Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekseker

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

haha değiştirdim başlığı kardeşim yeter ki sen iste :)

iyi geceler bu arada hade kapa artık ps3 ü :)

Yahu zati kapalı saat 5 ten beri kral dinliyorum nolduysa benim gibi adama psikolojim çöktü Headshot yaptığım zaman bile zevk alamaz oldum taylanım acaba ilanmi açsam SATILIK CİLLOP GİBİ MW2 diye :DDElimde 2 şekerli sallama çay güneşin doğuşunu izliyorum çok ormantik oluyor vallahi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    size yeni bir başlık buldum.

"GELİNCE BAHAR AYLARI, GEVŞER GÖNÜL YAYLARI"

nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Dün geceki maç için hepinize çok teşekkür ederiz abilerim , kardeşlerim.

Birdahaki sefere haritaların 2 sini siz söyleyin 2 sini biz olmuyor sonra

Bu arada hard core s&d çok zevkli geçti.

tmm kardeşim öyle yapalım aslında el sayısınıda bi düzene sokmak lazım ya neyse konuşuruz.

sd gerçekten çok zevkli ve cetin geçti iki takımda çok iyiydi.

- diavoloo oyunu kuran genelde ben oluyorum kardeşim ekle beni.

Alıntıları Göster
    HEKTOR-NG

hocam eklemeyi denedim ama listende yer yok sanırım, rica etsem sen beni eklermisin?

RENZOKUKEN
    yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

diavolo, aynı anda kaç klana kayıt yaptırmak istiosun sen :D

imzamdaki linke tıklayıp kaydolun lütfen

-- RENZOKUKEN hocam klana kayıt olma gibi bi talebim yok demiştim diğer klanda sadece sizlerle oynamak isterim aranızda öylesine maçlar yaptığınız zaman katılmak isterim tek arzum buydu yani.. daha yeniyim codda hangi yüzle klana alın beni diyim ama kayıt olmak şart ise olurum

Hee buarada oyuna hasta oldum bunuda belirtim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 23 Kasım 2009; 9:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

HEKTOR-NG

hocam eklemeyi denedim ama listende yer yok sanırım, rica etsem sen beni eklermisin?

RENZOKUKEN
    yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

diavolo, aynı anda kaç klana kayıt yaptırmak istiosun sen :D

imzamdaki linke tıklayıp kaydolun lütfen

-- RENZOKUKEN hocam klana kayıt olma gibi bi talebim yok demiştim diğer klanda sadece sizlerle oynamak isterim aranızda öylesine maçlar yaptığınız zaman katılmak isterim tek arzum buydu yani.. daha yeniyim codda hangi yüzle klana alın beni diyim ama kayıt olmak şart ise olurum

Hee buarada oyuna hasta oldum bunuda belirtim yani

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba

ayağımı burktum. bağ dokularım kopmuş. ayağımı alçıya aldılar uzun zamandır yazamadım oyuna giremedim kusura bakmayın.

nasılsınız iyisinizdir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

arkadaşlar merhaba

ayağımı burktum. bağ dokularım kopmuş. ayağımı alçıya aldılar uzun zamandır yazamadım oyuna giremedim kusura bakmayın.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

arkadaşlar merhaba

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    eyvallah sağolasın Allah kimseye vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

eyvallah sağolasın Allah kimseye vermesin

Alıntıları Göster
    hakan taylan gereken açıklamayı yapmış bugünlerde bu konuyu netleştirelim belki 2 takımdan fazlasıda olabilir.

diavoloo kardeşim silerim ben akşam birkaçkişi sen ekle beni birde tanıtıcı mesaj atarsan sevinirim benim psn em inan yuğun oluyor yeni arkadaşları karıştırıyorum bazen.

yesilormancini çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.

• quote:

hakan taylan gereken açıklamayı yapmış bugünlerde bu konuyu netleştirelim belki 2 takımdan fazlasıda olabilir.

diavoloo kardeşim silerim ben akşam birkaçkişi sen ekle beni birde tanıtıcı mesaj atarsan sevinirim benim psn em inan yuğun oluyor yeni arkadaşları karıştırıyorum bazen.

Alıntıları Göster
    GOOD MORNING WIETNAM

O başlık ne öyle yaa
    hahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

GOOD MORNING WIETNAM

O başlık ne öyle yaa
    hahahah

Alıntıları Göster
    COD 4: Modern Warfare'de, online oynamak için bir şifreye mi gereksinim vardır? Bu şifrenin kullanılmış olması online için engel midir?

• quote:

bugün ekliyorum hocam..

yeşilormancı çok geçmiş olsun dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

bugün ekliyorum hocam..

yeşilormancı çok geçmiş olsun dostum..

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun dostlar

• quote:

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun dostlar

Alıntıları Göster
    yesilormancini, harbi geçmiş olsun yau... yeşil ormanlardan uzak kalacaksın bir süre sanırım (yeşil orman = yeşil saha )

harbi dertsiz başa dert...

canozgur, kardeş o şifre, paralı olan ek harita paketini indirmeye yarar, daha önce 5 farklı ps3 de aktive edilmişse, (yani oyunu 2. el almışsan eğer) sen kullanamazsın...

bahti ve kurt için acilinden askerliğe uğurlama yemeği düzenliyorum, gelen haber etsin

• quote:

yesilormancini, harbi geçmiş olsun yau... yeşil ormanlardan uzak kalacaksın bir süre sanırım (yeşil orman = yeşil saha )

harbi dertsiz başa dert...

canozgur, kardeş o şifre, paralı olan ek harita paketini indirmeye yarar, daha önce 5 farklı ps3 de aktive edilmişse, (yani oyunu 2. el almışsan eğer) sen kullanamazsın...

bahti ve kurt için acilinden askerliğe uğurlama yemeği düzenliyorum, gelen haber etsin

Alıntıları Göster
    @renzokunen

abi sorma ya izmirin kaldırımlarından gına geldi. durup dururken ayağımla bağımı kopardım

izmirde buluşma olursa haber verin arkadaşlar. painball 1 ay yattı benim için bana actionsz buluşmada varım. bayramda yokum bayramdan sonra istediğiniz zaman takılırız..

1 hafta oynamadık rank 1000000 olmuş rank kasoyorum

• quote:

@renzokunen

abi sorma ya izmirin kaldırımlarından gına geldi. durup dururken ayağımla bağımı kopardım

izmirde buluşma olursa haber verin arkadaşlar. painball 1 ay yattı benim için bana actionsz buluşmada varım. bayramda yokum bayramdan sonra istediğiniz zaman takılırız..

1 hafta oynamadık rank 1000000 olmuş rank kasoyorum

Alıntıları Göster
    abi heralde benim adımı 17 kere filan kullanmışsındır mesajlarında ve bana hitaben yazdığın yazılarda,

ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNDE DE ADIMI DOĞRU YAZ BE ABİ

haha bu arada ayağınla bağını koparman iyi olmuş sana fazla alışmasın büyüyünce zorluk çeker sonra :D

• quote:

abi heralde benim adımı 17 kere filan kullanmışsındır mesajlarında ve bana hitaben yazdığın yazılarda,

ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNDE DE ADIMI DOĞRU YAZ BE ABİ

haha bu arada ayağınla bağını koparman iyi olmuş sana fazla alışmasın büyüyünce zorluk çeker sonra :D

Alıntıları Göster
    Herkese selamlar.

Dersane ve okul sınavları, bitmek tükenmek bilmeyen ödevlerle boğuştuğum şu günlerde, bayramda biraz da olsa eğlenebilmek için mw2 arayışlarına başladım(ama uygun fiyatlı bir yer bulamadım.)

Neyse, konumuz bu değil tabi ki. Kürşat ve Bahti abilerim, askerlik ne zaman? Şimdiden hepinize hayırlı tezkereler dilerim.

Eğer uygun fiyatlı mw2 görürseniz bana pm gönderin lütfen. Bayramdan önce almam lazım.

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Herkese selamlar.

Dersane ve okul sınavları, bitmek tükenmek bilmeyen ödevlerle boğuştuğum şu günlerde, bayramda biraz da olsa eğlenebilmek için mw2 arayışlarına başladım(ama uygun fiyatlı bir yer bulamadım.)

Neyse, konumuz bu değil tabi ki. Kürşat ve Bahti abilerim, askerlik ne zaman? Şimdiden hepinize hayırlı tezkereler dilerim.

Eğer uygun fiyatlı mw2 görürseniz bana pm gönderin lütfen. Bayramdan önce almam lazım.

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.

Alıntıları Göster
    3 ARALIK günü teslim olucam hayırlısıyla
    ÇAVUŞ ADAY'ı olarak göründüğümü belirtti memur.
    Bir çok tanıdığa sordum ve forumlarda araştırmasını yaptım biraz evvel.
    AMASYA MERKEZ genellikle ÇAVUŞ eğitimi veriyormuş
    Hadi hayırlısı

Önce tek pırpır, usta olunca çift pırpır
    Şimdide tüm torunlara selam olsun

BAHTİ ses ver be kardeşim

• quote:

3 ARALIK günü teslim olucam hayırlısıyla
    ÇAVUŞ ADAY'ı olarak göründüğümü belirtti memur.
    Bir çok tanıdığa sordum ve forumlarda araştırmasını yaptım biraz evvel.
    AMASYA MERKEZ genellikle ÇAVUŞ eğitimi veriyormuş
    Hadi hayırlısı

Önce tek pırpır, usta olunca çift pırpır
    Şimdide tüm torunlara selam olsun

BAHTİ ses ver be kardeşim

Alıntıları Göster
    hade hayırlısı kardeşler...

ibrahim naber yau nasıl gidio koşturmaca...

kardeşim, forumda 2. el bölümünde sıfır ürünü 79 a satanlar vardı, oralara bakın istersen...

• quote:

hade hayırlısı kardeşler...

ibrahim naber yau nasıl gidio koşturmaca...

kardeşim, forumda 2. el bölümünde sıfır ürünü 79 a satanlar vardı, oralara bakın istersen...

Alıntıları Göster
    calıstıgım ıcın suan evde deılım ama kardesım bı okaarda guzel muhabbetı olan rıco dostumuza gorusemezsek sımdıden hayırlı teskereler dıyorum

bahtı kardesımızede hayırlı teskereler dıyorum

rıco sen gelene kadar demon souls da level 700 lere kadar gelmıs olabılır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

calıstıgım ıcın suan evde deılım ama kardesım bı okaarda guzel muhabbetı olan rıco dostumuza gorusemezsek sımdıden hayırlı teskereler dıyorum

bahtı kardesımızede hayırlı teskereler dıyorum

rıco sen gelene kadar demon souls da level 700 lere kadar gelmıs olabılır :)

Alıntıları Göster
    Abi sen bu yaşamında 700 LEVEL yapamazsın
    REENKARNASYON'a inanırmısın
    O zaman, belki bir şans.
    Belki japonya da doğarsın, hatta abartıyım; SQUARE ENIX'e bile girersin,

FINAL FANTASY 31'i yapan kişi olursun

Herkese teşekkürler, saygılar
    Abicim sana da hayırlı mesailer, HP NOTEBOOK ekranlarına 400 $ fiyat çektiğiniz doğrumu

• quote:

Abi sen bu yaşamında 700 LEVEL yapamazsın
    REENKARNASYON'a inanırmısın
    O zaman, belki bir şans.
    Belki japonya da doğarsın, hatta abartıyım; SQUARE ENIX'e bile girersin,

FINAL FANTASY 31'i yapan kişi olursun

Herkese teşekkürler, saygılar
    Abicim sana da hayırlı mesailer, HP NOTEBOOK ekranlarına 400 $ fiyat çektiğiniz doğrumu

Alıntıları Göster
    senın canın saolsun belkı yapamam ama ff13 de anasını aglatırım sen gelene kadar orası kesın

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

senın canın saolsun belkı yapamam ama ff13 de anasını aglatırım sen gelene kadar orası kesın

Alıntıları Göster
    zack06, japoncasını mı alacaksın yoksa bekleyecek misin ? (9 mart avrupa çıkış tarihi değil mi bu arada?)
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.