Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 gündür oynuyorum oyunu grafiklerin kötü olması dışında her şey güzel
    ama kabak gibi avlanma olayını çözemedim bir köşede durup bekleyeyim diyorum adam beni nokta kadar görebileceği mesafede avlıyor. Genelde nasıl takip ediyorsunuz oyunu ? Haritadan koşanları izlemek bir çözüm olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

ben 2 gündür oynuyorum oyunu grafiklerin kötü olması dışında her şey güzel
    ama kabak gibi avlanma olayını çözemedim bir köşede durup bekleyeyim diyorum adam beni nokta kadar görebileceği mesafede avlıyor. Genelde nasıl takip ediyorsunuz oyunu ? Haritadan koşanları izlemek bir çözüm olabilir mi ?

Kardeş,
    Bu oyunun haritaları diğerine kıyasla büyük.Bu da sotecilere gün doğduruyor anlamına geliyor.Bir kısım oyuncular alıyorlar eline termal görüşlü bir sniper silahı ve yatıyorlar güzel bir köşeye,bizim gibi ortada koşturanları avliyorlar
    Yapabiliyorsan sen de aynını yapacan yada herşeyi göze alıp koşturacan benim gibi

saygılarımla

• burda benim sizlere karsiyim gibi bir durum ortaya cikti sanirim ben meraktan sordum klan iyi gelismis karsi fikirli biri cikinca hemen herkes saldiriyor:) kimse yanlis anlamasin beni
    ha ole insanlar varki 55 level a bakmadancatir cutur tabanca ile bile indirirbuda oyunu sabahtan aksama kadar oynayan biri ile is sonrasi iki uc sise bira acip stres atan arasinda degisiklik gosyerir :) ha her sekilde de keyicfaliyorum valla ben
    psn nim yazili eklerseniz hersekilde oyundu felandi filandi takiliriz
  • oyunda o kadar saçma olay var ki...

milletin ortada dolaşmamasının tek sebebi, killstrike yapıp bir sonraki tura ölmeden geçmek ve 2., 3. ü killstrike ı açabilmek... sonunda da nuke atabilmek... her genç kızın rüyası singer dikiş makinesi, her mw2 oyuncusunun da hayali nuke atabilmek oyunda

başından beri bizimle olsaydın kuralları anlardın dan kastim de bu işte... o kuralların hepsinin bir sebebi var bir yaşanmışlığı var... askerde aaa ne salak kuralmış dediğin şeylerin muhakkak yaşanmış bazı şeyler akabinde konulduğu gibi...

arkadaşlar zaten gerekli açıklamayı yapmış, bizim klanımız sadece cod4 ve mw2 için değil tüm oyunlar için, ben seninle cod oynarken zevk alıyorsam neden başka oyun oynamayayım ki... psn de online olur olmaz chat room a giriyorum, milletle aynı oyunu oynamasak bile muhabbetin içinde olmak süper eğlenceli oluyor...

günde 1 mesaj olayı eskiden günde 10 mesajdı gelen tepkiler üzerine 1 e indirdim, gün içersinde muhabbet etmenin nesi kötü anlamıyorum ne güzel millet birbirinden haberdar oluyor işte... ayrıca foruma sabah günaydın mesajı atsan bile doluyor işte hakkın ne güzel :)

küfür olayı, gerek klan maçlarında gerekse kendi aramızda oynarken dikkat ettiğimiz en önemli kural... kimse küfür etmeyecek bu kadar basit... birbirine karşı saygısızlık yapan olursa, anında dışlanır, bu tarz şeylere hiç gerek yok... bu hem karşımızdaki adamın küfürü, hem de klanımızdan birinin küfürü halinde geçerlidir, zaten küfür edenlerle de oynamıyoruz...

klanımıza tabii ki herkes girebilir, zaten girdikten sonra orda yazan kurallar, kural değil yaşam oluyor...

kurallar neden var dersen, zira kuralsızlığa gerek yok...

• HÖÖÖ HÖÖYYYTTTTTT noluyoo burdaa

şimdi kuralları soran arkadaşlara tüm samimiyetimle şunları söyliyebilirim.

1. klan olarak bizim siviyemize gelmiş başka klanlar aralarına kolay kolay kimseyi almazlar bazıları hiç almaz. ama biz herkese açık bir klanız buda türke olan sevgimizden ileri geliyor.

2. kuralları koymak ZORUNDA kaldık. bi ara 70 küsür kişiydik ve bunların çoğu KLAN kavramını anlıyamayan yada yaşayamayanlardan oluşuyordu. anlayanları bırakıp diğerlerini çıkardık mecburen fakat artık kendimize ait bir sitemiz var. klana değilde aramıza katılmak isteyen(TuRk klan olayı dışında) herkese açık hatta isteyen kendi klanını arkadaş topluluğunu bile kurabilir.

3. yeni olan arkadaşlar ben klan kaptanıyım ve bir klan maçı organize ettiğimde bu işi ciddiye alırım. ve karşımdaki klan üyelerininde böyle olmasını isterim sebebi ise maçta mahcup hatta madara olmamaktır. TuRk klanı olarak.

şimdi yeterli klan üyemiz var, sitemiz var, şan şöhret para var, kurallar niye olmasın oda var. bizde bi kendini bilmezler eksik oda olmıyıversin.

sevgili arkadaşlar bizim olayımızı sadece oyun oynamak diye basite indirgerseniz zaten baştan anlaşamayız. bu platformda biryere ait olmak isterseniz övünmek gibi olmasın ama en doğru adreslerden biri TuRk klanıdır. ANLAYANA.

• yahu oyunu alalı 10 gün oldu(heralde) sizlerle aynı oyunda oynamak nasip olmadı..
    inş bu haftasonu oynarız..
  • selam mıllet

fotola cidden cok iyi cıkmıs

2 tanemı var foto
  • kursat kardesdım sımdı yazmıssın psn den gorusz dıye sen nezaman teslım oluyorsun bugunmu cıkıyorsun..
  • kürşat bugün akşam 23.00 sularında otobüse binecekti sanırım en son öyle konuşmuştuk...
  • İlkay@
    Selam kardeşim
    23:00 da kalkıyor otobüs

Taylan@
    Sabah hallettinmi o işi ?
    not: sistem hala aynı (test ettim) kişi sınırı da yok zaman sınırı da

Hakan@
    Saçları keseli oldu bayağı ama, kendim kesmiştim, askerlik işini seneye olur diye düşünüyordum

TuRk KLANI HAKKINIZI HELAL EDİN
    HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN

• kardeşim, hallettim sabah işi saolasın

sabah 7 sularında kalktım bir baktım ahmet halen online nuke peşinde :D

HELAL OLSUN KARDEŞİM BENİM

SAĞLICAKLA GİT SAĞLICAKLA GEL...

SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER...

gelişmelerden bizi haberdar etmeyi sakın ola unutma...
  • KÜRŞAT
    BAHTİ
    ONUR

HELAL OLSUN ARKADAŞLAR
    Kardeşlerim hepiniz güle güle gidin ,güle güle gelin inşallah,
    Hep söylediğimiz gibi sayılı gün çabuk geçer,önemli olan aslında o günlerin sıkıntılı değil de rahat geçmesidir,
    inşallah gittiğiniz yerlerde rahat edersiniz.

HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

İlkay@
    Selam kardeşim
    23:00 da kalkıyor otobüs

Taylan@
    Sabah hallettinmi o işi ?
    not: sistem hala aynı (test ettim) kişi sınırı da yok zaman sınırı da

Hakan@
    Saçları keseli oldu bayağı ama, kendim kesmiştim, askerlik işini seneye olur diye düşünüyordum

TuRk KLANI HAKKINIZI HELAL EDİN
    HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN

varsa helal olsun benden yana şimdiden hayırlı teskereler kardeşim.

• askere gidicek arkadaşları tanımıyorum ama HAYIRLI TESKERELER diliyorum..
    ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
  • Askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.
  • Abilerim çoktan yola çıkmışlardır sanırım ama ben de buradan hepsine hayırlı tezkereler diliyorum.
  • herkese günaydın,

ilk giden kürşat oldu,

dün 23.00 de otobüse binecek, bugün de teslim olacaktı,

akşam saatlerinde konuştum gayet iyiydi sesi

bahtiyar cumartesi teslim olacak, onur ise, 12 sinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese günaydın,

ilk giden kürşat oldu,

dün 23.00 de otobüse binecek, bugün de teslim olacaktı,

akşam saatlerinde konuştum gayet iyiydi sesi

bahtiyar cumartesi teslim olacak, onur ise, 12 sinde...

gunaydın arkadaslar

kardeslerımıze hayırlı teskereler ozluyecegız onları

sagsalim gidip gelecekler ins..
  • Sağ salim gidip gelin kardeşlerim hakkımız varsa sonuna kadar helal olsun :)
  • Helal olsun arkadaslar hayırlısı ıle gıdıp hayırlısı ıle gelın ınsallah..

bu arada bunlar nerelerde yapacaklar askerlıklerının ılk bolumunu kımse bırsye soylemıyor?
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.