Şimdi Ara

Dekaron-Extreme Private Server Rehberi!(Reset Sistemi Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni charim AsenA mageyim seri seri kasarim isteyen olrsa pm atsin crespo a yapariz
  • selam @Phileo ben BuraK956 oyuna yeni başlicak herkese yardım ederiz
  • Beyler nikim BladeHUH summonerim ama baska bşi aççam guild lazım kime PM atcam bu konuda
    üü
  • Clan için pm bana atabilirsin AsenA
  • Ben Bregon diye bi pet summon ediyorrum hic biseye dalmiyor nasi saldirmasini saglicam?
  • bregon ve anadema buglu hiç bişeye dalmazlar tentatorla idare et
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

bregon ve anadema buglu hiç bişeye dalmazlar tentatorla idare et

bu kötü sayılır yahu vicious tawsiye etmem pve zewkli dogrudur ama pvpde düşük lvllerde sıkıntı cıkarır
  • beyler patch yaparken sonuna geliyor ve diyoki make sure all dekaron files closed and history.config is present diyo.?neden bu hatayı alıyo olabilirim?
  • nod 32 yuzunden
  • 68+ eşyalar hangi şehirde satılıyor 77 oldum bagi warriorum bir türlü bulamadım ordan oraya teleport oluyorum yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

68+ eşyalar hangi şehirde satılıyor 77 oldum bagi warriorum bir türlü bulamadım ordan oraya teleport oluyorum yok!

item satın alma bence zaten desertde dusuyor yada 77+ haritasında...
  • neyse sorunu hallettimde laptop kaldırmıyo ya:( runes of magicde oynuyodum ikisinide kaldırmadı aşırı derecede kasıyo ikisinide
  • quote:

neyse sorunu hallettimde laptop kaldırmıyo ya:( runes of magicde oynuyodum ikisinide kaldırmadı aşırı derecede kasıyo ikisinide

Tüm grafikleri iyicene düşür en azından oyunu oynayabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuDuN

quote:

neyse sorunu hallettimde laptop kaldırmıyo ya:( runes of magicde oynuyodum ikisinide kaldırmadı aşırı derecede kasıyo ikisinide

Tüm grafikleri iyicene düşür en azından oyunu oynayabilirsin...

yok hocam olmuyo malesef zaten masaustunu kaldırdık okul açılıyo diyede bi fak olmuyucak gene benim genimde 1 saatten fazla ders çalışma olayı yok masaustu olaydı bugun en kötü 3 ncu rebirtimi yapmış olurdum

zaten oynadıgım oyunkarı oynuyomıyorum guildimkeiler 40 ustu olmuş romda ben hala 27 deyim çok sinirlerim bozuldu bu aralar anca nete girebiliyom o kadar.

• beyler zar zor loaya gittim beni bugun saat 5 e kdr guilde alabilcek var mı? pm atsın yada burdan yazsın ...
  • UP!! Rehbere Reset sistemi eklenmiştir!!
  • itemler oyunda nasıl parlıyor bi bilginiz warmı?
  • itemlere socket açıp onlara taş ekliceksin parlar
  • bir şey daha soracağım item düşürmek için nerde ne kesebilirim bende 110 lvl lık knight ve 60 lvl lık magician war herhengi biri için nereyi önerirsiniz?
  • hangi itemi düşürmek istiyosunak yi 115 yap git 115 mapına silver copper düşür sat item al
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.