyım ama ps3 meraklıları varmıs genelde futbol meraklıları..onlarıda bır an evvel mw2 onlıne ıle tanıstırmam lazım hele bı memlekete gıdelım kamptan
Alıntıları Göster
Taylan banner bitirdi beni link ekleyelim ona bide
quote:
Orijinalden alıntı: tekseker
Taylan banner bitirdi beni link ekleyelim ona bide
Alıntıları Göster
haha amaç o zaten ahmetim :D
amacına ulaştıysa ne mutlu bana :)
sabah günaydın mesajını bekliyorum kırılırım bak :)
quote:
haha amaç o zaten ahmetim :D
amacına ulaştıysa ne mutlu bana :)
sabah günaydın mesajını bekliyorum kırılırım bak :)
Alıntıları Göster
Günaydın arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Günaydın arkadaşlar
Alıntıları Göster
günaydın kardeş nabersin ?
quote:
günaydın kardeş nabersin ?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar herkese günaydın, Hayırlı bir cuma günü olur inşallah herkes için. Ya dün akşam nostalji yapım dedim,COD4 oynadım,ne özlemişim yahu, laf aramızda dağıttım ortalığı bu akşam da kısmet olursa gene COD4 deyim isteyen varsa gelsin arkadaşlar
saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal
Arkadaşlar herkese günaydın, Hayırlı bir cuma günü olur inşallah herkes için. Ya dün akşam nostalji yapım dedim,COD4 oynadım,ne özlemişim yahu, laf aramızda dağıttım ortalığı bu akşam da kısmet olursa gene COD4 deyim isteyen varsa gelsin arkadaşlar
saygılarımla
Alıntıları Göster
günaydın arkadaşlar ,hayırlı cumalar;
harun abi cod 4 te oynayan var mı kalabalık mı eskisi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: zep
günaydın arkadaşlar ,hayırlı cumalar;
harun abi cod 4 te oynayan var mı kalabalık mı eskisi gibi
Alıntıları Göster
valla hüseyin eski yoğunluk yok gibime geldi,biraz bekliyorsun loby doldurmak için,ama gerçekten özlemişim yahu,MW2 den sonra bir başka geldi bana
saygılarımla
quote:
valla hüseyin eski yoğunluk yok gibime geldi,biraz bekliyorsun loby doldurmak için,ama gerçekten özlemişim yahu,MW2 den sonra bir başka geldi bana
saygılarımla
Alıntıları Göster
Harun abi sonunda ameliyat günü 08/01/2010 saat 14:00 da sanırım 3-5 gün gelemeyeceğim görüşmek üzere inceden yol alayım hastaneye doğru
quote:
Orijinalden alıntı: tonimotto
Harun abi sonunda ameliyat günü 08/01/2010 saat 14:00 da sanırım 3-5 gün gelemeyeceğim görüşmek üzere inceden yol alayım hastaneye doğru
Kardeş şimdiden geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum sana, merak etme hayırlısı ile olur çıkarsın,bir an önce de iyileşirsin inşallah
saygılarımla
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tonimotto
Kardeş şimdiden geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum sana, merak etme hayırlısı ile olur çıkarsın,bir an önce de iyileşirsin inşallah
saygılarımla
Alıntıları Göster
selamlar...
ahmet hayırdır yau benim haberim yok nedir bu ameliyat ??
harun abi yakışanı yapmışsın, ben de carbine i kullanmayı inanılmaz özledim...
pazar akşamı cod 4 geçeyim ben de halen oynuyor olursan :)
quote:
selamlar...
kardeş gel beklerim bu ara nedense bir bıkkınlık var bende,çözümü cod4 de buldum
saygılarımla
quote:
quote:
selamlar...
kardeş gel beklerim bu ara nedense bir bıkkınlık var bende,çözümü cod4 de buldum
saygılarımla
Alıntıları Göster
carbinle geliyorum
quote:
carbinle geliyorum
Alıntıları Göster
bu ne anlama gelıyor yanı mw2 den ıstedıgınızı alamıyor musunuz beylerr?
bende satmamıs olsaydım bı mazi yapmak ısterdım ama ıyıce alışıp adam öldürüyorken oyundan sogumaya gerenk yok
quote:
carbinle geliyorum
GEL GEL, NEYLE GELİRSEN GEL, G36C İLE BEKLİYOR OLACAM SENİ
saygılarımla
quote:
bu ne anlama gelıyor yanı mw2 den ıstedıgınızı alamıyor musunuz beylerr?
bende satmamıs olsaydım bı mazi yapmak ısterdım ama ıyıce alışıp adam öldürüyorken oyundan sogumaya gerenk yok
Kardeş öyle değil aslında, ben de bu ara bir bıkkınlık oldu hernedense bende maziye bir bakım dedim,özlemişim yahu bir de benim cod4 deki rütbem düşüktü,bu vesileyle onu da çıkartım dedim. yoksa tabiki mw2 forewer kardeş
saygılarımla
quote:
saygılarımla
vala abı bende actım gecen gün ole bi mw 2 dekı o aksıyona alısmısız ya bı durgunluk geldı bana zaten bende prestıj atmalıstım cod 4 te suan katiyen kendımı onun ıcın kasamam dogrusu..
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
quote:
saygılarımla
vala abı bende actım gecen gün ole bi mw 2 dekı o aksıyona alısmısız ya bı durgunluk geldı bana zaten bende prestıj atmalıstım cod 4 te suan katiyen kendımı onun ıcın kasamam dogrusu..
Alıntıları Göster
oooo yeeeeee TONİ is back dakika itibarı ile eve gelmiş bulunuyorum operasyon başarılı hemşireler başarılı yemekler süperdi izgara tavuk verdiler şaka gibi.Taylanım kıl dönmesi vardıya duktur felç etti o kılları inşallah bir daha dönmez bu arada turnuvada senle eşleşmişiz taylanim seni yattığım yerden pataklıcam LONDON FC ni :D görüşmek üzere ben yatak LCD VE PS3 3Lüsünü bir hizaya koyayım akşama yan yatıp oynarım