Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (13 Mobil) - 6 Masaüstü13 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rövanş maçı yapılsın.
    Fakat bu maçta ben ve bahti mutlaka oynayalım.

Bir atımlık barutumuz kalmış kardeşimle zaten, onu da size sıkalım
  • oyun dün elime ulaştı.
    grafikler COD 4 ün ötesine geçememiş yazık
    atmosfer ve savaş hissi üst düzeyde
    ama COD4 ten daha dengesiz abartılı bir oyun Nuke diye bir gereksizlik var hava desteği aşmış durumda hava desteği çağıran kişi 10 kişiyi öldürmeden inmiyor :) steady aim di sanırım fazlası ile adaletsiz adam havaya doğru nişan alıyor ama vuruyor :) Ex Steady Aim var sanırım.
    İyi oyun ama kesinlikle ve kesinlikle Battlefield kadar dengeli ve savaş hissi yüksek bir oyun değil sakın COD fanları kızmasın ama öyle
  • Bu akşam toplanılıyor mu MW2'de? Bir türlü denk gelemedim de.
  • Arkadaşlar,
    Soğuk ve kasvetli bir sonbahar akşamında,Vatan borcu namus borcudur diyen kardeşlerimizi onurlu görevlerine uğurlamak için buluştuk biz Kadıköy'de.
    TAYLAN - BAHTİ - KURŞAT - EMRE VE BEN
    Amaç ne yemek ne içmekti amacımız dostuluğumuzu pekiştirmekti.Vatan borcunu ödemeye giden değerli kardeşlerimiz;Bahti - Kurşat ve Onur'u en samimi dileklerimizle
    uğurlarız,inşallah hayırlısı ile güle güle uğurladığımız kardeşlerimizi gene güle güle karşılarız,HAYIRLI TESKERELER olsun değerli kardeşlerimiz.

saygılarımla
  • İlk olarak tabi yemek yedik, malum açız
    MEKAN:İNEGÖL KÖFTECİSİ

saygılarımla

TANIMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN;
    SOLDAN SAĞA: HARUN (TuRkChE) -TAYLAN(renzokuken) - KURŞAT (KURT-85)(ASKERİMİZ) - EMRE (EMRE10) - BAHTİYAR (bahtican)(ASKERİMİZ)

[ParS] (KLAN - I ParS)
  • sonra tabiki muhabbet
    MEKAN:OYUN BAHÇESİ
    NOT:Bahti kardeş mekan gerçekten güzelmiş (gerçi güzel olan bizdik )

saygılarımla

TANIMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN;
    SOLDAN SAĞA: TAYLAN(renzokuken) - HARUN (TuRkChE) - BAHTİYAR (bahtican)(ASKERİMİZ) - EMRE (EMRE10) - KURŞAT (KURT-85)(ASKERİMİZ)

[ParS] (KLAN - I ParS)
  • eline sağlık harun abi güzel yüklemişsin :)
  • Helal olsun arkadaslar super bır ortam ve bırlıktelık olmuş tebrık edıyorum.

bahtıyar ve kursat kardeslerım kendı adıma ozur dılıyorum gelemedım..malum bayramın 3 gunu kampta olunca dıger kalan gunude aılemız ıle gecırmek zorunda kaldık..

Hayırlı teskereler..

kursat kısa sac super olmuş dostum
  • aynen hakan kısa saçın güzellikleri ile ilgili uzun uzun konuştuk zaten dün akşam :)

hakanım senin mazeretin büyük :) kısmetse önümüzdeki toplantılara bekliyoruz :)
  • Bahtimmm arkadaki kırmızı donlu adama dikkat
  • hayırlı teskereler sayılı günler çabuk geçer
    25 Mt. sıfırlama atığına dikkat edin askerde iyi sıfırlayın tüfeğinizi :) ama komutana COD oynuyorum derseniz size kıyak geçebilir :)
  • guzel ugrasmisin da ben bu zorundadir yok sunagirmelidir tarzinda emir olaylarini anlamiyorum
    girerim oyuna TURK yazarim olur biter yani ne gerek vardiger emirgibi kurallara
  • hepimiz TURK yazıyoruz zaten klan mantığı olamadığı için oyunda tag name ile ancak bu kadar oluyor
  • Anlayamadigin hususu tam olarak anlamadim, klan kurallari olmasi mi problem yoksa kurallardaki uslup mu? Marttan beri neredeyse her gece beraber oynuyoruz, bak bakalim bu kadar uzun suren bir klan cikmis mi bu forumdan bizden baska ??? Bu devamliligi da aramizdaki sevgi ve kurallarimiz sagliyor... Kurallara uymayan sartlari bize ters gelenin yolu acik olsun, bu arada zaten orda yazanlar emir degil ki basindan beri bizle olsan anlarsin ne demek istedigimi... Olay zaten clan tag a TURK yazmak degil biz zaten TURK degil TuRk yaziyoruz, olay beraber oynamak...

• Taylan kardeş gerekli açıklamayı yapmışsın
    Sabah bende arkadaşın yazdığı mesajı görünce cevap yazacaktım ancak anladım ki bizden birisiyle konuşmuş bu konuyu,bende konuya cevabı ilgili kimse o yazsın diye bekledim açıkçası,cevabını gayet güzel vermişsin.
    Arkadaş sanırım olayı yanlış anlamış,biz yada bir başkası daha doğrusu hiçkimse [TURK] ismini yazamazsın gibi bir yaptırımda bulunamaz arkadaşım, isteyen herkes yazabilir aksine ,yazamazsın demeye kimsenin gücü yetmez.
    Haa burda biz şunu belirttik,eğerki bizimle birlikte oyun oynamak istiyorsan oluşturmuş olduğumuz grubumuzun bir takım kuralları var,ve bu kuralları kabul edersen tabiki bize katılabilirsin ama yok kurallar beni bozar diyorsan,kusura bakma, istediğini yazarak oynamaya devam edebilirsin arkadaşım.

saygılarımla

• yahu şu IW şu oyunu yaparken neden Klan sistemi koymamakta ısrar ediyor çokta güzel olurdu 64 kişilik klanlar klan savaşları vs.
    çok enteresan online detayları en yüksek oyunda gelişmiş klan sistemini bırak basit bir klan sistemi bile yok sonuç (TuRk) bizim klan (TUrK) sizin klan ne farketti 2 harf küçük bir diğeri büyük
  • Valla arkadaşım bizde bu oyunda klan sistemini oturtacaklar diye bekledik açıkçası ama ne yazıkki bu konuda herhangibir gelişme olmamış.İsteyen istediğini yazarak oynamaya devam edecek gene.

saygılarımla
  • hicbir zorlama yok herkes girebilir deniyor ama kuallarda
    .gunde bir mesaj atmak zorunludur
    .chat odasina girmek zorunludur
    .level 55
    gibi seyler yaziyor yada benmi yanlis okudum
    ha tutk ha TuRk ya ne farkeder turk turk tur
    oyunda her sekilde zaten turku gordumu herzaman yardimci oluyor
    eger coluk cocuk degilse zaten kufurdu hakaretti etmez.

ben eskiden uo oynarken cok gordum kafeden girip ana avrat eden hehe cunku birgun kafesine gidip gormustum veledi:) oyunda hirsta olmicak insan kendisini kaptirmicak eglenmene bakacan alttarafi bi oyun
    iki adam fazla vursan ne olucak yani ben bu sekildedusunuyorum ve oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearfishing

hicbir zorlama yok herkes girebilir deniyor ama kuallarda
    .level 55

ben eskiden uo oynarken cok gordum kafeden girip ana avrat eden hehe cunku birgun kafesine gidip gormustum veledi:) oyunda hirsta olmicak insan kendisini kaptirmicak eglenmene bakacan alttarafi bi oyun

Günde 1 msj atarken en azından foruma bakacaksın neler olmus clan macı varmı kim hasta kim ölmüş vs
    Chat odasına girmez isen armut gibi avlanırsın yer tayini için toplanmayı kolaylaştırmak için
    Evet en az lvl 55 silahlar eşit olsun perkler eşit olsun karşı tarafa ezilme diye bunlar zaten zorunluluk değil eğer bir grubun parçası olacaksan burlar kaynaşma için muhabbet için gerekli şeylerdir.

Herkez istediği tagı koyabilir zaten ordaki maksat belli seviyeli saygılı gırgır ve şamatalı yeri geldimi ciddi olan bir topluluğun kullandığı isimdir TuRk olmaz C* olur TR olur armut elma cikita muz olur (malak ajdar aklıma geldi bu arada) isim önemli değil ismin kimler tarafından kullanıldığı önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 2 Aralık 2009; 11:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spearfishing

hicbir zorlama yok herkes girebilir deniyor ama kuallarda
    .level 55

Kardeş,
    -mesaj atmayı,herkes birbirini tanısın bir şekilde daha iyi kaynaşsın diye yazdık,
    -chat odasına giriyoruz çünkü malum herkes istediği oyunu oynuyor,oraya girip bir mesaj atarsan,ilerleyen saatlerde grup olarak toplanacağımız zaman ,kim var, kim gelmiş ,oyuna girmek istiyormu? ve yukarıda Ahmet kardeşimin dediği gibi oyundaki koordineyi bozmamak içindir.
    -level 55 cod 4 için di,bu kıstas klan maçı yapılırken gereken bir durum.
    -klan tagı meselesine gelince yukarıdaki mesajımda bunu açıkladım zaten.
    -en önemli konu işte bu;şimdi konu dönüp dolaşıp en başa yani bu kurallar kısmına geldi gene,senin de bahsettiğin gibi kendini bilmez ,terbiyesiz çoluk çocuk ile işimiz olmaz daha doğrusu bu şekilde davrananlar ile hiç işimiz olmaz.

Biz burda birbirine saygılı,küçüğünü,büyüğünü bilen arkadaşlarla hoşça vakit geçirmek için birlikteyiz.
    Amaç oyun oynamak değil birlikte güzel vakit geçirmek ve muhabbet etmek,yoksa oyun bahanesi bu işin.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 2 Aralık 2009; 12:05:51 >

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.