Şimdi Ara

Dekaron-Extreme Private Server Rehberi!(Reset Sistemi Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun clienti kendini sürekli loadingde yada oynarken kapatıodu tepem attı sildim cozumde bulamamıslar formda
  • falcon bende de en başta bu sorun vardı sonra nasıl olduysa birden geçti bende anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

falcon bende de en başta bu sorun vardı sonra nasıl olduysa birden geçti bende anlamadım

artık bendede geçti geçirdim....
  • Selamun aleykum öncelikle herkese. Bende böyle evde sıkılıyordum, dolaşırken forumda bu başlığı gördüm. Baya bir şevkle bahsetmişsiniz canım çekti resmen bende başlıyacağım oyuna. Şuan iniyor oyun biraz yavaş inicek çünkü 3 oyun 2de film indiriyorum aynı anda. Oyunu açtığımda hangi karakteri seçmemi tavsiye edersiniz... Kolay kasabileceğim, fazla baymıyacak ve böle kılıçla felan şekilli hareketleri severim :D. Hadi rasgele...
  • oyundaki en kolay karakter summoner yeni başlayacaklar onu seçebilirler hem kolay kasar hemde oyunu daha kolay öğrenirsinizstatları 3str 2hp verin ve silahın istediği kadar spr
  • Ya abi MerichhTR ye pm at oyuna girince kasin beni ltfn item de lazim bagi icin
  • quote:

oyundaki en kolay karakter summoner yeni başlayacaklar onu seçebilirler hem kolay kasar hemde oyunu daha kolay öğrenirsinizstatları 3str 2hp verin ve silahın istediği kadar spr

Silah olarak ne kullanıyor bu vatandaş :D
  • Merich bagini bırak karmaşık bi karakterdir çözmek uzun sürer sen summoner oyna

summonerler twinsword kullanırlar 2 tane kılıç bu kılıçları arkalarında tutarlar ve zevkli bir karakterdir
  • quote:

Merich bagini bırak karmaşık bi karakterdir çözmek uzun sürer sen summoner oyna

summonerler twinsword kullanırlar 2 tane kılıç bu kılıçları arkalarında tutarlar ve zevkli bir karakterdir

Eyvallah dostum saolasın verdiğin bilgiler için. Oyun bi insin başlicam bu arada nickim %95 BaMu olucaktır...
  • Bu oyunu fazla oynayan yok heralde bizim forumumuzdan...
  • oyunda Türk çok ama buradan oynayanlar 2ye bölünmüş durumda bazıları ermanın açtığı konudaki 500xlik serverde oynuyor bazılarıda burda
  • Dostum msnini özelden atsana konuşalım ve yaş kaç istersen onuda özelden yolla...
  • Oyun indi hele şükür en son o indi indirdiğim dosyalardan. Neyse birazdan giricem oyuna dediğin gibi Summoner mı neyse ondan açıcam. Hadi eyw...
  • Ne updatemiş be yap yap bitmedi. Ya oyunda inşallah 2-3 türk vardır yoksa diğer arkadaşın serverını indiricem...
  • 2-3 Türk müoyunda 50 civarı Türk vardır hatta daha fazlaBen haftasonundan ihtibaren oyuna çok fazla giremem çünkü malum okullar açılıyor ve okul başlar başlamaz testlere quizlere boğarlar sonuçta lise
  • Valla girdim oyuna oynadım Summoner'ı mdediğin gibi. 55lvlim üstümde satıcıdaki kıyafet ve elimde yine ordaki silah var. Hiçde türk görmedim açıkçası oyunda XD
  • ohooo bizim clandan bi kere hergun en az 5 kişi online ayrica leo catleye isinlancan turk gormek
  • Phileo ben oyuna pek giremiyorum bu sıralar sizin guildden StormWall a veya başka bi güçlü birine söyle kassın yeni başlayanları yoksa bende kasardım seni kastığım gibisende baya gelişmişsindir çünkü oyunu çok çabuk öğrenmiştin seni 80-110 arası(sanırım) ben kasmıştım gerisini kendin halletmiştin
  • Kasabilcek biri vasa giricem oyuna. Leo castle dediğin yer başlangıç yeri değilmi zaten?
  • evet orası başlangıçtaki yer StormWall veya DefenderTR ye pm at kasarlarben oyuna girebilsem bende kasarım ama sadece foruma göz gezdirmek için giriyom
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.