Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disorderpunk

saolun videolar resimler için :) harika bir oyun olmuş...

Alıntıları Göster
    oyuna 10 dakika dayanabildim! + grafik olarak cok yapmacik geldi. belkide yaris oyunlari bana gore degil ama most wanted i buyuk bir zevkle bitirmistim harika bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

saolun videolar resimler için :) harika bir oyun olmuş...

Alıntıları Göster
    Sayfa Başı

Hız hissini bu kadar mükemmel veren bir oyun daha görmedim.Minimum 180 falan yapınca inanılmaz oluyor arabanın sesi ekranın hafif bulanıklaşması resmen tırsıyor insan harbiden frene basası geliyor,Kokpit 10/10,muhteşem bir iş çıkarmışlar bu sefer.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series

• quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

oyuna 10 dakika dayanabildim! + grafik olarak cok yapmacik geldi. belkide yaris oyunlari bana gore degil ama most wanted i buyuk bir zevkle bitirmistim harika bir oyundu.

Belki oyuna 30 dakika dayanmam gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marihuanatürk

yok artık.jetta kullanıyorum ve radyonun menülerine kadar aynı yapmışlar inanılmaz ya
    (racing fm yazıyo bu arada oyunda xD)

Alıntıları Göster
    hadi beyler E36 M3 cockpit SS bekliyorum ):

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

hadi beyler E36 M3 cockpit SS bekliyorum ):

Alıntıları Göster
    neden fotoğraf makinasıyla resim çekiyorsunuzki, photomode bölümünde resmi kaydedip pc' ye atılamıyormu,
    bir de nordschlife pistinde yarışan oldumu gerçeğe yakın olmuşmu, bu pisti bilenler cevaplamalı tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

neden fotoğraf makinasıyla resim çekiyorsunuzki, photomode bölümünde resmi kaydedip pc' ye atılamıyormu,
    bir de nordschlife pistinde yarışan oldumu gerçeğe yakın olmuşmu, bu pisti bilenler cevaplamalı tabiki

Konsol internete bağlı değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Sanırım onu sormuyor, hard diski pc ye bağlayıp resimleri ordan aktarmaktan bahsediyor ki , bu yazıldığı kadar kolay bir şey değil . En kolayı bu iste resmi cek ve gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk

quote:

quote:

Sanırım onu sormuyor, hard diski pc ye bağlayıp resimleri ordan aktarmaktan bahsediyor ki , bu yazıldığı kadar kolay bir şey değil . En kolayı bu iste resmi cek ve gönder

Alıntıları Göster
    Yok hocam photomde var nfs'nin sitesine upload ediyorsun resimleri onu kastediyor bence :).

Senin dediğini kastediyorsa hiçten yapamam hdd yok çünkü :D

• quote:

Yok hocam photomde var nfs'nin sitesine upload ediyorsun resimleri onu kastediyor bence :).

Senin dediğini kastediyorsa hiçten yapamam hdd yok çünkü :D

Evet sanırım senin dediğin gibi , oyunu sadece video çekmek için açıp oynadım , bu tarz yenilik ve ayarlardan haberim yok henüz . Eğer öyle bir özellik var ise ılerde baya işimize yarar , ama su an resmi çıkışı beklemek zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: marihuanatürk

yok artık.jetta kullanıyorum ve radyonun menülerine kadar aynı yapmışlar inanılmaz ya
    (racing fm yazıyo bu arada oyunda xD)

Alıntıları Göster
    EA bu oyunu zaten simbin e hazırlattı pc deki gtr - gt legands ve bi çok simu yarış oyunlarından hatırlayabilirsiniz. Valla oyunu henüz oynamadım fakat video lardan izlediğim kadarı ile arabanın hızını o kadar muhteşem hissettirmişlerki baya etkiledi beni alıp oynicam bu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

EA bu oyunu zaten simbin e hazırlattı pc deki gtr - gt legands ve bi çok simu yarış oyunlarından hatırlayabilirsiniz. Valla oyunu henüz oynamadım fakat video lardan izlediğim kadarı ile arabanın hızını o kadar muhteşem hissettirmişlerki baya etkiledi beni alıp oynicam bu oyunu.

Alıntıları Göster
    mükemmel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

mükemmel görünüyor

Alıntıları Göster
    Kokpitleri görünce korkmaya başladım acaba FORZA 3 bukadar iyi olabilecekmi diye,umarım öyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Kokpitleri görünce korkmaya başladım acaba FORZA 3 bukadar iyi olabilecekmi diye,umarım öyle olur

Alıntıları Göster
    kokpitteki klimalar ve dashboard kısımları gerçek yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

forza 3 de kim bu oyun ortada forza felan bırakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim-GTX

kokpitteki klimalar ve dashboard kısımları gerçek yaw

Alıntıları Göster
    Oyun ilerledikçe daha da sarıyor yav.Şimdi Chevrolet Corvette aldım. Araba uçuyor. Bir yarışta Bugatti Veyron verdiler,arabayı mundar ettim. Hızdan süremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Oyun ilerledikçe daha da sarıyor yav.Şimdi Chevrolet Corvette aldım. Araba uçuyor. Bir yarışta Bugatti Veyron verdiler,arabayı mundar ettim. Hızdan süremedim.

Alıntıları Göster
    Vay canına..

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Vay canına..

Alıntıları Göster
    Pioner teypler :P
  • quote:

Hemen cevaplayayım çünkü ben de bu pisti çok merak ediyordum,yalnız nordschlife bir kez denk geldi bana,bildiğimiz uzun düzlüğündeki start çizgisinden başladı,yarış sadece pistin belirli yerine kadardı,sürerken sürekli Forzadaki birebir modellenmiş pist ile karşılaştırdım,yarışın bittiği yere kadar birebir aynı olduğunu söyleyebilirim.Bu kadar yapmışlarsa gerisinide yapmışlardır diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

quote:

Hemen cevaplayayım çünkü ben de bu pisti çok merak ediyordum,yalnız nordschlife bir kez denk geldi bana,bildiğimiz uzun düzlüğündeki start çizgisinden başladı,yarış sadece pistin belirli yerine kadardı,sürerken sürekli Forzadaki birebir modellenmiş pist ile karşılaştırdım,yarışın bittiği yere kadar birebir aynı olduğunu söyleyebilirim.Bu kadar yapmışlarsa gerisinide yapmışlardır diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Bu arada Tierleri geçmek çok basit olmuş yaw oturmamla TİER3 olmam bir oldu.En son 4e kadar değilmi zaten bu nasıl iş???Yarışların bi çoğunu yapmadan level atlayabiliyoruz.Neyse TİER3de bi Lamborghini Murcileago aldım.Sesinden sürüşüne,kokpitine kadar müthiş olmuş yaw.

En çok hoşuma giden yarışlar 2 kişi başabaş gitiklerimiz,baya bi ter döktüm bunlarda.Özellikle EVO9la EVO10a kafa tutmak çok zevkliydi.....

• quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

Bu arada Tierleri geçmek çok basit olmuş yaw oturmamla TİER3 olmam bir oldu.En son 4e kadar değilmi zaten bu nasıl iş???Yarışların bi çoğunu yapmadan level atlayabiliyoruz.Neyse TİER3de bi Lamborghini Murcileago aldım.Sesinden sürüşüne,kokpitine kadar müthiş olmuş yaw.

En çok hoşuma giden yarışlar 2 kişi başabaş gitiklerimiz,baya bi ter döktüm bunlarda.Özellikle EVO9la EVO10a kafa tutmak çok zevkliydi.....

Alıntıları Göster
    nordschlife'de test sürüşü yapabiliyoruz.Hatırlatama yapayım dedim... :D

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.