Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamerasi

Süper gözüküyor... Çıksın artık sabırsızlanıyorum...

Alıntıları Göster
    müthiş bir video

Orijinalden alıntı: Vustic

müthiş bir video

Alıntıları Göster
    Adamlar demişti 2010 yılı oyun yılı geçecek diye hakikaten doğru.Bence 2011'de bu yoğunluğu izler gibime geliyor.Oyun firmaları sanki otomatiğe bağladı

Orijinalden alıntı: imaginary

Life in the West Bölüm 2.

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-life-red-dead/63988

video harika

Orijinalden alıntı: kaanair

Adamlar demişti 2010 yılı oyun yılı geçecek diye hakikaten doğru.Bence 2011'de bu yoğunluğu izler gibime geliyor.Oyun firmaları sanki otomatiğe bağladı

umarım

Orijinalden alıntı: Wrocław

quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Life in the West Bölüm 2.

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-life-red-dead/63988

video harika

Alıntıları Göster
    Red Dead Redemption ve Forza hayranlarına

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Red Dead Redemption ve Forza hayranlarına

Alıntıları Göster
     Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 2 Nisan 2010; 13:06:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bu oyuna ne oldu ses seda cıkmıyor yav

Red Dead Redemption Debut Trailer http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/index.html

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Red Dead Redemption hakkında yeni ve önemli bilgiler geldi

-Oyunda RAGE engine kullanılıyor ve yapılan harita San Andreasın haritasından daha büyük.

-Harita San Andreasta olduğu gibi 3 büyük bölgeye ayrılmış durumda,bunlardan ilki sarımsı havası ve çölleriyle Mexico,ikincisi en vahşi olayların yaşandığı Güney Batı Amerika,üçüncüsü ise uygarlığın ve sanayileşmenin biraz daha gelişmiş olduğu,bol karlı bölgelerin bulunduğu Kuzey Amerika..

-Şehirler arası geçişlerde hiçbir Loading ekranı olmayacak..

-Oyun 1900lerde geçtiği,teknolojik buluşlarda yer alacak,ilk araba üretimine tanıklık edeceğiz,Picasso ve Alber Einstein ın gazetedeki haberleri,Wright Kardeşlerin ilk uçuş denemeleri,Avrupada olası savaş yazıları yer alacak vs vs...

-Oyunda sizin dışınızda yaşayan bir dünya varolacak,öyleki gelişigüzel gezerken bir grup haydut tarafından soyulabileceğiz.

-Oyunda ekolojik dengeye ve hava şartlarına göre göre değişen tam 40 adet değişik hayvan türü yer alacak,ve hepsinin zekası bu dengeye göre hareket edicek...

-Oyunda GTAya benzer şekilde car-jacked yerine horse-jacked olucak,at üstünde giderken at çalabileceğiz.Oyunun önemli bir bölümü at üstünde geçeceğinden atlar üstünde epey uğraşılmış,fisiksel özellikleri farkılık göstereceği gibi,vahşi olanlar sizi üstünden atmaya çalışacak..

-Oyundaki shooting sistemi,cover alma gibi özellikler birebir GTA4 ile aynı olucak,tabi zamanının silahlarına,silah kullanma becerimize uygun olarak çok daha detaylı olucak..

-6 sene boyunca tam 3 stüdyo tarafından geliştirilen oyun(Rockstar North,Rockstar Leeds,Rockstar San Diego.) müthiş bir multiplayer moduyla birlikte gelicek ancak bu konuda henüz net bilgiler yok...

http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/RedDeadSanAndreas.aspx?Page=1

Alıntıları Göster

Siz henüz oyunu çıkmamış bir karakterin dövmesini yaptırır mıydınız? Cevabınız büyük ihtimalle "Hayır" olacaktır eminim. Sonuçta bir oyun karakterini dövme olarak vücudumuzun bir parçası haline getirmek büyük bir cesaret istemesinin yanısıra o karakteri ne kadar sevdiğimizi göstermek için yapılmaz mı...

Fakat karakteri sevmek için en azından birazcık olsa da oyunu oynamak gerekmiyor mu? Herhalde bu dövmeyi yaptıran kişi için gerekmiyor, sanırım ya sıkı bir reklam parası almış diye düşünüyorum ya da "vahşi batı" temalı herşeye bayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

Siz henüz oyunu çıkmamış bir karakterin dövmesini yaptırır mıydınız? Cevabınız büyük ihtimalle "Hayır" olacaktır eminim. Sonuçta bir oyun karakterini dövme olarak vücudumuzun bir parçası haline getirmek büyük bir cesaret istemesinin yanısıra o karakteri ne kadar sevdiğimizi göstermek için yapılmaz mı...

Fakat karakteri sevmek için en azından birazcık olsa da oyunu oynamak gerekmiyor mu? Herhalde bu dövmeyi yaptıran kişi için gerekmiyor, sanırım ya sıkı bir reklam parası almış diye düşünüyorum ya da "vahşi batı" temalı herşeye bayılıyor.

Alıntıları Göster
    3 üncü bir ihtimal Ruh Hastası. Bizde bekliyoruz oyunu öyle böyle değil ama Dövme işi abartı

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

3 üncü bir ihtimal Ruh Hastası. Bizde bekliyoruz oyunu öyle böyle değil ama Dövme işi abartı

Kayışı koparmış herif valla. Dövmeye bak yaw.

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Kayışı koparmış herif valla. Dövmeye bak yaw.

Alıntıları Göster
    bari oyun çıktıktan sonra yapsaydı

• quote:

bari oyun çıktıktan sonra yapsaydı

Alıntıları Göster
    Bence bu adam Rockstardan babam çıksa yerim mantığında bi adam,dötünde falan vardır GTA dövmeleri

Bu arada oyunu çok haşin bir şekilde bekliyorum,çok iyi olacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 3 Nisan 2010; 16:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bence bu adam Rockstardan babam çıksa yerim mantığında bi adam,dötünde falan vardır GTA dövmeleri

Aga onu bırak'da sanırım haftaya falan Splinter Cell geliyor... Tümüyle ona Focus oldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Aga onu bırak'da sanırım haftaya falan Splinter Cell geliyor... Tümüyle ona Focus oldum..

Agam sorma ya aynı durumdayız,demoyu yüzbinlerce kere oynadım o kadar fazla oynadımki ve o kadar hızlandımki dün benim arkadaşa gösterdiğimde ne olduğunu anlamadan demo bittiAyrıca Pcye 2 hafta sonra gelecek olması 360ımı daha çok sevmeme bile neden oldu,birde bu hafta içi düşerse valla zevkten dört köşe olurum,Launch Trailerı da izledim ve anladımki hükümet binalarıyla baya bi haşır neşir olacağız,bu da demek oluyorki çok sağlam korunan yerlere girmeye çalışacağız,zorlu görevler bizi beklliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Agam sorma ya aynı durumdayız,demoyu yüzbinlerce kere oynadım o kadar fazla oynadımki ve o kadar hızlandımki dün benim arkadaşa gösterdiğimde ne olduğunu anlamadan demo bittiAyrıca Pcye 2 hafta sonra gelecek olması 360ımı daha çok sevmeme bile neden oldu,birde bu hafta içi düşerse valla zevkten dört köşe olurum,Launch Trailerı da izledim ve anladımki hükümet binalarıyla baya bi haşır neşir olacağız,bu da demek oluyorki çok sağlam korunan yerlere girmeye çalışacağız,zorlu görevler bizi beklliyor

Alıntıları Göster
    çık artık

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

çık artık

az kaldı az

quote:

çık artık

az kaldı az

Alıntıları Göster
    Valla Alan Wake her ne kadar Xbox 360 sahibi biri olsamda bu oyunu görünce 2.planda kalıyor Open World oyunları çok severim Vahşi Batı olunca kaçmaz hele arkasında Rockstar olunca..

• quote:

quote:

çık artık

az kaldı az

Alıntıları Göster
    48 gün daha sabredin

• quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

48 gün daha sabredin

48gün mü?
    obaa süper atarsa 41 tam askerlik bitince çıkıyor

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

48 gün daha sabredin

48gün mü?
    obaa süper atarsa 41 tam askerlik bitince çıkıyor

Alıntıları Göster
    Sabredeceğiz ama inşallah yeniden ertelenmez.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.