Şimdi Ara

Dekaron-Extreme Private Server Rehberi!(Reset Sistemi Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MerichTR

DELI OLUCAM BIRI YARDIM ETSIN TEAMWIEWERDEN FILAN

Alıntıları Göster
    onlıne player oranı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

onlıne player oranı nasıl

Alıntıları Göster
    123 lvl oldum trilyonluk item var bankada +basma itemlerinden tut özelik itemlerine kadar ama bir türlü 123 kiyafeti düşüremedim nerden düşer bu illetler birde bi türk clani ayarlayin bana arkadaşlar o kdr kasiorm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

123 lvl oldum trilyonluk item var bankada +basma itemlerinden tut özelik itemlerine kadar ama bir türlü 123 kiyafeti düşüremedim nerden düşer bu illetler birde bi türk clani ayarlayin bana arkadaşlar o kdr kasiorm :)

Alıntıları Göster
    Ya abi duvari kapadim su virusten korumayi kapayamiorm bi yardim et teamvieverden msn-m_gur55@hotmail.com
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merich kusura bakma yardımcı olamiyorum nod32 yi sil öyle dene gerekirse
    Oyumda online player sayısı çok fazla official serverden bile fazla nerdeyse

Phileo Ottoman guildinden birini görürsen pm at guilde alırlar bende yetki yok ne yazıkki :(
    bu arada neymiş bu trilyonluk itemlerözellik ekleyen itemler %5 değilse para etmez şimdiden söyliyim

Edit: Phileo sen yardımcı ol lütfen çünkü ben hiç nod32 kullanmadığımdan nasıl kapatılcağını bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 3 Şubat 2009; 14:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Merich kusura bakma yardımcı olamiyorum nod32 yi sil öyle dene gerekirse
    Oyumda online player sayısı çok fazla official serverden bile fazla nerdeyse

Phileo Ottoman guildinden birini görürsen pm at guilde alırlar bende yetki yok ne yazıkki :(
    bu arada neymiş bu trilyonluk itemlerözellik ekleyen itemler %5 değilse para etmez şimdiden söyliyim

Edit: Phileo sen yardımcı ol lütfen çünkü ben hiç nod32 kullanmadığımdan nasıl kapatılcağını bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Abiler bi yardim edin teamvieverden fln

• quote:

Abiler bi yardim edin teamvieverden fln

Alıntıları Göster
    msne ekliorm bekle bi sn party oyuna bi gelirmisin bazi itemler hakkinda soru soracam meric su nod32nin saat varya sağ alt köşede orada bir simgesi olacak ingilizceyse deactive fln vardir nod32 rengi değişir kırmızı fln olur o zmn kurarsın ama emin ol nod32den kaynakli sorunun(sağ tuşla tıkla simgesine demeyi unutmuşum ama masaüstündekine değil saatin orda var sağ alt köşe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 3 Şubat 2009; 14:43:50 >

• quote:

msne ekliorm bekle bi sn party oyuna bi gelirmisin bazi itemler hakkinda soru soracam meric su nod32nin saat varya sağ alt köşede orada bir simgesi olacak ingilizceyse deactive fln vardir nod32 rengi değişir kırmızı fln olur o zmn kurarsın ama emin ol nod32den kaynakli sorunun(sağ tuşla tıkla simgesine demeyi unutmuşum ama masaüstündekine değil saatin orda var sağ alt köşe)

Alıntıları Göster
    nod32 yi sildim

• quote:

nod32 yi sildim

Alıntıları Göster
    bravo neyse girersin şimdi kesin
  • quote:

bravo neyse girersin şimdi kesin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben yeni başlıcam ve hiç bişe bilmiom sizce hangi class açayım ?

1 de bu oyunun son verion kaç sabahtan beri update bitmedi gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

arkadaşlar ben yeni başlıcam ve hiç bişe bilmiom sizce hangi class açayım ?

1 de bu oyunun son verion kaç sabahtan beri update bitmedi gitti...

Alıntıları Göster
    Neyse ki artik oyundayim Defender seni gordum pm atttim afk idin MerichTR yim ben 103 lvl Azure Knight ama item yok varsa verirseniz sevinirim
  • onemli olan statlar hangi classi sececeğinizi internetten arastirin googleye dekaron stat build yazin ona gore verin
  • quote:

onemli olan statlar hangi classi sececeğinizi internetten arastirin googleye dekaron stat build yazin ona gore verin
    Sophia MerichhTR ye pm at yeni charim BagiWarrior
  • quote:

Sophia MerichhTR ye pm at yeni charim BagiWarrior

Alıntıları Göster
    Channel 3
  • quote:

Channel 3

Alıntıları Göster
    pm attm sana
  • quote:

pm attm sana

Alıntıları Göster
    yahu beyler bu ilk skill orjinalinde acık baslıyorduk hiç bişi kesemiyorumki skill kapalı ilk skilli nasıl accaz dilmilde yok anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

yahu beyler bu ilk skill orjinalinde acık baslıyorduk hiç bişi kesemiyorumki skill kapalı ilk skilli nasıl accaz dilmilde yok anlamadım gitti

Alıntıları Göster
    170de reset ama olayı nasıl oluyor öyle birşey yok diyor millet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustFeeL™

170de reset ama olayı nasıl oluyor öyle birşey yok diyor millet ?

Alıntıları Göster
    beyler kusura bakmayın bgün internet yoktu şu ana kdr giremedim
    Falcon yerden para al sonra gidip skilli açtır diğer karakterler nasıl yapıyolarsa sende öyle yapyerde mutlaka para olur

GoldTime bu bir private server oyunun orjinalinde reset diye bir şey yok ama bu kadar kolay kasılınca reset sistemi koyalım demişler oyuna ve 5 reset atınca yenilmez oluyorsun karşında sadece 5 resetler durabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

beyler kusura bakmayın bgün internet yoktu şu ana kdr giremedim
    Falcon yerden para al sonra gidip skilli açtır diğer karakterler nasıl yapıyolarsa sende öyle yapyerde mutlaka para olur

GoldTime bu bir private server oyunun orjinalinde reset diye bir şey yok ama bu kadar kolay kasılınca reset sistemi koyalım demişler oyuna ve 5 reset atınca yenilmez oluyorsun karşında sadece 5 resetler durabiliyor

Alıntıları Göster
    Beyler kasabilicek pm BagiWarriorum item yok Nick:MerichhTR simdi oyuna gircem

• quote:

Beyler kasabilicek pm BagiWarriorum item yok Nick:MerichhTR simdi oyuna gircem

Alıntıları Göster
    Oyundayim
  • guzel paylasım eline saglık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.