Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozansanci

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: ozansanci

Merhaba, sifreyi nasil degistiryoruz, tam yolunu yazabilirmisiniz?

https://world.needforspeed.com/login
    buraya gir forgot your password

arkadaslar oyun icin hek kek işe yaramıyor buldugunuz youtube izlediginiz videoların altında verilen linkleri indiremedim linklerin tr alakası yok yurtdisinda bir kac arkadasın bilgisayarına baglanıp indirmeyi denedim olmadı

linkleri bir sekilde indirenler olmus ama oyunda çalismiyormus vaktinizi bu tür seylere harcayıp canınızı sıkmayın ben cok ugraştım online olan oyunda hile yapmak cok kısa sürer yeni gelen update ile tekrar başa dönersiniz

Kaptan tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar oyunu indirdim connection failed yazısı çıkıyor neden bu hatayı vermekte ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Santo

ya arkadaşlar oyunu indirdim connection failed yazısı çıkıyor neden bu hatayı vermekte ?

Alıntıları Göster
    Connection failed hatası server bakımı vardır kapalıdır veya server yogunluktan yapabilir dns otomatikte bırakın tekrar baglanmak için biraz bekleyin tekrar deneyin

server baglantısı kırmızı ise kapalı yesil ise acıktır asıgıdaki linkten giris yapın sitede server acık olup olmadıgına bakın oyuna baglandıgınız programda server ın acık ve kapalı oldugu gosterır
    http://world.needforspeed.com/login?xl=%2Fdownload

• quote:

Connection failed hatası server bakımı vardır kapalıdır veya server yogunluktan yapabilir dns otomatikte bırakın tekrar baglanmak için biraz bekleyin tekrar deneyin

server baglantısı kırmızı ise kapalı yesil ise acıktır asıgıdaki linkten giris yapın sitede server acık olup olmadıgına bakın oyuna baglandıgınız programda server ın acık ve kapalı oldugu gosterır
    http://world.needforspeed.com/login?xl=%2Fdownload

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar level 24, nick: deeptrancer. ekleyebilirsiniz, level kasarız sıra sıra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B4TheDawn

Selam arkadaşlar level 24, nick: deeptrancer. ekleyebilirsiniz, level kasarız sıra sıra :)

Alıntıları Göster
    selamlar herkese ben de oyundayım nikim: boorce oynuyanlar eklesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boorce

selamlar herkese ben de oyundayım nikim: boorce oynuyanlar eklesin :)

Alıntıları Göster
    donanım haber grubu falan varmı acaba, çamur yapmayan insanların arasında oynayabileceğim bir yer arıyorum. bezdim oyundan resmen, sağa sola itilmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will

donanım haber grubu falan varmı acaba, çamur yapmayan insanların arasında oynayabileceğim bir yer arıyorum. bezdim oyundan resmen, sağa sola itilmekten

donanım haber grubu var mı bilmiyorum ama biz nfstr olarak kanal 13 te buluşma kararı almıştık ve şimdi çoğu Türk orada.onun dışında çoğu kişinin kendi arasında da gruplar mevcut.

bu oyuna devam etmek isterdim ama sarmıyor bazen. hele son patchlerden sonra iyice sıkmaya başladı. artık haftada bir defa giriyorum sadece oyuna.

bu arada bu da eski araçlarımdan bi kaç video.

http://www.youtube.com/watch?v=d2ZU6pZLt94&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=_zUYpvAlsls&feature=channel_video_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 4 Mart 2011; 3:16:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

quote:

donanım haber grubu var mı bilmiyorum ama biz nfstr olarak kanal 13 te buluşma kararı almıştık ve şimdi çoğu Türk orada.onun dışında çoğu kişinin kendi arasında da gruplar mevcut.

bu oyuna devam etmek isterdim ama sarmıyor bazen. hele son patchlerden sonra iyice sıkmaya başladı. artık haftada bir defa giriyorum sadece oyuna.

sa artık bıktım şu h,le yapan şerefszlerdn sürttüre sürttüre gidiolar...bu kanal 13 dediğin yere nasıl giricz?girişte english europa dan başka bişe yok ??tşkkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: byorkouk

quote:

quote:

sa artık bıktım şu h,le yapan şerefszlerdn sürttüre sürttüre gidiolar...bu kanal 13 dediğin yere nasıl giricz?girişte english europa dan başka bişe yok ??tşkkrler

Alıntıları Göster
    chat kısmına /join 13 yazıyorsun

• quote:

chat kısmına /join 13 yazıyorsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konuyu okudum önceki mesajlar dahil ama tam karara varamadım,level 10 um 60.000 dolarım var ve 10 seviye araçlar mevcut 60bin dolara 2 tanesi arasında kararsızım dodge charger ve evo,chargerın özellikleri bariz daha yüksek ama carbondan biliyorum kontrolü oldukça zor bundada öylemidir acaba?Hangisini almalıyım veya başkasına kadar sabırmı etmeliyim?özellikler şöyle;
    evo:
    speed 300
    accelaration 270
    handling 320

charger:
    speed 320
    acc 350
    handling 300

hangisi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

quote:

dostum chat bölümüne /join 13 yaz . seni o kanala atar. zaten direk Türkçe konuşanları görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingstonn

arkadaşlar konuyu okudum önceki mesajlar dahil ama tam karara varamadım,level 10 um 60.000 dolarım var ve 10 seviye araçlar mevcut 60bin dolara 2 tanesi arasında kararsızım dodge charger ve evo,chargerın özellikleri bariz daha yüksek ama carbondan biliyorum kontrolü oldukça zor bundada öylemidir acaba?Hangisini almalıyım veya başkasına kadar sabırmı etmeliyim?özellikler şöyle;
    evo:
    speed 300
    accelaration 270
    handling 320

charger:
    speed 320
    acc 350
    handling 300

hangisi sizce?

dostum mazda rx7 al pişman olmuyucaksın. ardından lotusa para biriktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

evo:
    speed 300
    accelaration 270
    handling 320

charger:
    speed 320
    acc 350
    handling 300

hangisi sizce?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim evdeki internet yavaş günler sürer indirmesi , internet kafeden indirmeyi düşünüyorum ama sadece online indirme seçeneğini gördüm.bilgisayarımıza setup dosyasını atıp son güncel sürümü otomatik bilgisayra kuruyor.int kafedeki bilgisayardan program filesteki dosyayı kopyalayıp kendi bilgisayarıma atsam acaba çalışırmı.

Torrent sitelerine baktım birçok versiyonu var.Beta lar ,eski sürümler , yamalı paketler vs. ,Resmi sitesinden son sürümü offline olarak kurulacak bir sürümü var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

evo:
    speed 300
    accelaration 270
    handling 320

charger:
    speed 320
    acc 350
    handling 300

hangisi sizce?

Alıntıları Göster
    Tekrar aranızdayım oyunu kurdum yeni arabalar gelmis tier 2 arabası olarak nisan r34 cok hızlı bir arac onu almak icin yarislardayim

ben böyle oyun görmedim server baglanıyor oyunda yaris yapamıyorum kimseyi göremiyor mesaj yazamıyorum siliyorum oyunu bu oyun icin sürekli hardisk format mı atıcaz bulamadım cahresini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 9 Mart 2011; 22:31:56 >

• quote:

Tekrar aranızdayım oyunu kurdum yeni arabalar gelmis tier 2 arabası olarak nisan r34 cok hızlı bir arac onu almak icin yarislardayim

ben böyle oyun görmedim server baglanıyor oyunda yaris yapamıyorum kimseyi göremiyor mesaj yazamıyorum siliyorum oyunu bu oyun icin sürekli hardisk format mı atıcaz bulamadım cahresini

Alıntıları Göster
    Yeni patchlerden dolayı hata sürüyle,Fraps kardeşim yavaş inmiyor 1 GB lik birşey yani çabuk iner(4 gb kota benim ki :D)

• quote:

Alıntıları Göster
    Kaptan41 sen bende eklisin tekrar ekip kurduysan bende varım. Oyunda da nickim centrex. atıf ben

• quote:

Orijinalden alıntı: centrex

Kaptan41 sen bende eklisin tekrar ekip kurduysan bende varım. Oyunda da nickim centrex. atıf ben

Oyuna girdigimde servere baglanmıyor tek basıma dolaşıp duruyorum sorunun kısa zamanda cözecegim herkezi beklerim eskisi gibi toplanalım oyun ici sesli iletisim icin yeni server adress 7/24 acık server baglan kanalı ismi server ad resimde kanal sifresi 01
     Need For Speed : World Online
    --------------------------------------------

pd downforce harddisk banı acıyor windows 7 ile çalismiyor format attım suan oyunu oynuyorum kanal 13 ve World Game Arena FREE PUBLIC team speak3 server da buluşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 16 Mart 2011; 3:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

Ben bu shift için birşey sorcağım. Hızlı Ve Öfkeli 4'ü izleyipte Shift'i oynayan var mı acaba? İçerisindeki karakterler aynı mı?

yaş kaç?

kimin yaşı?? benim mi????

evet senin yaşın sana soruyorum nfs shift ile hızlı ve öfkeli 4'ün ne alakası var?

Alıntıları Göster
    beyler 2 sorum olacak ;

Birincisi lwl daha 14 skilleri nasıl vermeyelim onu bi türlü anlamadım hangisine verirsem işe yarar bunları anlatacak biri varmı?

Ikincisi ise 160bin dolarım var subaru impreza almayı düşünüyorum sizce nasıl bir araba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar benim evdeki internet yavaş günler sürer indirmesi , internet kafeden indirmeyi düşünüyorum ama sadece online indirme seçeneğini gördüm.bilgisayarımıza setup dosyasını atıp son güncel sürümü otomatik bilgisayra kuruyor.int kafedeki bilgisayardan program filesteki dosyayı kopyalayıp kendi bilgisayarıma atsam acaba çalışırmı.

Torrent sitelerine baktım birçok versiyonu var.Beta lar ,eski sürümler , yamalı paketler vs. ,Resmi sitesinden son sürümü offline olarak kurulacak bir sürümü var mı ?

Hocam zaten hangi sürümü kurarsanız kurun bir süre sonra güncelleme geliyor, güncelleme yapılmadan oyuna girilmiyor zaten. Sürekli güncelleme geldiğinden offline kurulacak sürümü bulabilmeniz zor açıkçası.

Edit: 9 Mart'ta sorulmuş, olsun belki aynı sorunun cevabını bekleyen vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 31 Mart 2011; 2:29:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Hocam zaten hangi sürümü kurarsanız kurun bir süre sonra güncelleme geliyor, güncelleme yapılmadan oyuna girilmiyor zaten. Sürekli güncelleme geldiğinden offline kurulacak sürümü bulabilmeniz zor açıkçası.

Edit: 9 Mart'ta sorulmuş, olsun belki aynı sorunun cevabını bekleyen vardır.

Oyunu baska bir yerden indirip kendi bilgisyarınıza yükleyin nfs yükleme programını calıstırın yüklemeye basladıgında iptal edin sonra yüklemis oldugu yere nfs oyunu aktarın sonra tekrar nfs progmını calıstırn oyunun kurulu oldugu yeri görücek oyunu indirmiyecek güncel update varsa 1 2 dakıka icinde yukluyecek sonra oyundasınız

windows 7de oyunu program data icine yüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 31 Mart 2011; 23:56:28 >

• Biri bana Çarpınca uçuyorum

arkadaşlar yarış esnasında biri bana çarpınca ben yoldan çıkıyorum uçurtma gibi savruluyor araba ama ben millete çarpınca onlar fazla oynamıyor yerinden bunun nedeni nedir, bişeyleri mi yüksek ? REP le falan alakalımı bu durum? Arabam Subaru impreza daha öncede Mazda RX7 vardı durum hep aynı . Yani onların neyi yüksekte çarpışınca olan bana oluyor ?
    Birde oyundaki REP ne işe yarıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.