Şimdi Ara

Korsan GTA 4 ile Multiplayer Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
35.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Multiplayer oynamak istiyorum acaba orjinal olmadan da multiplayer oynayabilirmiyim?
    Oynayabilirsem ne yapmam lazım nasıl live id alcam?

Yorumlarınız için şimdiden tşk

OYUN BÖLÜMÜ KURALLARI ## Mutlaka Okuyunuz ##

quote:

..
    6-) Oyun Bölümünde hack, crack, serial number, key-gen, cd-key, adult, warez gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır. Buna her türlü korumalı oyunun korumasını kırmak da dahildir.

Oynayamazsın, orijinal lazım.

• Hocam al bir tane orjinal keyfine bak derim. Yaklaşık 10 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım birtek GTA IV ' ü orjinal olarak aldım hiçde pişman olmadım
    Battlefield 3 : GUNSPY
  • orijinal almak gerekiyor
    android oyunları pc de oynamak
    11 yıl önce açıldı
    GameRanger ile Multiplayer Oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • call of duty 4 veya 5 de orjinal olmadan oynayabiliyoruz onda ben konu açtim ve üst konu bundada acilir bence
    bakınız

cod 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_18904971/tm.htm
    cod 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_26379462/tm.htm

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Arkadaşlar live değilde ağ da multi oynamak için bir yama gereklimi ben 10 makinada sorunsuz çalıştırıyordum ama şimdi yeni kurduğum makinalarda bir kere oyuna girip oynuyor sonra bidaha yok :) bu konuda bişey gören duyan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 7 Şubat 2009; 12:51:19 >
  • kopyada mp sorunu yok problemi çözdüm gerçi önce sonyamayı indirip kurdum güncel xlive yükleyip msn ye multimsn patch yapıyorsun çünkü msn ile xlive arasında bir iletişim sezdim :) sonrada ver elini multi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Hocam al bir tane orjinal keyfine bak derim. Yaklaşık 10 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım birtek GTA IV ' ü orjinal olarak aldım hiçde pişman olmadım

orjinali ne kadar?

Orjinalden alıntı: hærun

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Hocam al bir tane orjinal keyfine bak derim. Yaklaşık 10 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım birtek GTA IV ' ü orjinal olarak aldım hiçde pişman olmadım

orjinali ne kadar?

Normalde 90 TL, ama bi ara Mediamarkt 'ta kampanya vardı 55 TL'ydi yanılmıyosam.

Orjinalden alıntı: enderak

kopyada mp sorunu yok problemi çözdüm gerçi önce sonyamayı indirip kurdum güncel xlive yükleyip msn ye multimsn patch yapıyorsun çünkü msn ile xlive arasında bir iletişim sezdim :) sonrada ver elini multi :)

Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • yani mp oynayabilmek için bir tane orjinal olması yeterli oluyor öyle mi ben live ın son gerekli sürümünü kurdum eskiden net warken oynayamıyordum şimdi neti kapatmadan oynuyorum crack li ama benmki

kurduysan
    ağ adı gta4hm8
    şifre 123

Orijinalden alıntı: razor19011

kardeşim ıv mp yada hamachiyle oynayabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_30211473/tm.htm linke gir

kurduysan
    ağ adı gta4hm8
    şifre 123

| XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor19011

kardeşim ıv mp yada hamachiyle oynayabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_30211473/tm.htm linke gir

kurduysan
    ağ adı gta4hm8
    şifre 123

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.