Şimdi Ara

Protocol Encyrption

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

uTorrent gibi p2p programlarıyla dosya çekerken, bağlantımın hızı 2048 kbps olduğu halde, toplam en fazla 100 kbps'le dosya çekebiliyorum. Bunun isp(turk telekom) ile alakalı olduğunu, isp'nin p2p bağlantılarına sınır koyduğunu öğrendim. Ama bu programların birçoğunda protocol encyrption diye bir seçenek var. Bu gelen bağlantıları şifreleyerek isp'nin çekilen dosyanın kaynağını anlamamasını sağlıyor sanırım. Ne var ki bunu aktif hale getirmek hiçbir işe yaramıyor, toplam dosya indirme limitim yine 100 kbps. Üçüncü parti bir programla protocol encyrption yapmak mümkün müdür? Mümkünse bu iş görür mü, isp bunu yer mi?

Ayrıca bu konuyla ilgili soracağım başka birşey daha var. Yine bu 100 kpbs'lik limitimi zorlayarak kullanırken, tarayıcıyla internette gezmek işkence halini alıyor. Madem böyle bir limit var, tarayıcım neden kalan 1900 kb'lık limiti kullanmıyor? Bunun için bi ayar verilebilir mi p2p programı veya tarayıcıya?

Bu arada muhtemel cevaplar için söylüyorum, evet p2p programının portu açık ve bütün upload seçeneklerini denedim.

Şimdiden teşekkürler.

• Bant genişliğini ayarladın mı diyecem ama portları açtığına göre onlarıda yapmışsındır sanırsam birde indirdiğin dosyaya öncelik tanı high dene. Benim de 2mb Dosyanın s/l oranı (yani upload eden) düşüktür belki indirdiğin dosyalarda. Yani telekomun böyle bir kısıtlaması yok.Upload da sadece en fazla 1mb/s hız seçeneği veriyorlar upload için.Yani download hızına karışamaz. Sen herşeyi kapat ve bir hız testi yaptır bence pc'de belki virüs vs. vardır interneti kullanıyordur?
    http://portacma.net/

Bant genişliği programda indirdiğin dosyanın üzerinde sağ tıkla bandwith allocation'dan high ı seç ve download ve upload limitleri unlimited yap...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.